Írok, már én is pár szót az Ass. módomról, ha tényleg így pörög a topik a 2K13 miatt.
Még akkor kezdtem a játékot, mikor Harden az OKC-ben volt, szóval azért van a csapatomban. Vagyis ezzel elárultam, hogy melyik csapattal is kezdtem játszani.

All-Star módban nyomom, első szezonomban nyugaton a 3. helyen értem célba, majd a PO-ban megkaptam a 6. kiemelt Spurst, akik egy komolyabb 4:2-vel búcsúztattak is.

Parádés élmény. Parker mindent bedob a játékban, hát bullshit. (Jó mondjuk kábé Harden és Durant is, de ők legalább az enyémek.

)
Ekkor így nézett ki a csapatom:
Westbrook ; Harden ; Durant ; Tayshaun Prince ; Ibaka - Delonte West ; Collison ; Blatche ; Jones ; Sefolosha ; Cook ; Aldrich
Majd most a 2. szezonom 4-5 meccse után meguntam Westbrook szerencsétlenkedéseit és csináltam egy ilyen cserét:
Westbrook ; Collison , 2. körös pick - Irving ; Varejao (szerintem kicsit jól jártam.

)
Meg volt még egy Duhon - Sefolosha cserém, csak, hogy legyen csereirányítóm, mert De. West elment.
Szóval, most ez a csapatom:
Irving , Harden , Durant , Ibaka , Varejao - David West ; Prince ; Duhon ; Jones ; Aldrich ; Chandler (SG) ; Watson (C) (utóbbi kettő lett draftolva)
És most egy ilyen csapattal állok 5:10-es mutatóval.

Harden vezeti a pontlistát 472 ponttal, a 2. Kobenak van 385.

Utóbbi 5 meccsen 40 felett termeltem vele.