Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
matador
Jugador d'estrella

2013.01.12. 11:30:58

Varatrix írta:
LG írta: én azért annyira egyiktől sem vagyok elájulva, nem is hinném, hogy valaha is elérnék Drogbáék szintjét. .
Azért őket sem kéne túl misztifikálni nem tették olyan magasra a lécet. Az a bizonyos félelem csak nálunk Barca szurkolóknál volt meg a Terry, Lampard, Drogba... csapattól. Tudták mit kell ellenünk játszani. Lehet hogy egyenlőre simán vernénk a Chelseat, ez változhat nem tudjuk. De én nem lepődnék meg ha elsősorban szebb, de eredményesebb játékot hozna majd ez a csapat ha összeérik. Fiatalok, van idejük még bizonyítani.
Pont itt van a gond az idei Chelsea-vel.

A Kékek legalább a Mourinho-éra eleje óta kontracsapat voltak. Így alkották meg a játékosállományt, a stílust, mindent. A BL-t is így nyerték, de mondom, már a Mourinho-féle (amúgy mocskosul erős és masszív) csapat is ilyen volt, abba a csapatba tökéletesen illettek a középen meccsenkénti 12 kilométert lesprintelő emberkék (Lampard, Makelele, Essien), akik nem voltak kifejezetten technikásak, de bedarálták az ellenfél középpályáját, szélen volt két villámgyors játékosuk Duff és Robben személyében, elöl pedig az utóbbi 10 év (szerintem) legjobb centere, "target man-je". Az a csapat úgy volt komplett.

Idén meg az orosz kitalálta, hogy egyfajta gazdag ember Barcelonáját fogja összehozni - egy kontracsapat vázára. "Zseniális" ötlet. Az hagyján, hogy megvett ehhez a támadósorba illő spílereket (Hazard, Marin, Moses), de a középpályát és a védelmet is ehhez kellett volna igazítani.

A Barca is azért tudja ezt a fajta támadójátékot produkálni, mert az egész csapat elejétől a végéig erre a célra van összerakva, technikás, nagyon labdabiztos védőkkel, intelligens középpályásokkal a támadók mögött.

Ehhez képest a Chelsea védelme még mindig a kontracsapaté, messze nem olyan labdabiztosak, mint az elit, a nyomáshoz, beívelésekhez vannak szokva, brusztolós, kemény, egyáltalán nem építkező (Luiz esetében pedig kifejezetten hülye) játékosok vannak ott. A középpálya még mindig egy közepes kontracsapaté.

Ez a kettősség egy hatalmas katyvaszt eredményez, nagy a távolság a csapatrészek között, nincs meg az összhang, ez pedig meglátszik az eredményeken. Néha, gyenge ellenfelek ellen brillíroznak, máskor meg szétszedik a csapatot és súlytalanok a támadások, mert nem tudják megfelelően felépíteni a támadásokat mélyről.

Most télen megint tettek egy lépést vissza a kontrajátékhoz Ba leigazolásával. Fogalmuk sincs, hogy mit akarnak tulajdonképpen.
messideco
Presidente del Barça

2013.01.12. 10:24:45

Kíváncsi vagyok a mai Everton - Swansea meccsre. Az Arsenal mellett két olyan angol/walesi csapat, amelyiket követem. Meccsük szerintem jó szórakozást fog nyújtani mindenki számára, valahogy a vendég csapatot érzem esélyesebbnek ezúttal.
Kép
"And my heart will leave you never."
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.01.12. 09:41:17

Óriási videó. :D És azt kell mondjam,Hitlernek igaza van.

http://www.youtube.com/watch?v=zPlAMq6JmNk
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2013.01.11. 20:11:57

Vasárnap 14:30-kor Pool-MU.
Rooney nem épült fel a sérüléséből így nem játszhat.Mondjuk amíg Rvp így
teljesít gólokban nem vehető észre Wayne hiánya. Ki mit vár a meccstől?
Remélem nem a bíró lesz a főszereplő sokkal inkább gólgazdag meccset várok hisz mindkét csapat sokat lő és kap is. Rvp és Suarez különmeccsét
most Suarez nyeri szvsz.

