Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Taktikai húzást rebesgetnek mindenhol, túl gyors volt időmérőnA szabályok szerint a Ferrarinak nem kell indokolnia a sebességváltó cseréjét, így, ha taktikai okból tennék meg azt, nem vonhatnák őket felelőségre.
[/quote]blupatrik írta:Alonso fan vagyok,és tartom hogy a legjobb pilóta a mezőnyben.De, én azt is simán elképzelem hogy az ég világon semmi baja nem volt a váltónak,csak jobb helyzetbe szeretnék Alonsot hozni...Konstruktőri címen ha jól tudom 3. hely már biztos,2. helyet meg nem tudom,hogy el-e engednék.Massa meg fogalmam sincs hányadik lehet egyéni vb-n talán 8-9. körül...Felháborító.. Megint szerencséje van, pedig még el se kezdődött a futam. Vicc...
Ez az én véleményem/gondolatom, ne kövezettek meg,ellenvéleményezzetek!
Alonso fan vagyok,és tartom hogy a legjobb pilóta a mezőnyben.De, én azt is simán elképzelem hogy az ég világon semmi baja nem volt a váltónak,csak jobb helyzetbe szeretnék Alonsot hozni...Konstruktőri címen ha jól tudom 3. hely már biztos,2. helyet meg nem tudom,hogy el-e engednék.Massa meg fogalmam sincs hányadik lehet egyéni vb-n talán 8-9. körül...Felháborító.. Megint szerencséje van, pedig még el se kezdődött a futam. Vicc...
Felháborító.. Megint szerencséje van, pedig még el se kezdődött a futam. Vicc...Alexander Mahone írta:Már 2 helyett jött előre... Namindegy. Mire előre verekszi magát a versenyen addigra Vettel kiautóz egy nagy előnyt, és remélem Schumi meg Webber nem adják oda magukat könnyen.REMY írta:Massa kocsijában váltót cseréltek --> Alonso 7. helyről indul
Már 2 helyett jött előre... Namindegy. Mire előre verekszi magát a versenyen addigra Vettel kiautóz egy nagy előnyt, és remélem Schumi meg Webber nem adják oda magukat könnyen.REMY írta:Massa kocsijában váltót cseréltek --> Alonso 7. helyről indul
Én abban reménykedem,hogy Hamilton elő veszi a régi igazi forrófejű énjét,és az első kanyarban kicsapja VetteltREMY írta:
Remélem lesz valami probléma Vettel kocsijával holnap, mert különben semmi esély![]()
Hát reméljük jövőre kivételesen be is tartatják velük. Mert anélkül hozhatnak akármit.ismét mindent meg fognak tenni,hogy letaszítsák őket a trónról, remélem csak jövőre sikerül MAX...
Igen, ez megint egy nem túl szerencsés dolog Vetteléknek. Új pálya és ő meg nem tud körözni. Mindig elmondják a pilóták, ha valamilyen oknál fogva nem tudnak körözni a szabadedzéseken, hogy az mekkora hátrányként éri őket az időmérőn és versenyen, mert nem tudják beállítani az autót, féktávokat bemérni stb... most ez egy új pályán hatványozottan érvényesül.REMY írta:"A Red Bull egy visszatérő problémával találta szembe magát. Az első szabadedzés végén Webber autójából szivárgott a folyadék. Most Vettel autójával akadtak hasonló problémák."
... Alonso makkja
Tudod, írtam anno, hogy ezért nem olvasom ezt a topicot, de valahogy mégis benézek ide mindig és...az agyam eldobom. Még jó, hogy ugye csak a Red Bull tudja, hogy milyen a pálya, a többiek most látják először, és ugye esélyük sincs idevaló autót csinálni, meg amúgy is ők mindig a szabályokon belül maradnak, míg a Red Bull persze nem, és csak azért mert csalók, mert amúgy a többi csapat nem csinálná meg ugyanezeket, ha nem lenne a Red Bull leleményesebb mindig.ozsimiki írta:Csaba,Ab1dal! Köszi, még jobb kedvem lett!![]()
Tocy! Hát igen, Eurobarca F1 topik, én így szeretlek, ettől különleges ez
Az a szint különbség vmi brutálisnak tűnik amúgy, első szabadedzés megvan, de a pontokat vasárnap osztják, az már eddig is elég egyértelmű volt (vagy inkább fogalmazok úgy,h az az elsőszámú fegyvere,hogy vár,és vár arra) ,hogy Alonso csak a RedBull meghibásodásában bízhat,vagy vmi nagy hibában tőlük, az meg még mindig áll sajna, szóval majd ha leintették a futamot, és nincs efféle gond, akkor kezdek örülni.
Ja hogy Newey már nem csak űrautót, hanem pályákat is tervez Vettelnek. Komolyan van, aki ezeket komolyan gondolja? Elég sok sport érdekel, és fórumozok, de ilyen elvakultságot, mint amit ezen a fórumon Vettellel szemben elkövetnek néhányan, ez valami hihetetlen.csababarca írta:kíváncsi vagyok mikorra számolják fel a régi pályákat,és tervezik meg az összeset RBullosra. ezt nem tudom miért engedik,de elég bosszantó.ab1daL írta:Totál nem lep meg, hogy ekkora az előnye a németnek, előre borítékolható volt, csak meg kell nézni az elmúlt években az új pályákat.. Annyira kedvez az összes a bikáknak, hogy tök felesleges időmérőzni..
DRS-t meg tiltsák is be, jól mondták alattam,időmérőn úgysem lehet előzni,akkor meg minek?
kíváncsi vagyok mikorra számolják fel a régi pályákat,és tervezik meg az összeset RBullosra. ezt nem tudom miért engedik,de elég bosszantó.ab1daL írta:Totál nem lep meg, hogy ekkora az előnye a németnek, előre borítékolható volt, csak meg kell nézni az elmúlt években az új pályákat.. Annyira kedvez az összes a bikáknak, hogy tök felesleges időmérőzni..