Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont itt van a gond az idei Chelsea-vel.Varatrix írta:Azért őket sem kéne túl misztifikálni nem tették olyan magasra a lécet. Az a bizonyos félelem csak nálunk Barca szurkolóknál volt meg a Terry, Lampard, Drogba... csapattól. Tudták mit kell ellenünk játszani. Lehet hogy egyenlőre simán vernénk a Chelseat, ez változhat nem tudjuk. De én nem lepődnék meg ha elsősorban szebb, de eredményesebb játékot hozna majd ez a csapat ha összeérik. Fiatalok, van idejük még bizonyítani.LG írta: én azért annyira egyiktől sem vagyok elájulva, nem is hinném, hogy valaha is elérnék Drogbáék szintjét. .
Ezt Pep írta?Game90 írta:Ez a cikk is foglalkozik a középpályával:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... z_Agyusok/
Az a baj, hogy Wilshere és Arteta is csak fél megoldás, egyikük sem 100%-osan DM beállítottságú. Ez az Arteta - Wilshere - Cazorla középpálya is jól hangzik elsőre, csak labdavesztés után az ellenfél simán ráviheti a labdát a két CB-re, nincs aki leütközné őket. Gyakorlatilag ez olyan, mint ha mi egy Xavi, Fabregas, Iniesta középpályával játszanánk. Szóval sokkal nyugodtabb lennék, ha lenne pl. egy Tioté a csapatban, aki védené a többiek hátsóját.barca99 írta:Mi a probléma? Artetáról egy hete írta a whoscored, hogy mennyire jó CM, elég jól védekezik. Wilshere meg állítólag javuló formában.Game90 írta:És én csatár igazolás helyett jobban örülnék egy DM-nek, átjáróház a középpályánk.
Most jelentkezett be a Newcastle Ramsey-ért, elvileg két vödör narancsot, egy rúd kolbászt és Papiss Cissé kutyájának összegyűjtött, lefagyasztott ürülékét adnák érte a Senalnak.Game90 írta:4 zsák krumplit talán kapunk értük.
M'Vila esélyesnek tűnik:Game90 írta:És én csatár igazolás helyett jobban örülnék egy DM-nek, átjáróház a középpályánk.
Mi a probléma? Artetáról egy hete írta a whoscored, hogy mennyire jó CM, elég jól védekezik. Wilshere meg állítólag javuló formában.Game90 írta:És én csatár igazolás helyett jobban örülnék egy DM-nek, átjáróház a középpályánk.
4 zsák krumplit talán kapunk értük. Amúgy Diaby most tér vissza a sérüléséből, szóval télre meg is van az új igazolásunk!StickyFingaz írta: Parkot,Diabyt,Homlokot meg Remzit el kell adni
Röviden: nem.Gareth Tello írta:A Szalai-transzfernek szerintem nincs realitása, pláne nem 20 millióért. De szerintem jobb is így a Senalnak, Ádám nem Ágyús-szint.
Game, messideco, ti örülnétek neki?
Ha jól tudom, volt a szerződésében egy kivásárlási ár, gondolom ez 27 millió euró volt. Idén nagyon megy neki, Moyes megtalálta a helyét a csatár mögött, kérdés, hogy Hazard-ék mellett mennyi lehetőséget kapna ezen a poszton a Chelsea-ben, vagy pedig menne ilyen box2box-nak (asszem az Everton-ban először DM/box2box volt, szóval nem lenne ismeretlen neki ez a poszt, csak kár lenne ott elpazarolni a tehetségét). Mindenesetre ígéretes lenne ez a fiatal mag, csak hát nem ártana egy normális edző sem nekik. Amúgy Lampard-ot sajnálom, hiába Chelsea-ikon, nem illik már bele a képbe (meg már nem is a régi).Varatrix írta:Fellaini a héten aláírhat a Chelsea csapatához 27 millió euro ellenében, 5 milliós fizetéssel. (dailymail, L'Equipe többek közt)
Szerintem nincsenek túl misztifikálva, az a Chelsea remek csapat volt, a 2000-es évek közepének legjobb csapata a Barca mellett. Később is hiába igazoltak új embereket a kékek, még mindig Lampardék vitték a hátán a csapatot, a tavalyi BL győzelmüket is az öregek hozták össze.Varatrix írta:Azért őket sem kéne túl misztifikálni nem tették olyan magasra a lécet. Az a bizonyos félelem csak nálunk Barca szurkolóknál volt meg a Terry, Lampard, Drogba... csapattól. Tudták mit kell ellenünk játszani. Lehet hogy egyenlőre simán vernénk a Chelseat, ez változhat nem tudjuk. De én nem lepődnék meg ha elsősorban szebb, de eredményesebb játékot hozna majd ez a csapat ha összeérik. Fiatalok, van idejük még bizonyítani.LG írta: én azért annyira egyiktől sem vagyok elájulva, nem is hinném, hogy valaha is elérnék Drogbáék szintjét. .
Igen megvertük a Chelsea-t és nem is egy nagyon gyenge Chelsea-t vertünk meg.Gareth Tello írta:Közben leégtek a kékek.
