Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
miihii
KHAL

2012.10.22. 20:46:42

Sanama írta:Dexter:

Most akkor a maffia fia volt Viktor?
Amúgy ez a speltzer srác is meghalhatott volna már réges régen, nem értem miért kell ennyire húzni...
Viszont mikor a tagot Dex kinyírja és előtte ordít,hogy fuck fuck fuck :D az valamit hatalmas :D

Egyébként csak nekem tűnik fel az, hogy Dex már nem annyira elővigyázatos?
Speltzert belelöki a homokba, nincs lefóliázva a terem se, simán maradhatnak DNS vagy akármilyen minták... kicsit furcsán hatott ez most, vagy nem értem, akkor eddig miért figyelt ezekre annyira. Meg talán kesztyű sem volt rajta, na mind1, bár ki keresné pont ott... de akkoris :D

JA... Mi van a többi szállal? La guerta,stb...

Amúgy szerintem nyugodtan neki lehet ugrani angol felirattal, nem olyan nehéz a szövege, mint pl. egy Trónok Harcának, legalábbis szerintem

Illetve most nézem,hogy Debre és Dex már a való életben külön folytatják, hm.

itt a vidi,csak az nézze meg aki látta már a 4.részt. én nagyot röhögtem dexteren :D
http://www.youtube.com/watch?v=1h7NZDh54n0
Rokon volt a Viktor, az tuti.

Azért nem nyírták ki eddig Speltzert, mert kellett a kidolgozása ennek, h Deb megértőbb legyen azáltal, h ennyire halálba kívánja a kopaszt. Meg gondolom azért, h ne a második részre legyen a szálak fele levarrva, azért ki kell tölteni a részeket. H nézne már ki, h annyira rohannak, h csuklóból mindent le is zárnak.

Most nem volt szükség fóliára, mivel nem folyt vér a tüzelő miatt. Gondolom annyira meg van rutinos, h az előforduló nyomokat meg el tudja tűnteni, ha már Speltzer is volt olyan ügyes, h ezt megoldja. A rutin meg az évek :) KEsztyű volt rajta, egyedül akkor vette le, amikor még utoljára végigsimogatta a "barátait". Az meg, h belökte a sírba, egy kupac földből semmit nem tudnak találni, ha történetesen nekiállnának ott nyomozgatni.Amit kétlek, mivel eltűntnek, szökevénynek fogják nyilvánítani. Uh problem megoldva, nem szétszórt a csávó ;)

A LaGuerta szál meg szintén gondolom azért nem volt most tovább szőve, mert egyszer ez a Speltzer és általa a Deb vs Dex dolog lett pörgetve és lezárva. Aztán majd ezután jön az is. Csak szép sorjában, ki kell tölteni a műspridőt meg az évadot. Nem lehet mindent azonnal, máskülönben 5 részes lenne az évad :D

Az a FUUUUUCK rész hatalmas volt, meg úgy egyáltalán ez a rész vhogy bejött.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Deus
Boixos Nois

2012.10.22. 20:28:51

Dexter

Jíííháááá 8) Szerintem nem volt rossz ez az epizód, sőt érdekes volt. Volt egy überjó jelenet ebben az epizódban, mikor kinyitja a levelet --> RUN --> "Nem menekülök. Általában előlem menekülnek." Plusz a későbbi válaszlevele is ütött XD --> STAY xD

A hamvasztós rész is tetszett nagyon, tök új volt. Dex a Debnek: "Látod azt a füstöt? Az Speltzer." 8)

Bár meglepődtem hogy a trófeáit is elhamvasztotta. :o

Belekukkantottam a következő részbe... Ez már spoileres lesz, tehát apróbetűs: a boss mekkora vérfürdőt rendezett a bárban :o :o :o

KépKép
soadroli
Llegenda del Barça

2012.10.22. 19:01:43

Ez is rohadt jó rész volt 8) Mondjuk én kicsit elfogult vagyok, ha Dex egész részben a seggét törölné, az is tetszene :mrgreen: :lol:
A végén imádkoztam hogy nehogy megcsókolja Dexet. Tuti tökön szúrtam volna magam. Speltzer halála is oly gyönyörű volt :D Sajnáltam a vérmintákat. Kíváncsi leszek erre a maffia szálra, a boss nagyon jól játssza a bosst. Következő részben már találkoznak is. Yvonne meg még mindig :oops: 8)
Kép
miihii
KHAL

2012.10.22. 18:47:10

Sanama
Llegenda del Barça

2012.10.22. 17:26:22

Dexter:

