Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.06. 16:44:49

miihii írta: Dex

LaGuerta meg lassan rájön mindenre az elmúlt évadokból :D Mondjuk az fura volt, ahogy Deb is elkezdte összerakni a Lumen vonalat, de az h nem esett le neki, h anno ott a fólia mögött a tesóék voltak, akiket ugye elengedett?Pedig a végén vártam, h a homlokára csap, h akkor ti voltatok ott a kempingben!?
Ez nekem is nagyon furcsa volt
Viszont sztem ez a "napi 5 perc nosztalgia LaGueartával" c. műsor tök poén, remélem azért majd kicsit több szerepet is kap ez a szál.
Na, de ahogy 2 hete megígértem, jött is az ágyjelenet Yvonne-nal. Kicsit már sok is lett volna, hogy egy főellenség 2 részig húzza, szóval benne volt ez a fordulat. De ahogy Deus is írja, nincs új a nap alatt, ez elég Lila-szagú lett így. Maffia még mindig totálisan kiherélve nálam Stevenson nélkül (bár azért most is volt egy elég erős jelenete).
Batista meg ezek után tuti halál, ha tippelnem kéne, akkor pont az utolsó munkanapján fog hősi halált halni. (Vagy tényleg csak simán nyugdíjba megy, és akkor azzal is ki lehet írni). Viszont hol volt az új egymondatos nyomozó ebből a részből? :D
Remélem, hogy valami nagy vattafák lesz ebből, mert egyelőre Dexternek baromira nincs méltó ellenfele.
PCsabi
aka Game90

2012.11.06. 16:25:36

visca el barca írta:
Game90 írta:TWD meg Dexter helyett inkább erről beszélnétek, az év jelenete:
http://www.youtube.com/watch?v=d8IL90MrMKk

Golyóálló mellény & sárm.
ez igy lement ma frankon? hu ebbol akkora bunti lesz az rtl-nél :lol:
12-es helyett 16-os karika volt.
miihii írta:Egy kis előzmény.
Elkezdtem ugye a Szökést. Rögtön két olyan dolog is történt, ami arra bíztatott, h kaszáljam is gyorsan. 1, az első rész nézése közben bealudtam :P (Na jó,lehet nem hajnali kettőkor kellett volna már nekiesnem :D ) 2, Ma nekiálltam újra és amikor megjelent A Walking Dead-es Lori, mondom itt a vége, fuss el véle, ebből a nőből egyszerre egy sorozat is sok :lol:

Am nem rossz az első 4 rész után, de még olyan nagyon sokat nem tudok nyilatkozni.
Én legutóbb Entourage közben aludtam be :D

Ha jól emlékszem, akkor a 6-7. résznél már kezd beindulni a történet. Sok helyen olvastam, hogy szidják a Sara Tancredi-t alakító színésznőt, de szerintem nem volt vészes, hatalmas problémám nem volt vele.
kanty írta:
Game90 írta:Sok helyen olvastam, hogy szidják a Sara Tancredi-t alakító színésznőt, de szerintem nem volt vészes, hatalmas problémám nem volt vele.
Én egyenesen szerelmes voltam bele. :D
Én idáig nem merészkedtem el, én csak szúrtam volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.11.06. 17:11:49-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.06. 14:38:22

visca el barca írta: az sztem nem az volt :shock: az nem azok közül való, akikre az első rész végén rátatláltak, csak megszökött? vagy azt utána rick megölte? :roll:
Most elbizonytalanítottál.
Ami mellette szólt számomra: a nyitójelenetben az ember kezén látszott, hogy fekete, és ugyanaz a fejsze volt nála, amivel a srác megpróbálta Ricket megölni, és ugye alapos oka is volt a bosszúra.
Viszont a szarvasos móka azért komoly felkészülésre vall, meg ugye talán akkor őt láttuk, amikor Carol császározott.
Mondjuk végül is nem véletlenül nem láttunk arcot a nyitójelenetben.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.06. 13:46:53

sjd írta:
visca el barca írta: Walking Dead
carol valóban érdekes, tuti h kontakba fog kerülni a rejtélyes fickoval aki beengedte a sok zombit a börtön területére. nah én még arra a fickora leszek nagyon kivancsi, hogy ki ő, és mit is akar valojaban...
(sárgázást ne felejtsd el)

