Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
WTF? Én azt hittem ez az uccsó évad...gergo9 írta:La Guerta szálat meg gondolom átviszik a következő évadba, mert a következő(remélhetőleg utolsó) évadban nem tudom mivel tudnának képernyő előtt tartani. Megint egy új sorozatgyilkos vagy egy maffia?![]()
Jajj nekem is pont ma jutott eszembe hogy nem ártana befejezni nincs benne sokkal több. Ahol volt nekem ez a sorozat pl 2évad vagy a 4. évad után attól már messze jutott és nem fölfelé.Továbbra is tartom, hogy réges rég le kellett volna lőni a sorozatot a rákba.
luinak: walkingdead még mindigvisca el barca írta:öh what? most ezzel arra célzol h akik bent életben vannak, ők kannibálok lennének? akkor nem kellett volna már bezombulniuk?sjd írta:Azt is elég hamar levágtam, hogy azok a hullák nem magukat lőtték agyon, illetve ették meg (érdekes kis meccs lesz egy kannibál társasággal ez), úgyhogy borítékolható volt, hogy van bent is pár ember.
öh what? most ezzel arra célzol h akik bent életben vannak, ők kannibálok lennének? akkor nem kellett volna már bezombulniuk?sjd írta:Azt is elég hamar levágtam, hogy azok a hullák nem magukat lőtték agyon, illetve ették meg (érdekes kis meccs lesz egy kannibál társasággal ez), úgyhogy borítékolható volt, hogy van bent is pár ember.
Engem a főcím előtti percektől rázott ki a hideg. Az a nyitókép, meg ahogy csak szótlanul ül ott mindenki... eszméletlen volt.visca el barca írta:walking dead 3x01
végre megy már a gyilkolászás is, nem csak pofáznak végiga végén szegény hersh amputacioja elég hardcore volt (meg felesleges, harapás után 10 perccel már felesleges amputálni...)
az utolsó pár mp epic volt, jó lesz ez az évad
![]()
miihii írta:Walking Dead
Hát nemtom, nem volt egy nagy durranás a szezonnyitó. Bementek a böribe, kipucolták részben és pont. Hershel meg egy ökör volt, rá is faragott, ami mondjuk abban a pillanatban levágható volt, amikor megállt és mutatták a padlón lévő játékost. Nah, majd lesz ez még talán jobb is...
wtf? esküszöm, azt hittem hogy csak januártól indulmiihii írta:Ugye emlékeztek rá, h elkezdődött a The Walking Dead 3. szériája is az éjjel?
A Fringe eléggé tudományos.messideco írta:Ajánljatok tudományos sorozatokat légyszi(BBC, Discovery stb)
Hát Stone-nál tudnám csak a befolyásos haverokat mondani. Kis Jimmy-nél szerintem az RTL van csak mögötte...számítanak az apja elvakult rajongóinak szavazatára. Max 4 adást adok neki. Eljön az a pont amikor a tehén már ne tud annyi tejet adni, amennyit a gazda szeretne.ozsimiki írta: X-faktor:
van azért 3-4 nagyon jó hang, de az a világ vicce,h a Jimmyszán, meg a Stone, még csak nem is párbajozott, ej az a sok befolyásos haver...
Heisenberg írta:Bocs mihiifaradt voltam tegnap,na mindegy, izlesek es pofonok,nekem ez jon bneked meg az ennyi
![]()
Mar igy is elegge utaltam,jobb lenne ha maradna igyvisca el barca írta:azért nem kell senkinek leharani a fejét, mert valakinek nem jön be egy sorozat. nem lehetünk egyformák, bitch![]()
én pl csípem WW-t, sztem klassz kis sorozat, bár így a végére elég érdekes irányt vett, mintha kicsit erőltetett lenne.
amugy multkor valakivel beszéltük itt, én kajak azt várom, hogy marie bekattanjon, az a nő nem 100%-as, ha van egy kis esze a fogatókonyvírónak tuti "bekattintja"