Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor engedelmeddel (vagy anélkül, nekem teljesen mindegysjd írta:Vágom, pont ma néztem, h van már hozzá magyar, csak nehezen veszem rá magam. Pedig a Prophéte tetszett, de egyelőre még küzdök a francia-fóbiámmal. Viszont hétvégére most már letudom az összes 2012-es filmet, Amourral, Zero Dark Thirtyvel együtt.lui1698 írta:Dani neked szólok, nem tudom láttad-e, de a Rust and Bone van brrip-ben és van már felirat is hozzá.
Az első részre egyértelmű nem a válaszom, de az is hozzátartozik, h erősen kétlem, h QT így akarta volna beállítani. Ő ritkán ragaszkodik a fekete-fehér dolgokhoz, sémákhoz, ebben sem kivételez sztem. Így visszagondolva nagyjából minden filmjében megvan a főhős, akiért szorít az ember, h igazságot tegyen vagy ő nyerjen, de eközben elég meredek dolgokat műveltet a hősével. Ponyvaregényben pl Butch. Ő sem megy a szomszédba egy kis agresszióért, vagy a IB-ben a nagy zsidó leszámolás közben kicsit túlzottnak tűnhetne a baseballütős beavatkozás, stb... Szóval azért bőven tesz az alapsémára, h egy makulátlan hős legyen a középpontban. Kell nekik egy kis piszok is, ettől Tarantino-s az egész. Konkrétan Django estében a felsoroltak nagy részére megvan a magyarázat, ugyanis a nőjét tartották fogva, kínozták, valamint a feka tesókat is rabigában tartották. Ezért is ment a lecsóba az ügyvéd, nagyságosasszony és a házban mindenki. A fehér munkások meg ugye vitték a munkaerőt a végzetükbe, a bányába, uh akár ezért is lenyírhatta őket. Bár ebben az esetben annyira valóban nincs magyarázat, hisz segítettek volna neki elvileg. De talán kevesellte a rendező a véres lövöldözős jeleneteket és ezért iktatta be, illetve iktatta ki őket. Na meg azért kellett vmi nagyjelenet neki is, és így igazán emlékezetesen nagy durranás volt az epizódszerepemessideco írta:Django elszabadul
Django pozitív hős a szemetekben? Idézek az origoról:
Tarantino egyértelmű és viszonylag egyszerű hősnek állítja be Djangót - noha az minden differenciálás nélkül és mit sem csökkenő meggyőződéssel végez ki ugyanúgy szadista főurat, mint fehér könyvelőt, úrinőt vagy egyszerű, ártalmatlannak tűnő fehér munkásokat. Márpedig ha egy westernben megkérdőjeleződik a főhős morális felsőbbrendűsége, azon az egész film megcsúszhat.. Érdekes azért ez...
Szerintem Shultz bukása is elsősorban az ő műve. A doki figyelmeztette a hátulütőkre, hogy kevésbé élje bele magát a szerepébe, legyen csendben, ne pofázzon, stb, ez kelthetett gyanút abban a vén ffejben, már bocs.
Vágom, pont ma néztem, h van már hozzá magyar, csak nehezen veszem rá magam. Pedig a Prophéte tetszett, de egyelőre még küzdök a francia-fóbiámmal. Viszont hétvégére most már letudom az összes 2012-es filmet, Amourral, Zero Dark Thirtyvel együtt.lui1698 írta:Dani neked szólok, nem tudom láttad-e, de a Rust and Bone van brrip-ben és van már felirat is hozzá.
Remek szórakozás volt, de olyan "se eleje, se vége" nekem az egész. Kicsit hasonlított a Playerre, csak kevésbé volt burkolt. Az jutott eszembe, hogy McDonagh rossz sorrendben csinálta a filmeket. Ha ez lett volna az első filmje, akkor azt mondom, hogy jó cucc, várom a következő filmjét. És ugyanúgy beszartam volna az In Bruges-től, mint ahogy ez négy éve meg is történt.miihii írta:A hét pszichopata
Kíváncsian várom a nagyérdemű társaság véleményét a filmről
Screener már tuti van, de lehet, hogy már rip is ebből. Én amit néztem abszolút jó minőség volt.csababarca írta:Most ez így a Djangoról jutott eszembe, mert valahogy nem hiszem,hogy valami hiperjó minőségben van meg nektek.
Nem.csababarca írta:Megéri bármilyen filmet egyébként silány minőségben megnézni?
De.csababarca írta:Most ez így a Djangoról jutott eszembe, mert valahogy nem hiszem,hogy valami hiperjó minőségben van meg nektek.
00:01kor meglátod az enyémetmiihii írta: Kíváncsian várom a nagyérdemű társaság véleményét a filmről
Dettó. Bár nálam fordítva van. Nem használom az ncore -t, viszont az összes többi létező oldalakat igensjd írta:Engem inkább tényleg az lep meg, hogy mennyi embernek az ncore-ral kezdődik és ér is véget az internet...REMY írta:van másik oldal.
Engem inkább tényleg az lep meg, hogy mennyi embernek az ncore-ral kezdődik és ér is véget az internet...REMY írta:van másik oldal.
Hááát ööö.REMY írta:elképesztőnem olvastok ncore szabályzatot???
Ja hát akkor sok jóra ne számíts már. Bár asszem Tommy Lee Jones legjobb jelenete még hátravan, azt mindenképpen nézd meg.lui1698 írta:Igazából arra gondolok, hogy lassan másfél órája nézem és eddig nem volt az elnök úrnak egy mondata sem amit ne az idézetek nagykönyvéből vettek volna elő. Azt már nem is említem, hogy nekem dögunalom.
Igazából arra gondolok, hogy lassan másfél órája nézem és eddig nem volt az elnök úrnak egy mondata sem amit ne az idézetek nagykönyvéből vettek volna elő. Azt már nem is említem, hogy nekem dögunalom.sjd írta:Az elején van az egyik baromi jó jelenet a 3ból, szóval ha abból indultál ki, akkor csak 3 alkalommal lesz ilyen szánalmas.
Az elején van az egyik baromi jó jelenet a 3ból, szóval ha abból indultál ki, akkor csak 3 alkalommal lesz ilyen szánalmas.lui1698 írta:Még akkor annyit áruljatok el nekem, tanult kollégáim, hogy ez a Lincoln nevű valami végig ennyire szánalmas lesz?
azért mert az a neve. Benjamin Géza Affleck-Boldt. a szüleinek volt egy magyar származású barátjuk, és akkor haverok voltak, h a tiszteletére géza lett a fiuk.messideco írta:Sok helyen hallom, hogy Géza Affleck. Mitől, miért?![]()
És akkor most gondolj bele abba, hogy erre 10 Oscart fognak minimum osztani...lui1698 írta: Nem rossz film, igazából ennél se nagyon érződött, hogy két óra, a szereplők se voltak rosszak, de nem akkora szám
Mert így hívjákmessideco írta:Sok helyen hallom, hogy Géza Affleck. Mitől, miért?![]()