Abból a fickóból valószínűleg sokat már nem fogunk látni, tekintve, hogy a másik feka srác egy jól irányzott fejlövéssel kinyírta. :wink:
az sztem nem az volt :shock: az nem azok közül való, akikre az első rész végén rátatláltak, csak megszökött? vagy azt utána rick megölte? :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.06. 13:34:11

visca el barca írta: Walking Dead
carol valóban érdekes, tuti h kontakba fog kerülni a rejtélyes fickoval aki beengedte a sok zombit a börtön területére. nah én még arra a fickora leszek nagyon kivancsi, hogy ki ő, és mit is akar valojaban...
(sárgázást ne felejtsd el)

Abból a fickóból valószínűleg sokat már nem fogunk látni, tekintve, hogy a másik feka srác egy jól irányzott fejlövéssel kinyírta. :wink:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.06. 13:26:24

sjd írta:
Deus írta: Walking Dead

Viszont, Carol tényleg meghalt? Fura, hogy nem mutatták a holttestét, nem keresték meg őt, vagy hogy kiderítsék, hogy mi lett vele...
Ez kb. a legalapabb filmes húzás, megtalálják a karakter véres ruhadarabját, az összes szereplő elhiszi (és itt a forgatókönyvíró nagyon szurkol, hogy a néző is), aztán a kalapból hirtelen előhúzzák a halottnak hitt embert.
Egyébként nagyon igaz, amit Rick-kel kapcsolatban írtál, nem véletlenül volt benne az a jelenet az elején az összefoglalóban (egyébként ha a végén megnézed újra ezeket összefoglalókat, nagyon sok mindent megvilágítanak utólag a sztoriból)
Merle kapcsán meg már készítik elő a konfliktusát a Governorrel, gondolom a csajok vele fognak meglépni majd idővel.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2012.11.06. 13:45:40-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.06. 12:59:46

Deus írta: Walking Dead

Viszont, Carol tényleg meghalt? Fura, hogy nem mutatták a holttestét, nem keresték meg őt, vagy hogy kiderítsék, hogy mi lett vele...
Ez kb. a legalapabb filmes húzás, megtalálják a karakter véres ruhadarabját, az összes szereplő elhiszi (és itt a forgatókönyvíró nagyon szurkol, hogy a néző is), aztán a kalapból hirtelen előhúzzák a halottnak hitt embert.
Egyébként nagyon igaz, amit Rick-kel kapcsolatban írtál, nem véletlenül volt benne az a jelenet az elején az összefoglalóban (egyébként ha a végén megnézed újra ezeket összefoglalókat, nagyon sok mindent megvilágítanak utólag a sztoriból)
Merle kapcsán meg már készítik elő a konfliktusát a Governorrel, gondolom a csajok vele fognak meglépni majd idővel.
Deus
Boixos Nois

2012.11.06. 10:58:24

Na tegnap én is ledaráltam az új epizódokat éjszaka.

Walking Dead
Hűűű... Ez durrantott de nagyon. Megmondom őszintén, hogy sajnáltam Lori -t, pedig nem kedveltem a karaktert. Idegesítő nő volt, de nagyon. Nagyon kemény volt az a jelenet, amikor Maggie beléje böki a bökőjét és oldalra húzz vele nagyot... :S Rossz volt nézni. Nekem is eszembe jutott, hogy mivel etessük a picit ha nincs anyatej... Én is kíváncsi leszek, hogy hogyan oldják meg ezt az írók... Kis Carl -nak meg respect, kemény gyerek. Rick? wtf? Végig kemény volt az emberei előtt, s most meg törékennyé vált, pláne az emberei előtt... Egyedül lehet sírni és összeomlani, de emberek előtt, akik vezetőt láttak benne?
Szerintem azért volt ez, mert az a bűntudata nyomta, hogy Lori annak a tudatában ment el, hogy Rick gyűlölte őt, nem bocsátotta meg neki még. De Rick lelke mélyén még szerette Lori -t, de nem mutatta ki. Kemény volt vele. Ha eltudta volna búcsúzni, hogy megbocsátott volna neki, akkor másképp reagált volna le szerintem. Ez csak egy pszichológia-elméletem.
T-Dog -ot is sajnáltam, csipáztam azt a nagydarab csókát. De hát, valahol fölöslegessé vált már a karaktere, ezért érthető módon kihúzták a sztoriból.
Viszont, Carol tényleg meghalt? Fura, hogy nem mutatták a holttestét, nem keresték meg őt, vagy hogy kiderítsék, hogy mi lett vele... Pedig, neki sikerült meglógnia T-Dog -nak hála. Legalábbis azt láttunk.
Hershel pedig kőkemény papa 8) Reményt adott az embereknek azzal, hogy felállt és kiszambázott a szabadba.

