gergo9 írta:
Hát maximum 1évre lehet ráhúzni hogy valóban vb cím ment el a két dudás miatt az pont Alo-Hamilton esetében volt.
2000-res évek eleje abszolút Ferrari uralom, 05-ben övék a legjobb csomag de irtózatosan megbízhatatlan Alo összegyűjti a lepattanókat és VB 06-ban megint Renault-Ferrari , 07-et adom, 08-ban VB, utána meg abszolút Red-Bull fölény.
Button-Hamilton páros abszolút frankón működött a kocsi nem volt egyik évben sem igazán esélyes.
Ténylegesen valóban 1 évre lehet csak ráhúzni, hogy elment a vb, de abban az 1 mondatomban, melyből ezen vélemények kifejtése kialakult, arra próbáltam utalni, hogy a hatékonyság, mégis ott a jobb, ahol le vannak osztva a szerepek. A nagyfokú ego valahol minden pilótában ott van és nehezen viselik, ha a csapattársuk elkalapálta egy futamon, és ez a tüske akár egész szezonra kihathat. Jogos a mondandód, sajnos nem derült ki, mire jutott volna a Button-Hamilton páros, ha mondjuk van mögöttük olyan technikai fölény, mint a Red Bullnál.
Utolsó ilyen páros, amely vb-ket hozott az Prost Senna volt, és az sem épp a harmóniájáról híresült el.
Nem sportszerű ez az elbánás jelenleg Massával, Webberrel, akiknek a vitrinjéből lopják a jobbak a trófeákat, amelyek számukra okozhatnának egy csepp örömöt. Mindketten tudnak valamit, de csak időszakosan, és még ezt sem élvezhetik ki. Nem tudom elképzelni, hogy milyen rendszer válthatná fel a jelenlegit, hogy ez ne fordulhasson elő se legálisan, se illegálisan. Ilyenen kár is gondolkozni, amíg úgy írják a szabálykönyvet, hogy az érdekek érvényesüljenek, ne a következetesség.
Egyébként tudtátok, hogy konstruktőri vb lett a Red Bull az elmúlt futamon?

Mennyire nincs jelentősége... nem láttam nagy, felszabadult ünneplést.
Eazzy írta:Jó, hogy újra jelen vagy Kralo az elnyomó német imádat elleni küzdelemben
Reméljük az esőt Interlagosra, ezen a rövid pályán talán egyébként is csökkennek a különbségek.
Úgy gondoltam, ha lesz még esély az utolsó futamon, akkor egy kicsit felheccelem magam fórumozgatással. Szélmalomharc amúgy.
Egyébként olyan érzésem volt egész évben, hogy ez meg lehet, ez meg lehet, ennek meg kell lennie, ennyi év után már a sors, az FIA, mindenki azt akarja. Ellentétben 2010-es érzéseimmel, ez nem lesz meg, ez ki fog csúszni a kezéből, és így is lett.
Az esőben reménykedem én is, és abban, hogy erőből lészen egy győzelem, és a Red Bullnak idén nem fekszik a pálya, vagy Vettel önhibából kiesik, vagy hátraesik.
Ezen feltételek nélkül nem vágyok sikerre. A legkevesebb esély az utolsó gondolatomra van. Vettel túl jó versenyző ehhez, felnőtt a feladathoz, az önbizalma pedig kapott elég tápanyagot az elmúlt esztendőkből. Tulajdonképpen személyében kaptunk egy új Schumit díszcsomagolásban, igazából nem lehet kikezdeni. Jól csinálja.