Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kezdjük ott, h sztem a Chelsea most nem is kereste meg, hanem már az is kacsa volt.StickyFingaz írta:http://pepsifoci.hu/node/128201
Ez mekkora kacsa...Ha a Chelsea ajánlatát nem fogadta el,miért fogadná el Brazíliáét?
Nem biztos hogy kacsa.StickyFingaz írta:http://pepsifoci.hu/node/128201
Ez mekkora kacsa...Ha a Chelsea ajánlatát nem fogadta el,miért fogadná el Brazíliáét?
Érdeles lenne, az biztos, bár Pep emlékezetem szerint többször is nyilatkozott elismerően az angol PL-ről, azt nem tudom, hogy konkrétan megemlítette-e, hogy a szigetországban akar majd edzősködni, de szerintem ha kipihente magát, és jön egy megfelelő ajánlat, szívesen megy Angliába.noname írta:Kíváncsi leszek h Pep milyen csapatot választ végül. Remélem egy olyan csapatot, ahol építkeznie kell majd. Utálom a Milant, de tán az lenne az ideális választás. Az ifinevelde nyilván adott, de a csapatnak komoly gondjai vannak. 2-3 év alatt sztem Pep nagyon erős csapatot tudna összehozni.
jelwaz írta:...miihii a Barca vs. Real topicban írta:...
Bizony ennek a csapatnak hiányzik Guardiola mentális felkészítése. Sok egyéni hiba van most.jelwaz írta:...miihii a Barca vs. Real topicban írta:...
Nagyon szeretném (és szerettem volna eddig is) a kritikámat úgy megfogalmazni, hogy érződjön, hogy nem vitatom el Guardiola érdemeit, nem gondolom, hogy ezt bárki meg tudta volna csinálni. Próbálom egy objektív mérce alapján megítélni, ami szerintem alatta van annak, ahogyan őt a világ nagy része megítéli. Megpróbálom érzékeltetni. Tegyük fel, hogy ez a Barca X sorozatból Y mennyiségű kupát tudott volna nyerni (X>Y, mert tényleg nem lehet minden kupát megnyerni, számos okból kifolyólag, ezt is vegyük bele). Ha most egy tréner megnyeri az Y kupát, akkor 100%-os. Papírformát hozni is, főleg ilyen mennyiségben megint lehetetlen. Guardiola is ez alatt van. Kérdés, hogy mennyivel.miihii a Barca vs. Real topicban írta:...
1. Fabregas egész tavasszal nem játszott szinte.Pavel írta:Srácok ez egy nagy hápogó kacsa.visca el barca írta: Francois Gallardo, a Barcelona labdarúgócsapatában szereplő Cesc Fabregas ügynöke az As-nak adott nyilatkozatában elmondta, Pep Guardiola, a katalánok nyáron leköszönő vezetőedzője – egyebek mellett – a 25 esztendős középpályás távozásához kötötte szerződéshosszabbítását.
„Guardiola feltételekhez kötötte a szerződéshosszabbítását – mondta Gallardo. – Négy játékost, Dani Alvest, Gerard Piquét, Cesc Fabregast és David Villát kívánta értékesíteni. Az első három játékos nem állt ki mellette, míg Villa teljesítményével nem volt elégedett."
1. As.
2. Fabregas két hónapja volt a klubnál és csodálatosan játszott.
3. Ahogy más is írta ilyet nem szokás kiteregetni.
Az spec tényleg igaz, h már előtte is igencsak kifele állt a rúdjuk. Mind R10nek mind Deconak. Pep csak egy megerősítés vt, vagy amolyan végső lökés, h őket elküldjék.sjd írta:Én erre nem egészen így emlékszem, mondjuk lehet, hogy van valami belső infód, mert erről az igazgatóság szvsz nem nyilatkozott, csak Peprizla írta: nem pep találta ki, hogy ők távozzanak, támogatta persze, de a board már azelőtt eldöntötte, hogy pepet szerződtették volna.
Így is volt,aztán meg kirabolta a királyi családot!Alcantara írta:Nagyjából annyi a valóságalapja, mint annak a madridi taxis meséjének, aki szerint őt Montoya meglopta 230 euróval!
Én erre nem egészen így emlékszem, mondjuk lehet, hogy van valami belső infód, mert erről az igazgatóság szvsz nem nyilatkozott, csak Peprizla írta: nem pep találta ki, hogy ők távozzanak, támogatta persze, de a board már azelőtt eldöntötte, hogy pepet szerződtették volna.
