mess2009 írta:ez az egész úgy hihetetlen ahogy van! azon túl, hogy egy renkívül szimpatikus srác , a játékát különösen bírtam, nagyon szurkolok neki és persze a csapatnak is, hogy sikerüljön!!!! én is azt gondolom, hgy egyből középre kellene visszahozni, hogy oda csiszolódjon be újra!
Más: néztem ezt a tegnapi edzésről készült videót és mintha KEITÁT láttam volna ott???!! létezik? vagy ki az? tudnátok segíteni?
Off:
Az Atlético Madrid elleni mérkőzés előtt a Barcelona utólag nyilvánítja ki a tiszteletét és háláját három korábbi játékosának, akiknek a távozásuk pillanatában nem volt lehetőségük arra, hogy elköszönjenek a szurkolóktól, pedig jelentős tagjai voltak a csapatnak éveken keresztül. Deco 2004-től 2008-ig, Sylvinho 2004-től 2009-ig, Keita pedig 2008-tól 2012-ig szolgálta az egyesületet, ma este mindhárman a klub díszpáholyában foglalnak majd helyet, és a hangosbemondó segítségével a közönség külön köszöntheti majd őket. Ezt egyébként az este folyamán Sandro Rosell elnök is megteszi.
Ez alapján akár Keitát is láthattad, nem lehet kizárni.
On: Nekem is nagy kedvencem Abidal, örülök, hogy visszatér. Abban nem vagyok biztos, hogy ebből középre kéne tenni majd, ha játszani fog, mert ott azért nagyobb a teher rajta, mint szélen, szóval szerintem inkább balhátvédként kéne rá eleinte számítani, és ha magabiztos teljesítményt nyújt, akkor mehet középre. Persze túl sokat nem várhatunk el tőle ilyen súlyos betegség után, már az is óriási dolog, hogy pályára lép ezek után. Viszont ez az ember már korábban is megmutatta, hogy hatalmas szíve van, nagyon nagy küzdő, tehát én nem zárnám ki azt sem, hogy fog ő még jól játszani.
Szerintetek mikor lép pályára Abidal? Én szeretném, ha otthon, Camp Nou -ban cserélnének be. Mert akkor nagy ováció fogadna. Januárban fog lépni pályára szerintem.
Angliában bevett szokás, hogy akik ilyen hosszú idő után térnek vissza, először a tartalékcsaptatban játszanak 1-2 meccset, lehet Abidalnak is jót tenne ez.