Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Régebben hallottam egy olyanról, hogy lesz még egy rész aminek "még halálosabb iramban" lesz a címe...de azóta semmi.....Saviola írta:Halálos Iramban és Halálosabb Iramba .. ez a 2 része van,többről nem tudokRivaldinho írta:hi, a halálosabb irmabannak van folytatása? mert most néztem meg és sztem kumma jo... remélem van vagy legalábbis lex...
Halálos Iramban és Halálosabb Iramban .. ez a 2 része van,többről nem tudokRivaldinho írta:hi, a halálosabb irmabannak van folytatása? mert most néztem meg és sztem kumma jo... remélem van vagy legalábbis lex...
Már megtaláltam, de azért mindenkinek, aki elolvasta, kösziMr. Master írta:Lenne egy olyan problémám, h a piratebay.org-ról letöltöttem a virtual dj 3.2-t, csak épp kell hozzá egy activation key, ami sehol sincsen meg. Az érdekelne, h honnan tudnám esetleg valahonnan megszerezni? TÉnyleg nagyon fontos lenne![]()
![]()
Előre is köszönöm, barátiam
Köszi szépen mindkettőtöknek!! Moreira megoldását kipróbáltam, de sajna hallatszik a beszédhangbalboa7 írta: ...VirtualDub progival tudod külön menteni hangfájlba a video hanganyagát...Meg csak a képet külön menteni avi fájlba, meg mpg-be...
...VirtualDub progival tudod külön menteni hangfájlba a video hanganyagát...Meg csak a képet külön menteni avi fájlba, meg mpg-be...Kluivertinho írta:Valaki meg tudná mondani, hogy lehet egy meglévő videó alól levenni a beszédhangot?
Ha Windoes Movie Maker-el csinálod, akkor csak simán aláteszel egy zenét, és akkor a beszéd nem lesz hallható!Kluivertinho írta:Valaki meg tudná mondani, hogy lehet egy meglévő videó alól levenni a beszédhangot? Ugyanis a haverommal felvettünk 1-2 tanítási órátIlletve abból részleteket és szeretném összerakni őket és vmi jó kis zenét alárakni, de nem tudom h vegyem le alóla a szöveget
Még mielőtt ellopnék 1 kocsit, kirabolnám a Tescot szeretném lelopni az internetről a Harry Potter 4-et és a Gól című filmet! Ehez kérnék 1-2 linket pls.Morminho írta:Jah egyszer a moziban volt ilyen reklám, h ha ellopsz egy kocsit az bűn, ha ellopsz vmit egy boltból az bűn, ha letöltesz illegálisan az is ugyanolyan bűnJót röhögtem
![]()
Nincs olyan ember a világon szerintem, aki betöltötte a 8-10-ik életévét van számítógép a közelében, még nincs 100 éves, és MÉG NEM TÖLTÖTT LE SEMMIT SEM A NETRŐL!!!Morminho írta:Jah egyszer a moziban volt ilyen reklám, h ha ellopsz egy kocsit az bűn, ha ellopsz vmit egy boltból az bűn, ha letöltesz illegálisan az is ugyanolyan bűnJót röhögtem
![]()
Meg amikor legutoljár voltam, akkor meg a Narnia-ról volt egy ilyen reklám, h Narni hamarosan a mozikban, de nem csak ott hanem a neten is, és mondják, h a mozi élményét nem lehet utánozni![]()
Most nem azért de aki eddig nem tudott erről, az biztos, h ez a reklám után elkezd inkább töltögetni a netről![]()