Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem, Ferrer.kanty írta:Nem látom, hogy ki állíthatná meg a szerbet.
Én éppen azt írtam, hogy idáig semmi gondja nem volt Djokonak. Simán húzta be az összes meccsét. És én még mindig állítom, hogy ez a Wawrinka elleni meccs volt a kulcs. Sikerült Neki továbbmenni, ráadásul úgy, hogy tudásának kb. 60%-át tette ki a pályára egy 110%-on pörgő Wawrinka ellen. Olykor néhány pontra oda tudott koncentrálni Djokovic, de annyi.ozsimiki írta:Primitive!
Úgy írsz,mintha az első 3 meccsén bármi problémája is lett volna DJokonak. Semmi sem volt, most volt először gondja, igaz egyből elég nagy is.
Egy meccsen mindenki verhető.piton írta:Ebből viszont lejött az is, hogy a szerb verhető, pedig az első 3 fordulós meccse után, már mindenki könyvelte neki a GS trófeát, csak azt nem vették figyelembe, h az addigi ellenfelei nem olyan jó játékosok voltak, így hát Djoko könnyedén átment rajtuk, és most jött végre egy komolyabb ellenfél.
visca el barca írta:hálistennek nem így lett, de tuti h ő fog nyerni, csak hogy nehogy örüljünk egy kicsit...kanty írta:2-1.
Ennyi a különbség egy klasszis és egy nagyon jó játékos között. Fél óra alatt befejezni a szerb.
hmm.. milyen meglepő...
hálistennek nem így lett, de tuti h ő fog nyerni, csak hogy nehogy örüljünk egy kicsit...kanty írta:2-1.
Ennyi a különbség egy klasszis és egy nagyon jó játékos között. Fél óra alatt befejezni a szerb.
2.szettben is megvan a svájci breakje! 3-1 és Ő szervál!Replay írta:Wawrinka 25 perc alatt 6/1-re hozta az első szettet Djokovic ellen.
Valóban szívet szorongató tett!kanty írta:http://sportgeza.hu/sport/2013/01/13/gy ... _az_ermet/
Mint ember és, mint sportoló is a legnagyobbak között van. Nagyon szép gesztus volt, büszkék lehetünk Rá!
Nagyon megható volt, és tényleg szép gesztus! Jó érzés ilyenkor magyarnak lenni! Respect Dani!kanty írta:Mint ember és, mint sportoló is a legnagyobbak között van. Nagyon szép gesztus volt, büszkék lehetünk Rá!