Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És ha meghúzza, akkor kinek adja be? Messinek, aki kb. 30 méterre a kaputól várja a visszapasszt? Sancheznek, aki a túloldalon ugyanott helyezkedik?mess2009 írta:hidd el a baj oka, hogy a sokpasszos játéknak (is) vannak komoly hátulütői!! az egyik pl. hogy nem mindég sikerül megtalálni a helyes arányt!! amikor már régen előre kellene törni, jön a beidegzett hátra biztosabb!! (tegnap pl. dühítően látványosan...stb.Tello esetében! hányszor ad hátra, ahelyett hogy meghúzná???!!! amihez úgy egyébként igazán ért, mert a többi az nulla.)
sőt, focizni sem tud, adjuk el....barlacy írta:de feltűnt Alexis gyenge játéka. Lehet, hogy ügyetlen? vagy nincs ütemérzéke?
hidd el a baj oka, hogy a sokpasszos játéknak (is) vannak komoly hátulütői!! az egyik pl. hogy nem mindég sikerül megtalálni a helyes arányt!! amikor már régen előre kellene törni, jön a beidegzett hátra biztosabb!! (tegnap pl. dühítően látványosan...stb.Tello esetében! hányszor ad hátra, ahelyett hogy meghúzná???!!! amihez úgy egyébként igazán ért, mert a többi az nulla.) ugyanez igaz volt még Messire is, egy-két ígéretes kontralehetőséget szinte ösztönös lezserséggel passzol hátra?! és már el is szált a dolog... szóval összegezve: ha nincs lendület, és sebesség a szekér döcög...Bob_Marley írta:Győzelem megint meglett, s ez a lényeg, de továbbra sem tudom hova tenni a dolgokat.Ma nem volt vészes jól mozgott a csapat voltak helyzeteink is 1-2 szitut leszámítva végre visszafele is sikerült jól rendeződni, Bartra nagy volt de mégis úgy látom nem elég jó a csapatjátékunk, legalábbis nem olyan mint amilyet tudnánk.
Nagyon tűzzel játszanak a fiúk meccsek óta, valamikor így megfogunk égni, remélem nem a bajnokságban.De összességébe a maira elmondható a fiúk hozták a győzelmet s a játék is helyenként jó volt.
szerk: Mikaos hsz-vel egyet értek.Főleg a Bartra-s résszel, nem lehet csak úgy bedobni emberkéket a csapatba, jól időzített Tito helyt is állt.
Más meccset néztél. Jól játszott, de smemi extra.margarin írta:A mai meccs hőse ..magasan Bartra..
Egyszer már kudarcot vallot-e téren.Úúúúútálom Ibrát. De ma egy ilyen langalétra csávó jól jött volna.
Ráadásul fellökni sem nagyon lehet őt.
nem tudom mire gondolsz. Én csak egy kezezés-gyanús esetet láttam.mess2009 írta: egy tiszta tizenegyest viszont elvett a spori Messitől, de a hárompont megvan, lesz ez még jobb is.
Köszi, most már legalább tudom a helyét, látszik, hogy régen kellett stream után kutatni...neobarca írta:Nézz be a távkapcsoló a kézbe részbe...spy666 írta:hali! aki tud ütőképes működő stream linkeket az írja le most, vagy hallgasson mindörökké... köszi
http://www.thefirstrow.eu/watch/148436/ ... eltic.htmlSanama írta:valaki egy működő streamet dobjon már légyszi, köszi!