Ivanovic szerencsétlenkedett, Michu kihasználta:
Még nekem sincs, a jelen még nem egészen az övék, de szerintem (ha tényleg összeáll ez a négyes), a következő idényre beérhetnek, és akkor majd lehet őket egy lapon emlegetni Lampardékkal. A tehetségük mindenesetre megvan hozzá.Messa írta:Én azért anno egy csúcsformában lévő Terryvel, Lamparddal, Essiennel, Drogbával felálló Chelseatól jobban rettegtem, ők tipikusan azok a játékosok voltak akik ellen nagyon nem feküdt a mi stílusunk. A fent említett 4 úriembertől -akik bár elismerem remek focisták- nekem nincs meg ugyanez az érzésem.
Azért őket sem kéne túl misztifikálni nem tették olyan magasra a lécet. Az a bizonyos félelem csak nálunk Barca szurkolóknál volt meg a Terry, Lampard, Drogba... csapattól. Tudták mit kell ellenünk játszani. Lehet hogy egyenlőre simán vernénk a Chelseat, ez változhat nem tudjuk. De én nem lepődnék meg ha elsősorban szebb, de eredményesebb játékot hozna majd ez a csapat ha összeérik. Fiatalok, van idejük még bizonyítani.LG írta: én azért annyira egyiktől sem vagyok elájulva, nem is hinném, hogy valaha is elérnék Drogbáék szintjét. .
Cavani nem lesz City játékosÚjabb érdekes hír:
A City elcserélheti Balotellit Cavanira! (Nyilván az olasz mellé egy jó nagy köteg virtuális eurót is küldenének a nápolyiaknak.)
Nagy erősítés lenne Cavani a katariaknak, kérdés, az érkezése melyik csatár játékperceinek lenne a kárára.
Mata tavaly játszott ellenünk? Ha igen, nem sok vizet zavarhatott, pedig tavaly is az egyik legjobb középpályás volt a PL-ben. Hazard is a jó kezdés után szépen beleszürkült, persze lehet, hogy jó, csak a statisztikában nem látszik, na meg fiatal még, és ez az első éve. Viszont a kalapevést tényleg bevállalom, ha Ba valaha is azon a szinten lesz, mint Drogba. Nem rossz csatár, de nálam erős középkategória, Drogba klasszisával szemben. Fellainit meg nem tudom hová rakni (Moyes tavaly is a csatár mögött játszatta?), fejpárbajokban nagyon jó, hasznos a tizanhatoson belül, de nem rémlenek tőle a fineszes megoldások. Persze a Celtic is veszélyes volt ellenünk a fizikumával, de a megtartott labdákkal nem is tudtak semmit kezdeni. (Közben Michu, ismét.Gareth Tello írta:Összeállna a Mata-Fellaini-Hazard-Ba négyes, amitől rettegne egész Európa, teszem hozzá, jogosan.
Ezt én is így gondolom. Ez a négyes még inkább ígéret kategória, majd meglátjuk, mi lesz belőlük, én azért annyira egyiktől sem vagyok elájulva, nem is hinném, hogy valaha is elérnék Drogbáék szintjét.Messa írta:Én azért anno egy csúcsformában lévő Terryvel, Lamparddal, Essiennel, Drogbával felálló Chelseatól jobban rettegtem, ők tipikusan azok a játékosok voltak akik ellen nagyon nem feküdt a mi stílusunk. A fent említett 4 úriembertől -akik bár elismerem remek focisták- nekem nincs meg ugyanez az érzésem.Gareth Tello írta:Összeállna a Mata-Fellaini-Hazard-Ba négyes, amitől rettegne egész Európa, teszem hozzá, jogosan.
Én azért anno egy csúcsformában lévő Terryvel, Lamparddal, Essiennel, Drogbával felálló Chelseatól jobban rettegtem, ők tipikusan azok a játékosok voltak akik ellen nagyon nem feküdt a mi stílusunk. A fent említett 4 úriembertől -akik bár elismerem remek focisták- nekem nincs meg ugyanez az érzésem.Gareth Tello írta:Összeállna a Mata-Fellaini-Hazard-Ba négyes, amitől rettegne egész Európa, teszem hozzá, jogosan.
Na az igen.Varatrix írta:Fellaini a héten aláírhat a Chelsea csapatához 27 millió euro ellenében, 5 milliós fizetéssel. (dailymail, L'Equipe többek közt)
Jó fogás. A keretük ég és föld a tavalyihoz képest. Jó kis csapat lehet ez idővel. Minden ellenérzésemmel együtt gondolom.
olyan keret van ott,amilyennel (szerintem) Mourinho nem tudna mit kezdeni. Nem egy brusztolós,kontrás chelsea kezd kialakulni,hanem egy játékosabb csapat. (persze az angol keretek között) Az lenne ott is,mint madridban,hogy erőltetné a felfogását,ami nem fekszik a játékosainak.daffy írta: szép csapat,kíváncsi vagyok,hogy nyáron a speciális "hazatér-e",mert egy edző nem ártana a kerethez
szép csapat,kíváncsi vagyok,hogy nyáron a speciális "hazatér-e",mert egy edző nem ártana a kerethezVaratrix írta:Fellaini a héten aláírhat a Chelsea csapatához 27 millió euro ellenében, 5 milliós fizetéssel. (dailymail, L'Equipe többek közt)
Jó fogás. A keretük ég és föld a tavalyihoz képest. Jó kis csapat lehet ez idővel. Minden ellenérzésemell együtt gondolom.
Még Walcott hosszabbításának sem örülsz?messideco írta:Hogy a macska rúgja meg... Sajnos éreztem, hogy oda fog igazolni, sajnos a fociban a transzferek nem az én szám íze szerint alakulnak