Most akkor a maffia fia volt Viktor?
Amúgy ez a speltzer srác is meghalhatott volna már réges régen, nem értem miért kell ennyire húzni...
Viszont mikor a tagot Dex kinyírja és előtte ordít,hogy fuck fuck fuck :D az valamit hatalmas :D

Egyébként csak nekem tűnik fel az, hogy Dex már nem annyira elővigyázatos?
Speltzert belelöki a homokba, nincs lefóliázva a terem se, simán maradhatnak DNS vagy akármilyen minták... kicsit furcsán hatott ez most, vagy nem értem, akkor eddig miért figyelt ezekre annyira. Meg talán kesztyű sem volt rajta, na mind1, bár ki keresné pont ott... de akkoris :D

JA... Mi van a többi szállal? La guerta,stb...

Amúgy szerintem nyugodtan neki lehet ugrani angol felirattal, nem olyan nehéz a szövege, mint pl. egy Trónok Harcának, legalábbis szerintem

Illetve most nézem,hogy Debre és Dex már a való életben külön folytatják, hm.

itt a vidi,csak az nézze meg aki látta már a 4.részt. én nagyot röhögtem dexteren :D
http://www.youtube.com/watch?v=1h7NZDh54n0
soadroli
Llegenda del Barça

2012.10.22. 17:12:52

Nem igaz, hogy még nincs felirat, megőrülök :lol:
Se Dexter, se WD. De addig ma úgyse alszok, még valamelyiket nem láttam :D
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2012.10.22. 16:56:44

Még reggel meglestem a Dextert frissen ropogósan.

Ugyanaz az az érzésem mint az utóbbi két részben. Töltelék.
Ami továbbra is a monitor előtt tart az Michael C. Hall játékát , mimikáját 7évad után sem tudom megunni annyira zseniálisan játssza a pszichopatát 8)
Viszont az ukrán szál továbbra is érdektelen , Deb szál konkrétan szerintem gyengéből szánalmassá vált :S, Batista-Quinn duó pedig létszámon felüliek.
A szintén létszámon felüli Harrison -t pedig okosan eltakarították ugye Speltzer miatt küldte Dex a nagyszülőkhöz akiből ugye tüzelő lett ennek ellenére nyilvánvaló hogy nem fog visszakerülni. :D
Deus
Boixos Nois

2012.10.22. 16:55:31

miihii írta:Persze.
Am ITT a fácsés linkje a srácnak. És épp most időzíti, uh tényleg hamarosan kész lesz talán.
Köszi a linket! Ám ezen jót mosolyogtam a fácsés profilján:

Mikorra szeretnétek a Dexter S07E04-hez magyar feliratot?
Hétfő délre :arrow: 142 szavazat
Kedd este :arrow: 2 szavazat

Látszik hogy sokan nem bírnak várni :P :lol: Mondjuk én se 8)
KépKép
miihii
KHAL

2012.10.22. 15:43:54

Deus írta:
miihii írta:Eddig még nincs kész az első kettőhöz, de elvileg a Dex már hamarosan meglesz. Legalábbis a srác azt írta két és fél órája, h két óra múlva kész :P
Köszi az infót! ha Dex felirat kész van, be linkelnéd majd ide? ;)
Persze.
Am ITT a fácsés linkje a srácnak. És épp most időzíti, uh tényleg hamarosan kész lesz talán.
Deus
Boixos Nois

2012.10.22. 15:17:59

miihii írta:Eddig még nincs kész az első kettőhöz, de elvileg a Dex már hamarosan meglesz. Legalábbis a srác azt írta két és fél órája, h két óra múlva kész :P
Köszi az infót! ha Dex felirat kész van, be linkelnéd majd ide? ;)
KépKép
miihii
KHAL

2012.10.22. 15:16:53

Deus írta:Van-e már felirat a Dexter -hez, The Walking Dead -hez és Fringe -hez? valaki?

mert eddig én még nem jártam sikerrel...
Eddig még nincs kész az első kettőhöz, de elvileg a Dex már hamarosan meglesz. Legalábbis a srác azt írta két és fél órája, h két óra múlva kész :P
Deus
Boixos Nois

2012.10.22. 15:09:42

Van-e már felirat a Dexter -hez, The Walking Dead -hez és Fringe -hez? valaki?

mert eddig én még nem jártam sikerrel...
KépKép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.10.21. 21:02:19

Lui! Ideje volt nekiálni "házalni"! Alapmű, ilyen figuráknak mint Te, kötelező végiglesni.