Közben David Luiz megvált a loboncától. :D
http://media1.sulia.com/static/user_ima ... 82d74e14e5
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.11. 16:50:58

Game90 írta:Ez a cikk is foglalkozik a középpályával:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... z_Agyusok/
Ezt Pep írta? :D
Nagyon durván jó.

Közben a Reading is próbál erősíteni (rájuk is fér), a Wolves-ből Kevin Doyle-t, a Unitedből Welbecket akarják megszerezni.

Remyt meg a Newcastle mellett elvileg a Senal is akarja.

December hónap...
- játékosa: Robin van Persie
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/01/ ... 34x494.jpg
6 meccs, 5 gól, 2 gólpassz.
- edzője: André Villas-Boas!
http://www.youtube.com/watch?v=X7PlV9meDys

Gareth Bale practises free-kicks at the Tottenham Hotspur Training Centre
http://www.youtube.com/watch?v=OnGPCAuOJ6U

szerk.:
MU idegenbeli meze elvileg ilyen lesz jövőre:
Kép
Újabb abrosz. :mrgreen:
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.01.10. 22:12:32

Wenger kinéz magának valami névtelen francia nigrót azt' csókolom.Ennyi lesz a Január.A bejelentett 2-3 igazolásból 1 lesz (vagy még annyi se)
PCsabi
aka Game90

2013.01.10. 22:00:03

barca99 írta:
Game90 írta:És én csatár igazolás helyett jobban örülnék egy DM-nek, átjáróház a középpályánk.
Mi a probléma? Artetáról egy hete írta a whoscored, hogy mennyire jó CM, elég jól védekezik. Wilshere meg állítólag javuló formában.
Az a baj, hogy Wilshere és Arteta is csak fél megoldás, egyikük sem 100%-osan DM beállítottságú. Ez az Arteta - Wilshere - Cazorla középpálya is jól hangzik elsőre, csak labdavesztés után az ellenfél simán ráviheti a labdát a két CB-re, nincs aki leütközné őket. Gyakorlatilag ez olyan, mint ha mi egy Xavi, Fabregas, Iniesta középpályával játszanánk. Szóval sokkal nyugodtabb lennék, ha lenne pl. egy Tioté a csapatban, aki védené a többiek hátsóját.

Ez a cikk is foglalkozik a középpályával:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... z_Agyusok/
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.01.10. 16:04:56

Azért azt bírom hogy Wenger minden átigazolási szezonban felvásárolja a fél Ligue1-et.Számára nincs másik bajnokság vagy mi?Tanulhatna már a saját hibáiból.(Chamakh, és nagyon úgy éz ki hogy Giroud.)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.10. 15:45:39

Game90 írta:4 zsák krumplit talán kapunk értük.
Most jelentkezett be a Newcastle Ramsey-ért, elvileg két vödör narancsot, egy rúd kolbászt és Papiss Cissé kutyájának összegyűjtött, lefagyasztott ürülékét adnák érte a Senalnak.
Mondjuk szerintem ennyit nem ér.
Game90 írta:És én csatár igazolás helyett jobban örülnék egy DM-nek, átjáróház a középpályánk.
M'Vila esélyesnek tűnik:
Rennes have confirmed that Yann M'Vila, who has been linked with a move to England, has asked to leave the club.
M'Vila is said to have attracted interest from the likes of Arsenal, Tottenham, Queens Park Rangers and Zenit St Petersburg, and he admits that bids have been tabled.
Igazság szerint nekünk nincs rá szükségünk, a Sandro-Dembélé páros jó munkát végez mostanában, meg ott van Parker is.
Vihetitek. :mrgreen:
"I want to go but the deal has to be right for everyone. If it isn't, I will stay until the end of the season."

