Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rokon volt a Viktor, az tuti.Sanama írta:Dexter:
Most akkor a maffia fia volt Viktor?
Amúgy ez a speltzer srác is meghalhatott volna már réges régen, nem értem miért kell ennyire húzni...
Viszont mikor a tagot Dex kinyírja és előtte ordít,hogy fuck fuck fuckaz valamit hatalmas
Egyébként csak nekem tűnik fel az, hogy Dex már nem annyira elővigyázatos?
Speltzert belelöki a homokba, nincs lefóliázva a terem se, simán maradhatnak DNS vagy akármilyen minták... kicsit furcsán hatott ez most, vagy nem értem, akkor eddig miért figyelt ezekre annyira. Meg talán kesztyű sem volt rajta, na mind1, bár ki keresné pont ott... de akkoris
JA... Mi van a többi szállal? La guerta,stb...
Amúgy szerintem nyugodtan neki lehet ugrani angol felirattal, nem olyan nehéz a szövege, mint pl. egy Trónok Harcának, legalábbis szerintem
Illetve most nézem,hogy Debre és Dex már a való életben külön folytatják, hm.
itt a vidi,csak az nézze meg aki látta már a 4.részt. én nagyot röhögtem dexteren
http://www.youtube.com/watch?v=1h7NZDh54n0
Köszi a linket! Ám ezen jót mosolyogtam a fácsés profilján:miihii írta:Persze.
Am ITT a fácsés linkje a srácnak. És épp most időzíti, uh tényleg hamarosan kész lesz talán.
Persze.Deus írta:Köszi az infót! ha Dex felirat kész van, be linkelnéd majd ide?miihii írta:Eddig még nincs kész az első kettőhöz, de elvileg a Dex már hamarosan meglesz. Legalábbis a srác azt írta két és fél órája, h két óra múlva kész
Köszi az infót! ha Dex felirat kész van, be linkelnéd majd ide?miihii írta:Eddig még nincs kész az első kettőhöz, de elvileg a Dex már hamarosan meglesz. Legalábbis a srác azt írta két és fél órája, h két óra múlva kész
Eddig még nincs kész az első kettőhöz, de elvileg a Dex már hamarosan meglesz. Legalábbis a srác azt írta két és fél órája, h két óra múlva készDeus írta:Van-e már felirat a Dexter -hez, The Walking Dead -hez és Fringe -hez? valaki?
mert eddig én még nem jártam sikerrel...
A találgatásokra nem reagálok inkábblui1698 írta:5. évad felénél járok, de szerintem tartok még egy maratont és letolom a maradékot estére/reggelre.miihii írta:H haladsz a Házzal, lui?
Cuddy-s szerelmi dologból igaz, hogy most nem lett semmi egyelőre, de nagyon érzem én, hogy előbb utóbb megbotozza a vén szukát.
13-as szerintem kigyógyul végül a bajából, nem tudom elképzelni, hogy émbör után még egy bőr nőcit kicsináljanak.
Azt meg nagyon nem értem a szinkronnál, hogy hauz meg kádi egyszer tegeződnek máskor meg magázzák egymást.
Azt hittem, hogy mások előtt meg a hivatalos dolog, de nem, össze vissza tolják...![]()
![]()
És volt olyan szerencsém, hogy valamit kerestem a sorozattal kapcsolatban guglin és pont rávetődött a szemem egy olyan szövegre amiben leírták, hogy a 7. évad első részében hauz még mindig börtönben van.Örülök mit ne mondjak.
soadroli írta:Akkor most már jöhet a Dexter![]()
Kaliforgiát nézi valaki?
5. évad felénél járok, de szerintem tartok még egy maratont és letolom a maradékot estére/reggelre.miihii írta:H haladsz a Házzal, lui?
Imádom! Már az első rész 20. másodpercében megfogott!soadroli írta: Kaliforgiát nézi valaki?
Ne is mondd...hatalmas klasszikusmiihii írta:A MacGyver a te sorozatodMihu írta:Sokkal jobban szeretem az ilyen sorozatokat, (...) ami egy főszereplő köré van építve, aki baromi okos a tervezéshez, cselezéshez, stb.
Asszem ez a két szó elkerülte a figyelmedetsjd írta:Real Madrid meccsekkel próbálkoztál már?Mihu írta:ami egy főszereplő köré van építve, aki baromi okos a cselezéshez, stb.![]()
![]()
Real Madrid meccsekkel próbálkoztál már?Mihu írta:ami egy főszereplő köré van építve, aki baromi okos a cselezéshez, stb.
A MacGyver a te sorozatodMihu írta:Sokkal jobban szeretem az ilyen sorozatokat, (...) ami egy főszereplő köré van építve, aki baromi okos a tervezéshez, cselezéshez, stb.