Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én az ELTE BTK-n voltam.MichaaBee írta: Más: voltam ma corvinus g-karának nyíltnapján
Kitűnően.soadroli írta:Félév kinek hogy sikerült?
Meló, én nem bsc-t végeztem, hanem 5éves egyetemi képzést. 5évből amúgy 6,5 lett. Felénk nagyon jellemző, hogy nem megy minden elsőre sajna ilyen olyan okok miatt. Nálam egy tanárbácsi miatt volt a csúszás aki valamiért látványosan nem kedvelt. Lehet real drukker volt és nem tetszett neki a bányász egyenruhámra felvart Barca címer. Lustaság is volt azért részemről, nem tagadom.messideco írta:Gratulálok! További tervek: meló, mesteri?
Grat!Charlie írta:Geológusmérnök lettem ma/clap
C.
Nekem még vizsgaidősuck van.soadroli írta:Félév kinek hogy sikerült? Volt bukta?
Tudtam, hogy erre ugrani fog valaki.kanty írta:Matyit nem tantárgyakból szokták meghúzni. Bár már olvastam olyan mondatot, ahol "Matyit" és a "meghúzták" szó is szerepelt, kicsit másabb értelemben.
Matyit nem tantárgyakból szokták meghúzni. Bár már olvastam olyan mondatot, ahol "Matyit" és a "meghúzták" szó is szerepelt, kicsit másabb értelemben.Gareth Tello írta: Matyi, ha erre jársz, válaszolj Roli kérdésére, kíváncsi vagyok, hány tantárgyból húztak meg így gimi elején.
Volt, életemben először.soadroli írta:Félév kinek hogy sikerült? Volt bukta?
Engem matekból megrántott a szemétje, de év végére csak kijavítom, így érettségi előtt bebszna ha nem
perszeMichaaBee írta:BME-GTK vagy BME-KSK karon van innen valaki? Illetve valaki, aki érdemben tud valamit mondani ezekről a karokról? Fontos lenne, előre is köszönöm.
Márkajel értelmezése : http://mediapedia.hu/markaHunter91 írta:Suliba kell gyűjtenem 10 logo-t és 10 márkajelet.
Na már most a márkajel miben különbözik a logotól?
Adnátok pár linkelt képet példának, hogy rájöjjek a különbségre?
Előre is köszi!!!!
http://arculattervezes.blogter.hu/40153 ... _kulonbsegHunter91 írta:Suliba kell gyűjtenem 10 logo-t és 10 márkajelet.
Na már most a márkajel miben különbözik a logotól?
Adnátok pár linkelt képet példának, hogy rájöjjek a különbségre?
Előre is köszi!!!!