2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
miután eligazítottad.real_funghi írta:Milyen jó, hogy megtaláltátok azt az egy hozzászólást, amit ráadásul maga az elkövető ismert el, hogy végülis nem így gondolta, hanem erre a meccsre...Nem kéne azt is idemásolni?
csak kicsit tovább vittem a gondolatmenetet....igazából, nem is értem, h miért első a barca, amikor tulajdonképpen mi vagyunk az elsők (legalábbis nálam), igazából, itt abba is hagyhatnánk a bajnokságot és kérjük az aranyérmeket! hiszen nekünk kilenc bek/bl is leesett már!...
ez azért brutálisKluivertinho írta:LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL![]()
Guti és Zizou nagyon megértették egymást valami fantasztikus volt amit ők ketten műveltek a pályán komolyan mondom a baca hozzánk képest egy Salamanca .
Igazából a Barca játéka sincs ilyen szép mint a mienk, ott egy-két Ronaldinho meg Messi villanás van, de csapatjátékban mi nagyon verjük a barcát!
HALA MADRID !
Szűcs90 nevű madridista írta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ehhez mai népszabadság: cikk a Barca meneteléséről kép Ronnie tavalyi 11es gólja a real ellen(igaz nosu campban) alatta szöveg: "Ronaldinho jól nevelt:újabban rendre beköszön Casillasnak"Ordog írta:Ronaldinhonak is az volt az álma hogy Madrdiban játszon...
Legutóbb vágott is MADRIDBAN 2 gólt![]()
![]()
![]()
Hát igen Henry kezd megint beindulni remélem kiverik a rejált azért mégsem lenne jó velük a bl-ben is játszani kétszer nem fogunk nyerni madridban ien simán sztem akár mien gyengék isOrdog írta:ojjjoj. Az Arsenal hintett egy szolid 7-est a M'broughnak:)))
Remélem kitart ez a jó forma a reál elleni meccsig![]()
De, azt jelentiTaibi írta:"MADRID.El futbolista argentino Juan Román Riquelme, actual jugador del Villarreal de España, encabezaría la lista de candidatos para reemplazar al francés Zinedine Zidane al final de esta temporada en el Real Madrid, según lo informó hoy la prensa española. "
Nem tudok spanyolul, de ez nem azt jelenti, hogy a real kinézte magának Riquelmét Zidane helyére?
Remélem ez kamu,nem arról híres a Real,hogy értelmesen igazolnak,miért változtatnának ezen???Morminho írta:Marca...Charlie írta:Kifog Ő is a reálnál kötni.
C.