Mi meg elvileg érdeklődünk Belhanda iránt, ha már a Damiao-üzlet is elúszik minden bizonnyal...
A Fenerbahçe is meg akarja szerezni, szóval jó lesz sietni, ha komolyan gondoljuk.
Őt amúgy látta már valaki egynél többször játszani? Mert arra emlékszem, hogy a BL-csoportkörben többször is betalált, de élőben még nem láttam.

A Sky szerint a United (SAF) Leo Baptistaot figyeli a Rayo Vallecanóból.
barca99
Llegenda del Barça

2013.01.10. 14:48:17

Mi a probléma? Artetáról egy hete írta a whoscored, hogy mennyire jó CM, elég jól védekezik. Wilshere meg állítólag javuló formában.

Viszont a Skysports a The Times-re hivatkozva azt írja, az Arsenal is versenyben van Etienne Capouéért, illetve a Rennes megerősítette, hogy M'Vila távozni akar, aki után szintén érdeklődtök.
PCsabi
aka Game90

2013.01.10. 14:11:12

StickyFingaz írta: Parkot,Diabyt,Homlokot meg Remzit el kell adni
4 zsák krumplit talán kapunk értük. Amúgy Diaby most tér vissza a sérüléséből, szóval télre meg is van az új igazolásunk!
Gareth Tello írta:A Szalai-transzfernek szerintem nincs realitása, pláne nem 20 millióért. De szerintem jobb is így a Senalnak, Ádám nem Ágyús-szint.
Game, messideco, ti örülnétek neki?
Röviden: nem.
Hosszabban: szerintem sem Senal-szint, jó neki ez a Bundesliga középmezőny. Semmivel sem tudna többet hozzátenni a játékunkhoz, mint Giroud, nekünk meg igazából elé kéne csatárt szereznünk. Bár ha Ba-ért sajnáltuk a 7 milliót, akkor nem lesz itt semmi sem.

Amúgy meg, amikor ezt a hármat egy mondatban olvastam: Szalai, Arsenal, 20 millió... :mrgreen:

És én csatár igazolás helyett jobban örülnék egy DM-nek, átjáróház a középpályánk.
Varatrix írta:Fellaini a héten aláírhat a Chelsea csapatához 27 millió euro ellenében, 5 milliós fizetéssel. (dailymail, L'Equipe többek közt)
Ha jól tudom, volt a szerződésében egy kivásárlási ár, gondolom ez 27 millió euró volt. Idén nagyon megy neki, Moyes megtalálta a helyét a csatár mögött, kérdés, hogy Hazard-ék mellett mennyi lehetőséget kapna ezen a poszton a Chelsea-ben, vagy pedig menne ilyen box2box-nak (asszem az Everton-ban először DM/box2box volt, szóval nem lenne ismeretlen neki ez a poszt, csak kár lenne ott elpazarolni a tehetségét). Mindenesetre ígéretes lenne ez a fiatal mag, csak hát nem ártana egy normális edző sem nekik. Amúgy Lampard-ot sajnálom, hiába Chelsea-ikon, nem illik már bele a képbe (meg már nem is a régi).

Mondjuk az vérciki, hogy már egy Walcott kaliberű játékossal is ennyit szenvedünk...

More from David Ornstein on Theo Walcott:
"Despite suggestions to the contrary, there have been no formal talks between Arsenal and Walcott's representatives since August, when he rejected a fresh five-year contract worth £75,000-a-week (he currently earns £60,000-a-week).

"However, his stance has softened since being given a run of starts as Arsenal's central striker and, crucially, he does not want to leave the club he joined in 2006. Arsenal are increasingly confident he will extend his stay at Emirates Stadium.

