2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Irony foreverRinku írta:Azért ez mekkora szégyen lehet Ronaldonak, hogy még egy zambiai kávénepper is jó kétszer annyi gólt lő egy évben, mint ő... Pedig a kis Ronci hogy küzd mindig, hogy bebizonyítsa, hogy ő szrta a spanyol viaszt.
Persze, ezt mindig figyelembe szoktam venni és épp csalódtam egy nagyot pont emiatt, mert most vhogy egyáltalán nem jött le.noname írta: Egyszerű a képlet. Nézd meg h mióta tag(esetleg hozzászólásszám). Ha komolyan gondolja, ritka ha hsz-ek száma meghaladja a pár-százat. Az afféle neveletlen idióták rendszerint kitiltatják hamarabb magukat.![]()
Akinek azért több mint ezer hsz-e van, az már megtanulta az irónia/szarkazmus foglamát - muszáj volt.![]()
Egyszerű a képlet. Nézd meg h mióta tag(esetleg hozzászólásszám). Ha komolyan gondolja, ritka ha hsz-ek száma meghaladja a pár-százat. Az afféle neveletlen idióták rendszerint kitiltatják hamarabb magukat.bence-barca írta:Tényleg.Rinku írta: Kérlek fogadd el a büszke irón nép jókívánságait a nevemben is, akik a távoli és fenséges Irónia országából származnak! Tényleg rá kell szoknom a tőmondatos fogalmazásra.
Ebből most legnagyobb jóindulattal sem tudtam levenni az iróniát. Meg mivel sokan itt már meg is alapozzák ezeket a fajta hszeket, így nem lepődök meg, ha olvasok még egy ehhez hasonlót.
Akkor elnézést kérek!
Tényleg.Rinku írta: Kérlek fogadd el a büszke irón nép jókívánságait a nevemben is, akik a távoli és fenséges Irónia országából származnak! Tényleg rá kell szoknom a tőmondatos fogalmazásra.
Kérlek fogadd el a büszke irón nép jókívánságait a nevemben is, akik a távoli és fenséges Irónia országából származnak! Tényleg rá kell szoknom a tőmondatos fogalmazásra.REMY írta:mekkora szégyen, te jó ég.... szerintem vonuljon vissza... LOL![]()
Messivel szemben a Zambiait nem kell számon tartani, de ha CR jön a képbe, akkor egyből fel kell hozni az afrikait... hogy is van ez??
amúgy meg miért kell mutogatni? Messi a rekorder... egy jódarabig az is marad, úgyhogy felesleges.
Mondjuk ezt én remélem tényleg nem gondoltad komolyan. Most komolyan Cé nek szégyenkeznie kéne a zambiai játékos miatt?? Gondolom ha Cé játszana a zambiai futball klubokban ő vagy 200t is megrúgna.REMY írta:mekkora szégyen, te jó ég.... szerintem vonuljon vissza... LOLRinku írta:Azért ez mekkora szégyen lehet Ronaldonak, hogy még egy zambiai kávénepper is jó kétszer annyi gólt lő egy évben, mint ő... Pedig a kis Ronci hogy küzd mindig, hogy bebizonyítsa, hogy ő szrta a spanyol viaszt.![]()
mekkora szégyen, te jó ég.... szerintem vonuljon vissza... LOLRinku írta:Azért ez mekkora szégyen lehet Ronaldonak, hogy még egy zambiai kávénepper is jó kétszer annyi gólt lő egy évben, mint ő... Pedig a kis Ronci hogy küzd mindig, hogy bebizonyítsa, hogy ő szrta a spanyol viaszt.
Azert ez nagyon-nagyon durva szam...Igy kivancsisagbol utannaneztem hogy Pld Van Persie 10 eve tarto karrierje soran lott 200 golt. Messi majdnem a felet lovi ennek 1 evben.Deus írta:88
GÓL
Megszokhatunk már tőle, hogy minden meccsen duplát lő...
Zlatan helyében akkora pert akasztanék a nyakukba, hogy azzal foglalkoznának újságírás helyett a következő 10 évben....(Nem mintha egyébként azzal foglalkoznának, mint látjuk.) De nem csak neki, hanem az összes többinek is, aki lehozta.bence-barca írta: Hát, nem. Kiderült, hogy az egész csak egy viccesnek szánt cikkben szerepelt, és az újságíró találta ki. Salim Baungally a Twitteren mentegetőzött.
MQuC írta: Zlatan is odaszúr, hogy ha ennyi tizenegyest ítélnének neki, akkor ő is lőne. Ő vagy Ronaldo sem hiszem, hogy sokkal kevesebbet lőnének... Na mindegy
Szintén jogos, csakhogy - ahogy Te is írod - ők nem a katalán médiára mondják ezt, hanem a(z) - elviekben - független nemzetközi sajtóra, és valljuk be, van is benne igazság, amit részben maguknak köszönhetnek, részben a Barca sikeressége teszi, részben meg csapatunk marketingtevékenysége.lui1698 írta:Jogos, csakhogy a madridisták igen nagy százaléka gondolja úgy, hogy a Barcelona-t és annak játékosait valamint mindent ami a csapattal kapcsolatos a média jó színben igyekszik feltüntetni, míg szegény Madrid ellen folyamatos lejáratókampányt folytatnak.recrea írta:Egyébként meg hagyhatnátok az álszenteskedést, ugyanígy viselkedne a katalán média fordított esetben, ugyanis semmi más nem számít, csak az eladott példányszámpénz
hatalom, semmi vérlázítót nem érzek a dologban.
Tehát nem csak a barcelona-i lapok, hanem az összes! Makótól Fokvárosig az ÖSSZES! újság, internetes oldal, tv műsor stb. ezen minta szerint cselekszik.
Jogos, csakhogy a madridisták igen nagy százaléka gondolja úgy, hogy a Barcelona-t és annak játékosait valamint mindent ami a csapattal kapcsolatos a média jó színben igyekszik feltüntetni, míg szegény Madrid ellen folyamatos lejáratókampányt folytatnak.recrea írta:Egyébként meg hagyhatnátok az álszenteskedést, ugyanígy viselkedne a katalán média fordított esetben, ugyanis semmi más nem számít, csak az eladott példányszámpénz
hatalom, semmi vérlázítót nem érzek a dologban.
Szerintem egy "Nézzetek a tabellára!" főcím frappáns válasz lenne a feltevésekre.mess2009 írta:nincs Barcelonában egy orgánum
amelyben elküldhetnék ezeket a madridi szemeteket ahová valók....?!
Az jó.S.Agüero írta:A FAZ elnöke, Kalusha Bwalya - aki szintén futballnagyságnak számít Zambiában - egy rádiónak úgy nyilatkozott, igaz lehet a 107 gól, de hiába is számolnak utána, mivel amatőr ligában születettek a találatok, a FIFA ezt a teljesítményt sohasem fogja hivatalosan elismerni.
Ennyi.