Igen, és ennek mi köze van ahhoz, hogy rosszul választott nem egyszer?rizla írta:
igen. meg nyert egy rakás kupát. persze nem hlebbel, vagy csigával, de az konkrétan mindegy.
rizla írta:egy edzőnek egyébként marhára nem azzal kell foglalkoznia, hogy ki mennyibe kerül - az a klub dolga, ahogy nemet mondani is a klub dolga és felelőssége. vagyis laporta ugyanannyira bűnös a rengeteg feleslegesen elköltött pénzben
Ebben nem érzel egy enyhe ellentmondást? Az edzőnek legyen beleszólása, ugyanakkor a klub mondjon bátran nemet neki, és egyébként is a klub felelőssége az egész? Akkor ez nem beleszólás, max véleményezés.rizla írta: ez ilyen igazi perezi, galaktikus gondolkodásmód. ugyan kinek legyen beleszólása, ha nem az edzőnek?
A sok apró évközi feszültségkeltést összefonták egy nagy összeesküvéselméletté. Ugye volt Alves,Cesc,Piqué ügy is.visca el barca írta:....
Srácok ez egy nagy hápogó kacsa.visca el barca írta: Francois Gallardo, a Barcelona labdarúgócsapatában szereplő Cesc Fabregas ügynöke az As-nak adott nyilatkozatában elmondta, Pep Guardiola, a katalánok nyáron leköszönő vezetőedzője – egyebek mellett – a 25 esztendős középpályás távozásához kötötte szerződéshosszabbítását.
„Guardiola feltételekhez kötötte a szerződéshosszabbítását – mondta Gallardo. – Négy játékost, Dani Alvest, Gerard Piquét, Cesc Fabregast és David Villát kívánta értékesíteni. Az első három játékos nem állt ki mellette, míg Villa teljesítményével nem volt elégedett."
nem pep találta ki, hogy ők távozzanak, támogatta persze, de a board már azelőtt eldöntötte, hogy pepet szerződtették volna.Amellett, hogy gyakorlatilag egy ilyen húzással kezdte itteni pályafutását (Deco, R10)
igen. meg nyert egy rakás kupát. persze nem hlebbel, vagy csigával, de az konkrétan mindegy. egy edzőnek egyébként marhára nem azzal kell foglalkoznia, hogy ki mennyibe kerül - az a klub dolga, ahogy nemet mondani is a klub dolga és felelőssége. vagyis laporta ugyanannyira bűnös a rengeteg feleslegesen elköltött pénzben, mint pep (és txiki). keirrisont pl. ki kérte...?Viszont edzőként gyakorlatilag szabad kezet kapott az igazolások felett, és nem kis deficitet csinált azzal, hogy rossz embereket hozott (Caceres, Hleb, Csiga, Ibra)
ez ilyen igazi perezi, galaktikus gondolkodásmód. ugyan kinek legyen beleszólása, ha nem az edzőnek?edzőként hivatalosan semmi beleszólása nem lehetett volna abba, hogy milyen csapattal dolgozik.
Barcaman1993 írta: Másrészt Pep azt nyilatkozta, hogy olyan október-november környékén eldöntötte ezt... Ha ez igaz nem tudom, hogy jön a képbe Fabregas, mert ha vki, akkor ő abban az időben mocskosul jól nyomta.
Amellett, hogy gyakorlatilag egy ilyen húzással kezdte itteni pályafutását (Deco, R10), Eto'o elüldözése és pótlása gyakorlatilag egy szezonunkba és 70 millióba került (Villát is beleszámolva). De végső soron nem a saját embereiről volt szó. Viszont edzőként gyakorlatilag szabad kezet kapott az igazolások felett, és nem kis deficitet csinált azzal, hogy rossz embereket hozott (Caceres, Hleb, Csiga, Ibra). Ezek után én klubelnökként biztosan agybajt kaptam volna, ha még 4 saját igazolását akarja kitúrni, akik közül az egyiket ráadásul nem kis idő-, energia- és pénzráfordítással sikerült végül megszerezni. Pep különleges helyzetben volt így is, mert edzőként hivatalosan semmi beleszólása nem lehetett volna abba, hogy milyen csapattal dolgozik.visca el barca írta: Négy játékost, Dani Alvest, Gerard Piquét, Cesc Fabregast és David Villát kívánta értékesíteni. Az első három játékos nem állt ki mellette, míg Villa teljesítményével nem volt elégedett.