"Now that the footballing issues have been resolved, if a compromise can be reached on his salary and image rights, it is likely Walcott will sign a new contract. His representatives are expecting Arsenal to call them to the negotiating table in the coming days and, provided a suitable offer is made, this seemingly never ending saga could finally be put to bed."
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.01.10. 10:18:47

Varatrix írta:
LG írta: én azért annyira egyiktől sem vagyok elájulva, nem is hinném, hogy valaha is elérnék Drogbáék szintjét. .
Azért őket sem kéne túl misztifikálni nem tették olyan magasra a lécet. Az a bizonyos félelem csak nálunk Barca szurkolóknál volt meg a Terry, Lampard, Drogba... csapattól. Tudták mit kell ellenünk játszani. Lehet hogy egyenlőre simán vernénk a Chelseat, ez változhat nem tudjuk. De én nem lepődnék meg ha elsősorban szebb, de eredményesebb játékot hozna majd ez a csapat ha összeérik. Fiatalok, van idejük még bizonyítani.
Szerintem nincsenek túl misztifikálva, az a Chelsea remek csapat volt, a 2000-es évek közepének legjobb csapata a Barca mellett. Később is hiába igazoltak új embereket a kékek, még mindig Lampardék vitték a hátán a csapatot, a tavalyi BL győzelmüket is az öregek hozták össze.

Az új generációnak azért eddig inkább csak füstje nagy, mint a lángja. Lehet, hogy majd egyszer lehetnek olyan jók, vagy jobbak, mint az elődök, de ehhez még rengeteget le kell tenniük az asztalra!
Én mondjuk nem látok bennük akkora tehetséget, hogy pl. Te, vagy GT, de majd meglátjuk kinek lesz igaza. Az idei évben már elment a hajó, ezt tudják a Chelsea-nél sem, de jövőre már mindenképp fel kell mutatniuk valamit ezeknek a játékosoknak, mert mit tudjuk, a kékeknél nem tart sokáig a türelem.
István88
Barça B

2013.01.10. 09:33:43

Gareth Tello írta:Közben leégtek a kékek.
Ivanovic szerencsétlenkedett, Michu kihasználta:
Igen megvertük a Chelsea-t és nem is egy nagyon gyenge Chelsea-t vertünk meg.
Tremmel ismét nagyon jól védett, Michu ismét gólt rúgott, és Graham is betalált :)
De Ivanovic-nak is meg kell köszönnünk ezt a győzelmet. :D
Ha a Chelsea a második meccsen nem fog ki egy olyan meccset, mint az Aston Villa és a Nordsjealland ellen, (és ha játszik Ivanovic :lol:) akkor nagy esélyünk lehet a döntőbe jutásra, ott meg kell nyerni a döntőt és mehetünk az Európa Ligába :)
Hajrá Barcelona és Swansea! :)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.10. 08:19:53

Messa írta:Én azért anno egy csúcsformában lévő Terryvel, Lamparddal, Essiennel, Drogbával felálló Chelseatól jobban rettegtem, ők tipikusan azok a játékosok voltak akik ellen nagyon nem feküdt a mi stílusunk. A fent említett 4 úriembertől -akik bár elismerem remek focisták- nekem nincs meg ugyanez az érzésem.
Még nekem sincs, a jelen még nem egészen az övék, de szerintem (ha tényleg összeáll ez a négyes), a következő idényre beérhetnek, és akkor majd lehet őket egy lapon emlegetni Lampardékkal. A tehetségük mindenesetre megvan hozzá.
De ismétlem magam, először valami normális védekező középpályás kell, olyasmi, mint Makelele volt a galaktikusoknál, aki a zongoracipelő a sztárjátékosok mellett.

