Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jöhetne már Cucu...shutterisland írta:nem lenne hátrány, ha messin kívül lenne egy normális formában lévő csatárunk.
Jobb is. Volt "szerencsém" látni a Levante elleni első félidőt és a SZK meccset is, de az előbbiről annyi elmondható, hogy nem fociztak le minket.kristop írta:szerencsére azt nem láttam, felvételről akartam nézni, de elárulták az eredményt és utána már semmi kedvem nem volt megnézni.Barcaman1993 írta:Sztem a Real elleni a SZK visszavágón.
szerencsére azt nem láttam, felvételről akartam nézni, de elárulták az eredményt és utána már semmi kedvem nem volt megnézni.Barcaman1993 írta:Sztem a Real elleni a SZK visszavágón.
Sztem a Real elleni a SZK visszavágón.kristop írta:azt nem tudom, hogy ez volt-e a szezon legrosszabb meccse (szerintem nem), abban viszont biztos vagyok, hogy a levante elleni első félidő volt a legrosszabb félidőnk eddig.
Kiegyenlített meccset játszottunk spanyolország(mellettünk) legjobb formában játszó csapatával?! Szörnyű. Sortüzet az egész csapatnakAndris írta:A szezon legrosszabb meccsét produkálták eddig..
Hogy Villanova mit nézelődött a 80. percig szájtátva azt nemtudom.
Én úgy kipenderíteném a B kerethez Pedrot, Adrianot vagy Sanchezt egy ilyen produkció után, hogy csak úgy nyekkennének. Még szerencse hogy nem én vagyok az edző.
De Piqué, Puyol is valami katasztrófa.
Iniesta nem lett kicsit öncélú mostanra? sok a csel, kevés a tiszta passz
Sztem inkább a Betis játszott nagyon jól, nem véletlen, hogy elverték a Madridot. Jól támadtak le, és támadásban pedig rendre jó megoldásokat választottak. Kevés csapat pörgött ennyire ellenünk idén.Andris írta:A szezon legrosszabb meccsét produkálták eddig..
Hát végül is csak két gólpasszt adottAndris írta:Iniesta nem lett kicsit öncélú mostanra? sok a csel, kevés a tiszta passz
A Skyfall se tetszet...gergo9 írta:Tudsz te valamit élvezni mostanában?Sanama írta:....
Se Dexter se TWD se 007.
Viccen kívül szerintem túlzottak az elvárásaid a csapattal szemben legalább is
Sokan hajlamosak elfelejteni hogy ellenfén is van a pályán aki az elején elég hatásos védekezést mutatott be , utána persze felőrölte őket a csapat majd szép egyéni akciókkal a földbe döngölte.
Második félidőbe nem volt magas fordulatszám de 4-0 után én nem várom el. Kontrolláltuk a meccse és volt pár tapsolnivaló támadásépítés.
Tudsz te valamit élvezni mostanában?Sanama írta:....
Hát azért csak óvatosan ezzel szerintem. Volt egy bő 30perc amikor megnyomta a csapat és annyi. Az elején csak a fogást kerestük a Bilbaon, utána jöttek a gólok, de a második félidő nagyon keserves volt.gergo9 írta:Eddigi legjobb meccs a szezonban. Letámadásunk nagyon-nagyon régen működött ennyire szinte csak ezt figyeltem végig már mikor átvette akármelyik basz.k a lasztit már 4en voltunk körülötte. Borzasztó lehet azért az ellenek ez.
Védekezésünk is kezd helyrejönni végre jól tolódnak a srácok hátul.
Iniesta meccsek óta ihletett formában és Xaviról írtam idén rengeteg meccs után hogy ez megint középszr vagy rosszabb a tegnapi viszont jeles. Alibi nélkül , óriási önbizalommal és labdákkal. Így tovább.
Pedro is jó volt azt a melót amit leművel elől nem tudom nem elismerni.
Összeségében hatalmas meccs volt azok kényszerítők fejjel, sarokkal.
Most jön a Betis illetve az Atletico utóbbi remélem akkora középszr bohóc lesz mint tegnap.
Nekem ez annyira nem tetszett de hát mindenkinek más az ízlése.....LG írta:Nem tudom, hogy volt-e már az oldalon, én most találkoztam vele először, és nagyon megtetszett, Barca himnusz egy kicsit másképp:
http://www.youtube.com/watch?v=ORjJwXavql0
Ezt tegnap én is említettem meccs előtt.kanty írta:A másik dolog a posztokkal való játszadozás. Ez az, ami kicsit kezd az agyamra menni. Van három világklasszis védekező középpályásunk, ebből egy rendre, de ha a helyzet úgy adja, kettő is középső védőt játszik. Miért? Nem lett volna egyszerűbb egy védőt igazolni, vagy ha nem is, ott vannak az agyon dicsért fiataljaink, akik a Camp Nou gyepére max. bemelegítéskor léphetnek.