Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez azért nem mondanám, a következő fordulóban azért nem Alaves szintű csapatok fognak jönni, ilyenkor már játszani szokott mindkét meccsen. Tavaly is játszott az Osasuna ellen mindkét meccsen.S.Agüero írta: Nem játszik most az Alavés ellen, és akkor valószínűleg a többi kupa meccsen sem
Pedig nem is vagyunk Messi-függők!Gareth Tello írta:Még egy érdekesség: a Barça a 2012-es naptári évben összesen 156 gólt szerzett tétmeccseken, ebből Messi 91-ben vállalt szerepet góllal vagy assziszttal.![]()
Én is úgy gondolom, hogy inkább az irányító posztja lesz az övé. Biztos, hogy top lenne ott is, elnézve azokat az elképesztő (pontosságú) keresztpasszokat, kiugratásokat, ütempasszokat... Szerintem ezt a képességét nagy böszmeség lenne nem kihasználni.shutterisland írta:igen, de ezt meg is lehet fordítani.visca el barca írta:sztem is inkább még előrébb kerül. kizárt h egy ilyen golzsákot hátrább vigyenek mert belassult. ott marad elől, max nem fog annyit visszajönni labdáért.
milyen jó, ha van egy top irányítód (mert szerintem ha azt játszatnának vele, abban is top lenne, nem beszélve arról, hogy mennyit fog még fejlődni 30x éves koráig azokban a dolgokban, ami ehhez a poszthoz kell.) aki ráadásul gólerős is, és van előtte egy vagy két támadó (legyen az gomez kaliber, vagy egy messi jellegű) akkor az is gyilkos.
igen, de ezt meg is lehet fordítani.visca el barca írta:sztem is inkább még előrébb kerül. kizárt h egy ilyen golzsákot hátrább vigyenek mert belassult. ott marad elől, max nem fog annyit visszajönni labdáért.
2006-ban még fiatal volt a VB-n, 2010-ben meg sajnos Maradona eléggé el volt tévedve. Copa Amérikában 2007-ben döntőztek (negyeddöntőben és elődöntőben is lőtt gólt Messi), 2011-ben meg tizenegyesekkel estek ki a későbbi győztes ellen. Szóval igazándiból csak kicsi a minta. Hülye feltételezés de ha most egymás után 2013-tól 2017-ig rendeznének 4 VB-t, akkor szerintem abból kettőt nyerne Argentínávalshutterisland írta:hát ennél egyszerűbb dolga lenne azért az argentin válogatottal, bár csodát ő sem fog tudni csinálni védelem és középpálya nélkül.JanPieterzoon írta:Nem semmi adatok! Elképesztő, hogy még ebből a Barcelonából is így kiemelkedik. Néha az az érzésem, hogy akár a Videotont is a BL legjobb 8 közé tudná vezetni.
abban bízok, hogy 1-2 vb-n azért a 4 közé bemennek, illetve abban, hogy 2 copát még nyerni fog velük, az végül is a dél-amerikaiaknak az "eb".
Vagy egy sorral előrébb a false nine-ból, "true nine-ba"shutterisland írta:szerintem egyértelműen egy sorral hátrébb fog játszani, amolyan irányítót, ha már bőven 30 felett lesz.én arra leszek kiváncsi, hogy mikor kezd majd el lassulni, vagy mi lesz akkor vele.
a játékintelligenciája,technikája nem fog megkopni, illetőleg ugyanúgy be fogja rakni, ha helyzetbe kerül.
de valamiért olyan érzésem van, hogy ha belassul, nagyszerű playmaker lesz.
szerintem egyértelműen egy sorral hátrébb fog játszani, amolyan irányítót, ha már bőven 30 felett lesz.én arra leszek kiváncsi, hogy mikor kezd majd el lassulni, vagy mi lesz akkor vele.
hol lennének most ezek a számok, ha már 5-6 éve folyamatosan középen tolná ? (ugye kb 3 éve van középen)ozsimiki írta:![]()
![]()
pedig átéljük lájvba, de így belegondolva, leírva, elolvasva azért mégiscsak megdöbben újból és újból az ember...
így tovább Leo!
hát ennél egyszerűbb dolga lenne azért az argentin válogatottal, bár csodát ő sem fog tudni csinálni védelem és középpálya nélkül.JanPieterzoon írta:Nem semmi adatok! Elképesztő, hogy még ebből a Barcelonából is így kiemelkedik. Néha az az érzésem, hogy akár a Videotont is a BL legjobb 8 közé tudná vezetni.
shutterisland írta:azért a biztonság kedvéért egy félidőt legalább adnék neki az alaves ellen, hátha ott is rúg egyet, innen már nem lenne szabad elbukni a rekordot.
hát ha csak ilyen kérdéseid vannak akkor lehet jobb is... ott volt a hsz-d alatt eggyel a wikipedia, de googleba is beírhatod vagy szintén magadtól rákereshetsz a wikipedia-ban ha annyira tudni szeretnéd. másrészt meg szerintem megkaptad a választ is rá, úgyhogy nem tudom mért Te vagy még megsértődve..sopisz írta:Bocs a kérdést..kösz a választ!.Ennél még a túl oldalon is normális hangnemben válaszolnak,szerintem nem lesz több kérdésem!!
OFF: Istenem... Imádom az ilyen fórumereket mint te.... OTT VAN ALATTAD EGY HOZZÁSZÓLÁSSAL LEJJEBB!!!sopisz írta:Hány gólnál jár már összesen a barcában?
Most goals scored in a season in all competitions: 73 goalsCartmanBarca írta:Nem tudtok egy oldalt, ahol összesítve van, hogy Messi jelenleg milyen rekordokat tart a Barcánál és az európai fociban?
Vagy ha valaki tudja pontosan és leírja nekem azt is megköszönöm.