Közben leégtek a kékek. :D
Ivanovic szerencsétlenkedett, Michu kihasználta:
Kép
Fernando Torres managed only 19 touches in 81 minutes of play vs Swansea tonight. :lol:
Michu egy állat:
Michu has now scored five goals in just four appearances in London this season.
argyelan
Barça B

2013.01.09. 23:35:15

nem semmi, hogy a Chelsea bárkit igazol akkor ez jön:

összeáll ez meg az a négyes. retteghet Európa. hányszor volt már ez, közben még az sem biztos, hogy jövőre BL-ben lesznek. aztán meg ha a csillagos eget lehozza Abragenyó akkor se fog hozzáigazolni.
Varatrix
Director del Fútbol

2013.01.09. 21:43:30

Újabb érdekes hír:
A City elcserélheti Balotellit Cavanira! (Nyilván az olasz mellé egy jó nagy köteg virtuális eurót is küldenének a nápolyiaknak.)
Nagy erősítés lenne Cavani a katariaknak, kérdés, az érkezése melyik csatár játékperceinek lenne a kárára.
Cavani nem lesz City játékos :twisted:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
barca99
Llegenda del Barça

2013.01.09. 21:28:24

Gareth Tello írta:Összeállna a Mata-Fellaini-Hazard-Ba négyes, amitől rettegne egész Európa, teszem hozzá, jogosan.
Mata tavaly játszott ellenünk? Ha igen, nem sok vizet zavarhatott, pedig tavaly is az egyik legjobb középpályás volt a PL-ben. Hazard is a jó kezdés után szépen beleszürkült, persze lehet, hogy jó, csak a statisztikában nem látszik, na meg fiatal még, és ez az első éve. Viszont a kalapevést tényleg bevállalom, ha Ba valaha is azon a szinten lesz, mint Drogba. Nem rossz csatár, de nálam erős középkategória, Drogba klasszisával szemben. Fellainit meg nem tudom hová rakni (Moyes tavaly is a csatár mögött játszatta?), fejpárbajokban nagyon jó, hasznos a tizanhatoson belül, de nem rémlenek tőle a fineszes megoldások. Persze a Celtic is veszélyes volt ellenünk a fizikumával, de a megtartott labdákkal nem is tudtak semmit kezdeni. (Közben Michu, ismét. :D ). Valahogy nem érzem, hogy a Di Maria - Özil - CR - Benzema négyestől jobbak lehetnének valaha is, pedig ők sem váltották meg eddig a világot.
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.01.09. 20:53:13

Messa írta:
Gareth Tello írta:Összeállna a Mata-Fellaini-Hazard-Ba négyes, amitől rettegne egész Európa, teszem hozzá, jogosan.
Én azért anno egy csúcsformában lévő Terryvel, Lamparddal, Essiennel, Drogbával felálló Chelseatól jobban rettegtem, ők tipikusan azok a játékosok voltak akik ellen nagyon nem feküdt a mi stílusunk. A fent említett 4 úriembertől -akik bár elismerem remek focisták- nekem nincs meg ugyanez az érzésem.
Ezt én is így gondolom. Ez a négyes még inkább ígéret kategória, majd meglátjuk, mi lesz belőlük, én azért annyira egyiktől sem vagyok elájulva, nem is hinném, hogy valaha is elérnék Drogbáék szintjét.

Egy jó edző mindenesetre kell a Chelsea-nek, mert Benitezzel sok jót nem remélhetnek.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.09. 20:34:21

Nem hinném ugyan, hogy sokkal beljebb lennének Szalaival az londoniak, de annyit csak tud, mint Gervinho vagy Samah, és a fizetése ezekhez képest kb. a töredéke lenne kb.

Na, de ennek a realitása kb. akkora, mint hogy Vanczák Vili-t Barca mezben látjuk jövőre. :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.01.09. 20:23:32

Én azért anno egy csúcsformában lévő Terryvel, Lamparddal, Essiennel, Drogbával felálló Chelseatól jobban rettegtem, ők tipikusan azok a játékosok voltak akik ellen nagyon nem feküdt a mi stílusunk. A fent említett 4 úriembertől -akik bár elismerem remek focisták- nekem nincs meg ugyanez az érzésem.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
István88
Barça B

