Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jómagam Fringe rajongó vagyokCsacsMate írta:Fringe
Nézi valaki innen Bishopék kalandjait?![]()
Én idén pörgettem le, és olyan kérdésem lenne, hogy ez lesz az utolsó évad? Illetve a jövő héten jön a záró rész (duplán) állítólag, akkor az sorozatzáró lesz? Mert a mostani rész alapján nem tudtam egyértelműre venni, hogy le tudják e zárni, így ami a végén történt.
Más:
TWD, és Supernatural mikor indul be újra? Meddig szünetelnek még?
A legjobb ha belinkelem a trailert, mert így nem nagy dolog a sztori, de nagyon vicces tud lenni.Deus írta:Miről szól ez a sorozat?
Miről szól ez a sorozat?bowlinggolyo írta:Nem tudom, hogy Tim kollegán kívül nézi-e még vki a Wilfred című sorozatot, de baromi jó most vizsgaidőszak alatt kezdtem el (nem egész 1 hete) megnéztem mind a 2 évadot és nagyon aprít. Ez az utolsó évadzáró te jó ég.
Én néztem viszont kaszálták 2. évad vége után így nézd tovább.miihii írta:Meglestem a V, mint veszélyes (V-Visitors) első részét. Egész jónak tűnik a sorozat, ígéretesen indított.
Vki látta már esetleg?
Regisztráció után akár INNÉT. Nem torrent, uh letöltésvezérlő javasoltXaviMessifan írta:sziasztok!
megtudnátok mondani honna tudom letölteni a tuti gimi 4. évadját és az azt követő évadokat magyarul?
köszi előre is
saul goodman for presidentdavi10 írta:Legnagyobb karakter sztem az ügyvéd [auto_cenzúra], hatalmas forma![]()
Fognak még meglepetések érni mindkettőbenTT írta:The walking dead
Dexter
Vazze, reggel akartam megnézni...na akkor kiírták a kevés normális szereplő egyikét. Majd Miki bosszút áll.Game90 írta:RIP Berényi András.
Láttam, hogy írtál, tudtam, hogy ez a kérdés fog jönni.visca el barca írta:jó h itt vagy, soa-val h állsz?
A negyedik még jobb lesz. Az ötödik a negyediknél kicsit gyengébb szerintem, de összességében az is egy remek évad.davi10 írta:Még szünet előtt elkezdtem a Breaking Bad-et.
Az első évadtól nem voltam annyira elájulva, de egyre izgalmasabb lett. A 2. évad közepétől rohadt sok részt néztem meg egyhuzamban éjjel, mert igaz rohadt fáradt voltam, de elég izgalmas volt
Most a 3. évad közepefelé tartok, és csak ajánlani tudom.
Skylert már az első pillanattól elég unszimpatikusnak találtam, főleg, hogy most elkezdte húzogattatni magát a főnökkel még jobban megutáltam.