Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na megérkeztem én is! Csodás nap ez a mai, NBA Fanok szívében.Primitive írta:Knicks, Celtics és OKC győzelmeket várok. Ti hogyan vélekedtek?
Így már világos. Mivel én azt hiszem januárban regisztráltam, ezért akkor még semmilyen adatot nem kértek tőlem.socio66 írta:az idény eleji free lp-nél volt úgy, hogy meg kellett adnod minden személyes adatod, aztán aktiválhattad az ingyenes csomagot, de le kellett mondani a vége előtt egy bizonyos időpontig, mert különben úgy vették, hogy továbbra is kéred a szolgáltatást.
igazából nem nagy kaland, csak el kell olvasni mindent, mert nyilván nekik is céljuk valamelyest, hogy kihasználják a figyelmetlenséget, aztán már hiába reklamálsz.
most lusta voltam utánanézni, de valószínűleg ugyanígy működik a karácsonyi ingyenes időszak is.
Értem. Csak számomra az a meglepő, hogy gyakorlatilag semmilyen személyes adatot nem adtam meg, akkor meg hogy is fizettetnék meg velem... Szóval azért ez érdekes. Végül is sopcaston nézem, mert most mikor nézni akartam LP-n a meccseket, most kért valami személyes adatokat, de jobbnak láttam inkább hanyagolni az egészet.kanty írta:
Primitive!
Pontosan én se tudom, csak olvastam, hogy LP-vel vigyázni kell, de nba1 fórumán tudnak Neked segíteni.
Azt is úgy, hogy kb. 5 méterre senki se állt tőle, mutatja, hogy mennyire félnek Rondo tripláitól.Tocy írta: Azt se sokan hitték, hogy az első ( és eddig egyetlen ) triplájukat Rondo fogja dobni
Hol kell majd inaktiválni?kanty írta:Lakers, Brooklyn és OKC.Primitive írta:
Knicks, Celtics és OKC győzelmeket várok. Ti hogyan vélekedtek?
LP-en nézheted csak majd ne felejtsd el inaktiválni, mert hanem fizetni kell.
Lakers, Brooklyn és OKC.Primitive írta:
Knicks, Celtics és OKC győzelmeket várok. Ti hogyan vélekedtek?
http://livetv.ru/en/kanty írta:Tudom, de ez olyan luxus, ami nálunk nem elérhető.neobarca írta:
Nem kell a neten nézned, a Sport1 élőben adja ha minden igaz!
Tudom, de ez olyan luxus, ami nálunk nem elérhető.neobarca írta:
Nem kell a neten nézned, a Sport1 élőben adja ha minden igaz!
Nem kell a neten nézned, a Sport1 élőben adja ha minden igaz!kanty írta:[Én is kívánok Boldog Karácsonyt a megszámlálhatatlan itteni Lakers drukkernek (zöldszmájlit tennék, de az Bostonos) és persze mindenki másnak:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... SLPTFocdDE
Remélem holnap lesz normális stream. LP-el nem próbálkozok szerintem, le lesz nagyon terhelve, csak mérgelődnék vele.
Én is kívánok Boldog Karácsonyt a megszámlálhatatlan itteni Lakers drukkernek (zöldszmájlit tennék, de az Bostonos) és persze mindenki másnak:Bob_Marley írta: De addig is, a mi kis NBA-s "közösségünknek" így külön is szeretnék Boldog Karácsonyt kívánni, s természetesen Celtics sikerekben gazdag új évet
http://www.youtube.com/watch?v=odEKWg8JpIg
Nets-Sixers is remek volt, meg láttam a Minnyt is, nagyon sajnáltam őket.socio66 írta:melo három negyednyi téblábolás, és tégladobálás után az utolsó negyedben úgy gondolta, hogy azért csak nyerni kellene, szolid 19 pont itt a végén.
pedig végig vezetett a minny, a palánk alatt nagyon kevesek voltunk, és támadásban sem mentek a dobások JR-on kívül senkinek, de hát ha van a csapatban egy szupersztár..
20-7, és akkor következik a lakers.