2013.01.09. 20:14:53

Tudom, hogy ez csak a Premier League meg a FA Kupa topikja, de ez is angol foci, ezért szerintem ide tartozik:
20:45-től Chelsea-Swansea Ligakupa elődöntő
Kezdőcsapatok:
Chelsea: Turnbull, Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Cole, David Luiz, Ramires, Mata, Oscar, Hazard, Torres
Swansea: Tremmel; Rangel, Chico, Williams, Davies; Routledge, Britton, de Guzman, Ki, Hernandez; Michu
Hajrá Swansea! Itt a lehetőség, hogy következő szezonban az Európa Ligában indulhassunk :) Ha sikerülne továbbjutni, a Bradford vagy az Aston Villa jönne a döntőben, egyik se könnyű, de mindkettő verhető ellenfél lenne :)
Hajrá Barcelona és Swansea! :)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.09. 20:14:28

A Szalai-transzfernek szerintem nincs realitása, pláne nem 20 millióért. De szerintem jobb is így a Senalnak, Ádám nem Ágyús-szint.
Game, messideco, ti örülnétek neki?
Varatrix írta:Fellaini a héten aláírhat a Chelsea csapatához 27 millió euro ellenében, 5 milliós fizetéssel. (dailymail, L'Equipe többek közt)

Jó fogás. A keretük ég és föld a tavalyihoz képest. Jó kis csapat lehet ez idővel. Minden ellenérzésemmel együtt gondolom.
Na az igen.
Nagy fogás lenne, még 27 millióért is, és így már tényleg bombaerős csapat állna össze London kék negyedében, amivel ha Benítez nem nyer semmit, akkor a világ szerencsétlenje. (Ja, hogy már most is az.)
Összeállna a Mata-Fellaini-Hazard-Ba négyes, amitől rettegne egész Európa, teszem hozzá, jogosan. Már csak egy normális védekező középpályásra lenne szüksége az Abramovics-csapatnak.

Újabb érdekes hír:
A City elcserélheti Balotellit Cavanira! :shock: (Nyilván az olasz mellé egy jó nagy köteg virtuális eurót is küldenének a nápolyiaknak.)
Nagy erősítés lenne Cavani a katariaknak, kérdés, az érkezése melyik csatár játékperceinek lenne a kárára.

Spurs:
Az Inter is érdeklődik Damiao iránt, pedig örülnék, ha nálunk kötne ki a brazil gyerek. :?
Adebayor meg megy az Afrika-kupára!
Kép
Év híre. :D

Hamarosan Chelsea-Swansea.
Chelsea: Turnbull, Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Cole, David Luiz, Ramires, Mata, Óscar, Hazard, Torres.
Swansea: Tremmel; Rangel, Chico, Williams, Davies; Routledge, Britton, de Guzmán, Ki, Pablo Hernández; Michu.
Mindent bele, Swansea! :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.09. 20:03:20

daffy írta: szép csapat,kíváncsi vagyok,hogy nyáron a speciális "hazatér-e",mert egy edző nem ártana a kerethez
olyan keret van ott,amilyennel (szerintem) Mourinho nem tudna mit kezdeni. Nem egy brusztolós,kontrás chelsea kezd kialakulni,hanem egy játékosabb csapat. (persze az angol keretek között) Az lenne ott is,mint madridban,hogy erőltetné a felfogását,ami nem fekszik a játékosainak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2013.01.09. 19:43:14

Jó fogás. A keretük ég és föld a tavalyihoz képest. Jó kis csapat lehet ez idővel. Minden ellenérzésemell együtt gondolom.
szép csapat,kíváncsi vagyok,hogy nyáron a speciális "hazatér-e",mert egy edző nem ártana a kerethez
kurdt
Megmentő :)

2013.01.09. 19:13:07

messideco írta:Hogy a macska rúgja meg... Sajnos éreztem, hogy oda fog igazolni, sajnos a fociban a transzferek nem az én szám íze szerint alakulnak :(
Még Walcott hosszabbításának sem örülsz?
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Válasz küldése