Dexter:

hozza a szintet ez az évad is! Bár már az első részben tarthattak volna ott, ahol a 3.végén, de így is jó. Ukrán maffia azért kemény dió lesz, és itt sajna tuti,h érezhető lesz hállívóód, mert ők nem tökölnének, 3 perc múlva már csomagolnák Dextert sajna, de az nem járja :)
Deb már nem is annyira idegesítő, én a 4.évadig utáltam kb, azóta kezdem megszokni :)
nah visszaolvasom mit sárgáztatok, hátha akad valami érdekes :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2012.10.21. 19:43:03

lui1698 írta:
miihii írta:H haladsz a Házzal, lui?
5. évad felénél járok, de szerintem tartok még egy maratont és letolom a maradékot estére/reggelre. :D

Cuddy-s szerelmi dologból igaz, hogy most nem lett semmi egyelőre, de nagyon érzem én, hogy előbb utóbb megbotozza a vén szukát. :D
13-as szerintem kigyógyul végül a bajából, nem tudom elképzelni, hogy émbör után még egy bőr nőcit kicsináljanak.

Azt meg nagyon nem értem a szinkronnál, hogy hauz meg kádi egyszer tegeződnek máskor meg magázzák egymást.
Azt hittem, hogy mások előtt meg a hivatalos dolog, de nem, össze vissza tolják... :roll: :D

És volt olyan szerencsém, hogy valamit kerestem a sorozattal kapcsolatban guglin és pont rávetődött a szemem egy olyan szövegre amiben leírták, hogy a 7. évad első részében hauz még mindig börtönben van. :evil: Örülök mit ne mondjak.
A találgatásokra nem reagálok inkább ;)

Igen, valóban fura a tegezés/magázás váltakozása, időnként Foreman-t is letegezte, bár utóbbi csak nagyon ritka. De érdekes, h amennyire észrevettem következetlen a dolog, tehát tényleg nem négyszemközt fordul elő vagy bizonyos téma, szitu esetén, hanem összevissza.

Am a 8. évadban lesz kaptárban a doki, addig még elevickél ;)

Én is nézegettem a wikin és ott láttam, h nem csak nekem tűnik fáradtnak a 8. évad, alaposan leesett a nézettsége kint is erre a szériára.
Initom
Entrenador del Barça

2012.10.21. 19:01:49

soadroli írta:Akkor most már jöhet a Dexter :D

Kaliforgiát nézi valaki?

ha holnap lejön elkezdeeem. :)
Abi & Tito
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.21. 18:51:46

miihii írta:H haladsz a Házzal, lui?
5. évad felénél járok, de szerintem tartok még egy maratont és letolom a maradékot estére/reggelre. :D

Cuddy-s szerelmi dologból igaz, hogy most nem lett semmi egyelőre, de nagyon érzem én, hogy előbb utóbb megbotozza a vén szukát. :D
13-as szerintem kigyógyul végül a bajából, nem tudom elképzelni, hogy émbör után még egy bőr nőcit kicsináljanak.

Azt meg nagyon nem értem a szinkronnál, hogy hauz meg kádi egyszer tegeződnek máskor meg magázzák egymást.
Azt hittem, hogy mások előtt meg a hivatalos dolog, de nem, össze vissza tolják... :roll: :D

És volt olyan szerencsém, hogy valamit kerestem a sorozattal kapcsolatban guglin és pont rávetődött a szemem egy olyan szövegre amiben leírták, hogy a 7. évad első részében hauz még mindig börtönben van. :evil: Örülök mit ne mondjak.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
geridoss
Director del Fútbol

2012.10.21. 18:43:14

soadroli írta: Kaliforgiát nézi valaki?
Imádom! Már az első rész 20. másodpercében megfogott! :D :D
Várom az új évadot
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
miihii
KHAL

2012.10.21. 18:14:46

H haladsz a Házzal, lui?

Én már a 8. évad felénél, de ez talán a leggyengébb az összes közül. Az évnyitó még jó volt, aztán azóta eléggé semmilyen. Lehet, h ezt már nem kellett volna erőltetni, nem csodálom, h le is lőtték ezután a sorozatot.
soadroli
Llegenda del Barça

2012.10.19. 15:04:28

Akkor most már jöhet a Dexter :D

Kaliforgiát nézi valaki?
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2012.10.19. 13:52:49

na végeztem is az 1. évaddal :D holnap (vagyis ha felkeltem) írok is róla....
van mit :D

jaa és Miihii megértettelek...:D

Szerk.:

Tehát... nem bírom elégszer hangsúlyozni,mennyire megfogott a Trónok harca...
Rengeteg fordulat,tarkítja a történetet ami nagyon tetszik.

khal halálát jól egyensúlyozza a történet a sárkányok megjelenésével.Mikor Drogo meghalt, kis üresség volt bennem,hogy akkor mi lesz az ottani történet szállal(no meg persze az utolsó sárkány (aki ugye nem volt az, mert kárt tett benne a tűz) is kimúlt.