Michonne --> szerintem gyanít, hogy valami nem kóser Governor -al. Lsd. pl. az általa felfedezett golyó ütötte lyukak az elhozott katonai teherautón + "rejtélyes módon" elhunyt helikopter pilóta. Szerintem már összerakta magában a képet. Durranni fog ez a sztorivonal.

Merle --> Kezdem valahogy megkedvelni a figurát, pedig az első évadban gyűlöltem :D Érdekes krapek.

Andrea + Governor = Sex. Tuti. Gondok lesznek ebből még.

szerk: láttam az előzetest a következő epizódról: Ha jól vettem ki, Rick bevadul, megőrül. Emlékszem arra a jelenetre, amelyre Rick letámadta Glennt, vagy valami ilyesmi.

Dexter

Hát ez mi volt? Megrakta az "áldozatát"? wtf? Mellesleg nekem az az érzésem, hogy átmásolták ezt a szerelmi szálat a második évadból, a Lila szálat (gyújtogató csaj, aki kinyírta Doakest).
Sőt, volt még egy hasonló szál, mégpedig a Lumen szál. De az utóbbi, az mégse, mert Lumen nem volt gyilkos, csak bosszúálló. Más tészta. Inkább a Lila szálhoz hasonlít.
Quinn tuti megfog halni, mert alaposan belekeveredett ebbe az alvilágba. Ki fogják húzni őt a sorozatból majd.

Összességében nekem az a véleményem, hogy gyengül a Dexter színvonala.
KépKép
messideco
Presidente del Barça

2012.11.06. 07:42:09

Dexter meghal ezt érzem, és a saját módszerével öli meg valaki, de nem Debra és nem is az orosz maffia... Szerintem
Kép
"And my heart will leave you never."
miihii
KHAL

2012.11.06. 02:10:36

Egy kis előzmény.
Elkezdtem ugye a Szökést. Rögtön két olyan dolog is történt, ami arra bíztatott, h kaszáljam is gyorsan. 1, az első rész nézése közben bealudtam :P (Na jó,lehet nem hajnali kettőkor kellett volna már nekiesnem :D ) 2, Ma nekiálltam újra és amikor megjelent A Walking Dead-es Lori, mondom itt a vége, fuss el véle, ebből a nőből egyszerre egy sorozat is sok :lol:

Am nem rossz az első 4 rész után, de még olyan nagyon sokat nem tudok nyilatkozni.

TWD

Hallelujaaaaa, Lorinak game over \:D/ Én nagyon örülök ennek a váratlan fordulatnak, de szó, ami szó, hatalmas jelenet által vettünk búcsút tőle :shock: Először azt hittem az lesz a dráma, amikor nekiállt vérezni, h elvetél... Aztán, amikor kivették a gyereket, arra is számítottam, h még a végén sírás helyett elkezdi harapdálni a "bábát" :D (Bár fogak nélkül... :P ) Aztán amikor felsírt, nekem is kapcsiból beugrott, h igen ám, de most ki fogja cumiztatni? :-k Erősen kétlem, h túl sok anyatejet találnának a börtönben vagy bárhol... Erre nagyon kíváncsi leszek, h oldják majd meg az írók. Carl nekem kezd egyre jobban bejönni. Kinőtte végre a gyerekes hülyeségeket és koraérett, kemény, edzett férfi lesz a végén 8) T-Dog meg valóban egy korszakos világcsúcsot állított fel a 3. évadig történő életben maradásával, fekete létére :D Andrea meg a Governor között tuti vmi románc fog kialakulni, azért is lesz nehézkes a továbbállásuk. Michonne-nak helyén van az esze és az ösztönei is jók, robbanni fog a bomba hamarosan, az tuti.

