Szeretem a díjszezonokat, mindenből van screener és nem kell a dvd-megjelenésekre várni

Abból kiindulva, hogy a legutóbbi 5-6 kritikámhoz azt írtad, hogy egyetértesz, erősen önkritikus felhangokat vélek felfedezniREMY írta: azt hiszed most többet értesz már a filmekhez??![]()
azt hiszed most többet értesz már a filmekhez??sjd írta:
Amúgy mostanában gondolkodtam, hogy pár művet ideje újra elővennem, legfőképpen azért, mert elég gyökér vtam még a filmekhez, amikor először láttam őket, kíváncsi vagyok most hogyan fognak tetszeni. Ilyenekre gondoltam:
Na ez az a mondat, amit ha elsütnék egy-két BME-s ismerősnek, nem hagynám el élve a helyszínt.REMY írta:Azért beletudok 1-1 filmet szorítani az időbeha nem lenne, akkor 2-3 filmet is megnéznék egy nap, úgyhogy..
![]()
![]()
Na jó, ha Faust kolléga után már Te is mondod, akkor tényleg lehet benne valami.lui1698 írta:Amour
Hát ez így most kicsit szétszedett, nem nagyon tudok mit írni, fantasztikus film, nézzétek meg.
Azért beletudok 1-1 filmet szorítani az időbesjd írta:]Neked is kemény lehet a vizsgaidőszak![]()
Neked is kemény lehet a vizsgaidőszakREMY írta:Ha lesz éjféli vetítés, akkor hajnalban már olvashatjátok a kritikámat róla![]()
REMY írta:Hamar kiosztottam egy alacsony pontszámot az évben, mégpedig a Démoni dobozra...
pfúú.... régen láttam ennyire gyenge filmet. ITT olvashattok róla
Erre lenne eszetek, hogy rövid időn belül még egy Hófehérke filmet csináljanak, bezzeg Bay-t senki nem hívná fel, hogy a Szörny Rt.-ből olyan blockbuster-t lehetne csinálni, hogy a TF elbújhatna mellette.sjd írta:Peter Jackson - Hófehérke és a hét törp
Ha lesz éjféli vetítés, akkor hajnalban már olvashatjátok a kritikámat rólasoadroli írta:17-től adják, amcsiba már megy. Én tuti beülök rá.Rinku írta: A Djangot adják már? Ha nem, mikor fogják?
17-től adják, amcsiba már megy. Én tuti beülök rá.Rinku írta: A Djangot adják már? Ha nem, mikor fogják?
Peter Jackson - Hófehérke és a hét törpRinku írta:Ez a Pinoccio nem is rossz ötlet, én még egy Tarantino - Bambit néznék meg!![]()
jan. 17. (port.hu, imdb.com, google.hu stb. stb.Rinku írta:A Djangot adják már? Ha nem, mikor fogják?
Ha már személyes preferencia, akkor nálam Woody Harrelson vagy James Woods játszanásjay írta:Na ennek nagyon örülnék.. Pinokkió lehetne mondjuk Elijah Wood
Itthon majd 17.-étől kezdik.Rinku írta:Ez a Pinoccio nem is rossz ötlet, én még egy Tarantino - Bambit néznék meg!A Djangot adják már? Ha nem, mikor fogják?
Na ennek nagyon örülnék.. Pinokkió lehetne mondjuk Elijah Woodsoadroli írta:Nemrég olvastam ilyet...: Pinokkió - Robert Downey Jr. lesz Gepettó, Burton rendezi?
Nem is rossz ötlet ez.. bár élőszereplős filmnek jobban örülnék.. sokkal. Del Toro meg remélem nem adja el magát Hollywoodnak, ez a Pacific Rim vízválasztó lesz minden tekintetben.Faust írta:Del Toro nagyon szemezik a témával: http://www.imdb.com/title/tt1488589/Hülyén hangozhat, de én egy Pinokkió adaptációt néznék meg szívesen tőle.
Del Toro nagyon szemezik a témával: http://www.imdb.com/title/tt1488589/Hülyén hangozhat, de én egy Pinokkió adaptációt néznék meg szívesen tőle.
Én az elsőt imádom, Christopher Lloyd halálos.REMY írta:bár a régiek sem rosszak.
Mondjuk ez nálam az év legjobban várt "filmje" a Superman csak távolról követi, pedig azért is odavagyok