No meg Eddard halála
:shock: uhh. ezt azért nem gondoltam volna. Ha így folytatja a történet ki marad életben a 2. évad végére? :twisted:

Sok új karakter is megjelent,az északi fal,az kimeríthetetlen lehetőségekkel rendelkezik. Valamint jó lenne a 2. évadban jobban találkozni a vadakkal'.

ja és még valami Eddard özvegyének , testvérének (aki a völgy uralkodója) a fia...az valami,hihetetlen elkényeztett *** az ilyenre rá mennék szívlapáttal :mrgreen:
6-7-8 éves gyereket fontos [auto_cenzúra] :roll:

hirtelen ennyi jutott eszembe :)
kösz hogy elolvastad.

mivel 3 napos kényszerfekvésen vagyok,csak WC re és enni mehetek el esetleg ajánlhatnátok filmeket...1-2 hétig itthon kell lennem,és hát,nem szeretnék unatkozni. :) előre is köszönöm
Abi & Tito
Mihu
Director del Fútbol

2012.10.18. 23:44:50

miihii írta:
Mihu írta:Sokkal jobban szeretem az ilyen sorozatokat, (...) ami egy főszereplő köré van építve, aki baromi okos a tervezéshez, cselezéshez, stb.
A MacGyver a te sorozatod :lol:
Ne is mondd...hatalmas klasszikus :lol: :lol:

sjd írta:
Mihu írta:ami egy főszereplő köré van építve, aki baromi okos a cselezéshez, stb.
Real Madrid meccsekkel próbálkoztál már? :wink: :mrgreen:
Asszem ez a két szó elkerülte a figyelmedet :lol: :lol: :lol:
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.18. 23:41:10

Sosem tudom elégszer leírni, aki még nem látta az nézze meg a Wire című sorozatot.
Best ever. Period.
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.18. 22:52:21

Mihu írta:ami egy főszereplő köré van építve, aki baromi okos a cselezéshez, stb.
Real Madrid meccsekkel próbálkoztál már? :wink: :mrgreen:

Homeland s02e03
Atyaúristen ez mekkora rész volt! :shock: :shock:
Eleinte nem nagyon tetszett, hogy Brody napjait az tölti ki, hogy Nazirék gyakorlatilag lóti-futinak használják (mert mi másra is lenne jó a legértékesebb ügynök, mint hogy az álcáját veszélyeztesse ilyen szállításokkal - amúgy tényleg, Nazirék részéről nem volt személyes összekötője a szabónak?), de nagyon jól használták fel. Morena Baccarin eszméletlen jó volt, nem tudom figyeltétek-e a hangját, a beszéd első perceiben simán lejött, hogy halálra izgulja magát, aztán szépen eltűnt a remegés a hangjából. Meg aztán az a jelenet, ahogy Mike-kal 3-an állnak. Eszméletlen volt. (Ja és persze az "I was right"-ot se hagyjuk ki a sorból) Most meg esküszöm nekiesem újra az első évadnak, mert Mike-nak nem véletlenül kattant be valami az agyába, amikor Jess szóba hozta Carrie-t, de meg nem tudom mondani, h mi volt az, és baromira idegesít!!!
miihii
KHAL

2012.10.18. 22:33:07

Mihu írta:Sokkal jobban szeretem az ilyen sorozatokat, (...) ami egy főszereplő köré van építve, aki baromi okos a tervezéshez, cselezéshez, stb.
A MacGyver a te sorozatod :lol:
Mihu
Director del Fútbol

2012.10.18. 21:53:39

Prison Break megvolt :D Nem is aludtam egy hétig :lol: :lol: :lol: Nagy bánatom, hogy csak 4 évadot élt meg a sorozat, bár így belegondolva, nem is nagyon tudtak volna több bőrt lehúzni róla. Már a 4. évad is olyan volt, hogy kb csak az az egy lehetőségük volt az íróknak arra, hogy valami olyat találjanak ki, ami izgalmas lehet, illik a sorozat profiljába, viszont még nem volt.

A Lost-ot néztem egy darabig, de nem fogott meg. Sokkal jobban szeretem az ilyen sorozatokat, mint a Dexter, vagy a Prison Break, ami egy főszereplő köré van építve, aki baromi okos a tervezéshez, cselezéshez, stb.
Kép
Válasz küldése