Dex

Nos, úgy tűnik tényleg bejött, h ennyivel nem fogják elintézni Isaak-ot, hála istennek. Elég gagyi lett volna, ha Louis után őt is letudják ilyen hirtelen. Quinn-nek valszeg tényleg hamarosan kampó és talán miatta fog Batista új erőre kapni. Nem hiszem, h mindkettő kikerülne a képből, aztán ki tudja mit tartogatnak számunkra az írók... LaGuerta meg lassan rájön mindenre az elmúlt évadokból :D Mondjuk az fura volt, ahogy Deb is elkezdte összerakni a Lumen vonalat, de az h nem esett le neki, h anno ott a fólia mögött a tesóék voltak, akiket ugye elengedett?Pedig a végén vártam, h a homlokára csap, h akkor ti voltatok ott a kempingben!? Ezzel a kis Hanna jánykával meg lesznek még gondok, közvetve és közvetlenül egyaránt. Ugye bukó Dexnek, h az író srácék rájöttek, h a csaj nyírta ki anno azt a nőt és már Deb is tudja. Ebből még lesz baja Dexnek, h átvágta a jardot, hugit már megint. A végén vhogy nem akartam elhinni, h ennyi volt ez is és már le is vágja Hannát, elhűlve néztem ahogy ott van kiterítve a fóliában és indult a procedúra. Aztán leesett az állam, amikor nem a csajt vágta le, csak a takarót :P Ez kemény volt így a végére és nagyon érdekes dolgokat vetít előre. Jólesszez 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.06. 00:17:25

ez igy lement ma frankon? hu ebbol akkora bunti lesz az rtl-nél :lol:
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.11.06. 00:11:52

Ez mekkora! :lol:
Nézze tovább a halál a Hauz-t, kezdem is a BK maratont az elejétől... :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
PCsabi
aka Game90

2012.11.06. 00:05:00

TWD meg Dexter helyett inkább erről beszélnétek, az év jelenete:

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
18Barca99
Capitá del Barça

2012.11.05. 22:17:29

[quote="maister6000cm3"www.thepiratebay.se <--- itt mindig fent van már hétfőn, csak üsd be a keresőbe :wink:[/quote]

köszönöm :P
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.05. 22:11:31

visca el barca írta:
sjd írta:TWD

én pl rohadt örülük h kiirták már lorit, mert iszonyat idegesítő volt :D
Ezzel én is így vagyok, de annyira hangulatosra csinálták meg az egész jelenetet, hogy mégis sajnáltam. Na ez volt zseniális az egészben.
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2012.11.05. 22:04:52

18Barca99 írta:
Rohamcsiga írta:Itt vannak a vetítési időpontok.
http://www.imdb.com/title/tt1196946/episodes?season=5

Itt fent van a felirat az 5. részig.
http://hosszupuskasub.com/kereso.php
Letölteni esetleg honnan tudom az epizódokat?

www.thepiratebay.se <--- itt mindig fent van már hétfőn, csak üsd be a keresőbe :wink:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.05. 21:57:55

sjd írta:TWD
aztakva mekkora rész volt ez. :shock: :shock:
Eszméletlen jól össze volt rakva, talán csak az Andrea-Governor jelenetek nem illettek a képbe, de a Merle-Governor párbeszédtől Lori haláláig minden ütött rendesen. (Azért az komoly eredmény, hogy ez utóbbit nem harsány nevetéssel és örömtánccal konstatálta sztem senki sem)
Kedvenc egymondatos szereplőnk előtt meg adózzunk egy néma tiszteletadással, bárki bármit mond, azért egy horrorban színesbőrűként eddig életben maradni...

Érdekes így visszagondolni, hogy a 2. évad végén azt mondtam, hogy sok is lesz az a 16 rész, inkább csinálnának megint 6-ot :D Most meg úgy vagyok, hogy lehetne abból a 16-ból 26 is, nem bánnám. Nálam lassan simán a legjobb lesz a most futó sorozatok közül.

