Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem, hogy igazad lesz, és az is mellette szól, hogy Messivel valamiért nagyon jól megértik egymást, de a beadásaival kínozni lehetne a Sociókat. Meg nekem a mentalitásával van a fő bajom, elég nagy lett az egója, szerintem régen nem volt ilyen.Mezner2 írta:Alves eddig minden tavasszal bebizonyította,hogy mekkora szükségünk is van rá,minden évben van 2-3 fos hónapja,de aztán újra a világ legjobbjává alakul át,a fontos meccsek az ő terepe,idén is így lesz,ebben szinte biztos vagyok !!!!!!Lolyta írta:Ami jobban aggaszt az Alves... Montoya fényévekkel jobb, és ő legalább nem szimulál, nem pofázik állandóan, nem egy nagyképű majom. Most is volt h odaütött az egyik Cordóbásnak és még sima bocsit sem tudott neki odanyögni hanem elkezdett magának vagy a bírónak puffogni... Nem való ide, menjen minél hamarabb amíg valaki idióta pénzt ad érte.
Alves eddig minden tavasszal bebizonyította,hogy mekkora szükségünk is van rá,minden évben van 2-3 fos hónapja,de aztán újra a világ legjobbjává alakul át,a fontos meccsek az ő terepe,idén is így lesz,ebben szinte biztos vagyok !!!!!!Lolyta írta:Ami jobban aggaszt az Alves... Montoya fényévekkel jobb, és ő legalább nem szimulál, nem pofázik állandóan, nem egy nagyképű majom. Most is volt h odaütött az egyik Cordóbásnak és még sima bocsit sem tudott neki odanyögni hanem elkezdett magának vagy a bírónak puffogni... Nem való ide, menjen minél hamarabb amíg valaki idióta pénzt ad érte.
Nem Pinto véd?Capon írta:Szegény Alexist valaki lökje már be labdástól a kapuba.
Remélem végig játssza és szórni is fogják labdákkal a társak. VV is egyenesen neki passzolmajd.
Annyira gólt akart rúgatni Alexissel.#David Villa# írta:Fabre amikor kéne nem lő, amikor nem akkor meg ráküldi:D
Mikor lott golt egyaltalan alexis?...szajko írta:
úgy bírom az ilyen megnyilvánulásokat... ha most Alexis vert volna egy duplát,akkor őt istenítenéd.