Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, hát azért ez vicces Bob, ennyi erővel, ha Bryant mindent bedob, akkor nyer a LALBob_Marley írta:Én a 3iktól nézem, jó szoros lesz itt a vége.
Melo és Smith ha mindent bedob, akkor bárkit megver a Knicks.
Viszont utóbbi percekben, rengeteg kicsúszott labda, rossz labdavezetés () meg homály is volt
Fixed.Game90 írta:Mondjuk amikor Artest tol egy 16 pontos negyedet, ott már nagy a baj.
Howard-Gasol mintha pályán se lennének. Gasol jól kezdett, 3assist meg 6 pont, azóta semmi.kanty írta:Artest hozott egy laza 16 pontos negyedet, plusz még védekezésben is kiemelkedő. Nem egy jófiú, de pályán a lelkét is kiteszi, ezért szeretem.
Másik oldalon JR állatkodik, kicsit durva az ember, ha éppen olyan napja van.
Kobe szép csendben 15 pont, Nash 7 assist, ez utóbbi fel sem tűnt nekem.
Howard ma sincs sehol.
Remélem meglesz a győzelem.
Első negyed nem volt rossz. Nash-es sokat javult a Lakers az előző meccsünkhöz képest. Jó kis futkosós pörgős game. Melo még nem érzi, de remélem belelendül. Az se baj, ha a 4. negyedben...Bob_Marley írta:Inkább nézi is az Életrevalókat az M1enGame90 írta:Itt vagyok én is![]()
Mondjuk ez nem Bob meccse, védekezés gyakorlatilag nincs.
De ha legalább nincs védekezés, akkor az érdekeltségeim remélem megszórják magukat
Köszi, közben magjavultneobarca írta:onlinetvkeresre.euTocy írta:Hol lehet online nézni a Sport1-et? Nálam valamiért nincs hang...
Inkább nézi is az Életrevalókat az M1enGame90 írta:Itt vagyok én is![]()
Mondjuk ez nem Bob meccse, védekezés gyakorlatilag nincs.
onlinetvkeresre.euTocy írta:Hol lehet online nézni a Sport1-et? Nálam valamiért nincs hang...
Igen, ez a mez, odakint is kiverte a biztosítékot a drukkerek többségénél. Valami extrát akartak. Hát sikerült, de nem a legjobban. Elég vacakul lárni rajta a számot is, meg úgy minden. Túl domináns a szín.socio66 írta:[knicks meg elvileg narancssárgában lesz, nekem nem igazán bejövős.
http://www.sportsgrid.com/wp-content/up ... orange.jpg
a knicks meg elvileg narancssárgában lesz, nekem nem igazán bejövős.Sanama írta:http://instagram.com/p/TqzN4nLOz3/