én pl rohadt örülük h kiirták már lorit, mert iszonyat idegesítő volt :D madridistán már hetek óta imádkozunk h megtörténjen. mehetne carl is mert kicsit elszaladt vele a ló. mint valami szuperman. azért arra kiváncsi leszek h andreáékkal mi lesz, nekem van egy sanda gyanum h nem mennek ők sehova
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.05. 21:27:26

TWD
aztakva mekkora rész volt ez. :shock: :shock:
Eszméletlen jól össze volt rakva, talán csak az Andrea-Governor jelenetek nem illettek a képbe, de a Merle-Governor párbeszédtől Lori haláláig minden ütött rendesen. (Azért az komoly eredmény, hogy ez utóbbit nem harsány nevetéssel és örömtánccal konstatálta sztem senki sem)
Kedvenc egymondatos szereplőnk előtt meg adózzunk egy néma tiszteletadással, bárki bármit mond, azért egy horrorban színesbőrűként eddig életben maradni...

Érdekes így visszagondolni, hogy a 2. évad végén azt mondtam, hogy sok is lesz az a 16 rész, inkább csinálnának megint 6-ot :D Most meg úgy vagyok, hogy lehetne abból a 16-ból 26 is, nem bánnám. Nálam lassan simán a legjobb lesz a most futó sorozatok közül.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.05. 21:01:10

twd

na erre azt mondom, hogy jó rész volt. lori vegre kinyiffant mar ideje volt, viszont a vege kicsit erdekes lett, carl eljatszotta a felnott szerepet, rick meg a 9eves gyereket.
soadroli
Llegenda del Barça

2012.11.05. 20:49:04

Dexter
Milyen uncsi, web? Egy ilyen wd rész után jóhogy :lol:
Kíváncsi vagyok mi lesz Hannával ezek után. Sunyi egy gyerek ez Dex, mondjuk ha meg kéne ölnöm a kis Yvonnét, lehet hogy először én is megdolgoznám...muhaha :mrgreen: Meg fog halni az évadban, ez tuti. Mint ahogy Quinn haverunk is. Issak meg hamarosan kiszabadul szerintem, és lesz itt majd keménykedés :D
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.05. 20:48:27

visca el barca írta:
Eazzy írta:
visca el barca írta:dexter egyre uncsibb :roll: ellentétben a walking deaddel. remelem bejön amit eazzy írt és beindul a népirtás :D
Nem én írtok majd, de még lehet én is felbukkanok a sorozatban? :-k
amugy eddig mennyire követi a sorozat a képregenyt?
Sajnos a második évad az egyáltalán nem a farmon a képregényben kb annyi történik, hogy megjönnek, Rick megkérdezi, hogy maradhatnak e az istállóban, mire elmondja a papi, hogy nem, mert ott a sok hulla, kinyirják őket, és mennek el. Ennyi.

A fő szál ugyanaz, de pár dolgot átírtak. Máskor és máshogy hal meg pár ember, van pár szereplő aki nincs benne, van aki pluszba van. Deryl meg a bátyja sincs benne a képregényben, se T-Dog, de pl egy jó pár gyerek meg a sorozatban nincs benne, akiket egyébként lemészárolnak :D

Nyugodtan elolvashatod a sárga részeket, csak annak írtam úgy, aki még nem látta a sorozatot, de majd szeretné.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.05. 20:40:10

Eazzy írta:
visca el barca írta:dexter egyre uncsibb :roll: ellentétben a walking deaddel. remelem bejön amit eazzy írt és beindul a népirtás :D
amugy eddig mennyire követi a sorozat a képregenyt?
Kép
18Barca99
Capitá del Barça

2012.11.05. 20:28:28

Rohamcsiga írta:Itt vannak a vetítési időpontok.

Letölteni esetleg honnan tudom az epizódokat?
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.05. 20:27:51

Rohamcsiga
Jugador del Barça

2012.11.05. 20:20:27

18Barca99 írta:Hello!

tudtok valamit esetleg A mentalista 5. évadjáról? Mikor jön ki, vagy ki jött-e már, mert mintha hallottam volna, adják Amerikában(?)

Egyébként nézi rajtam kívül valaki?
Itt vannak a vetítési időpontok.

Válasz küldése