Ezen gondolkodtam én is, jó, hogy említed, mert Abidalt most el is felejtettem. Ha ő nem lesz 100%-os, akkor én is igazolnék a közepére. Nincs róla valami infó, múltkor már talán majdnem teljes edzést végzett, de azóta semmi hír róla, pedig titkon reméltem, h "bemutatkozik" itthon a hétvégén.Barcaman1993 írta:Egyenlőre nem érzem égetően a szükségét. Piqué-Puyol-Mascherano alap, Abidal marha jó volt és remélhetőleg az is lesz, ráadásul ott van Bartra is, aki elég ügyesen és lelkesen szokott játszani. Vész esetén is úgy néz ki Adriano és Sergio is bevethető. Fölöslegesen nem kell sok védő, mert úgy járunk, mint most a csatárokkal...connor írta:Én egy középhátvédet is igazolnék a nyáron,mert hiába ígéretes Bartra, még elég kérdőjel kategória, Puyol-t pedig nem lehet tudni meddig bírja. De lehet a KH-ből 2014 nyara lesz.
egyébként tényleg senki sem kell, nincs lyukas poszt, sőt mindegyik helyre két játékos van, így a "tartalék" csapatban sincs. Egy égető kérdés lesz, ha nem mennek rendben a dolgok, az pedig a kapuskérdés. Azt mondom is gyorsan, h biztos vagyok benne, megadják a fizut Valdesnek vagy megközelítőleg azt adják, amit akar. esze ágában sincs elmenni, de sztem mi sem akarunk tőle szabadulni, ez már rég megtehettük volna, ahogy megszabadultunk több játékostól is, néha érthetetlenül, bukóval.
Azt meg senki ne mondja nekem, h nincs tehetséges kapus, aki ne tudná kiszorítani Valdest, és akit ne lehetne megvenni...mert még tényleg elhiszem.