2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát hogyne, nem áll szándékunkban eladni senkit, csak véletlenül kicsit sokszor nem fog játszani az illető, aztán bár meglepődünk, de nem tehetünk semmit, amikor el akar menni.salas9 írta: David Villa:
Nem áll szándékunkban eladni Davidot. Szeretnénk ha a következő szezonban is minket erősítene.
Két hazait kell húzni, másik kettő meg szinte mindegy. Jó a milan ellen X legyen, biztos ami biztos,de szerintem azt is behúzzuk, Sevilla ellen meg lehet pihentetni.S.Agüero írta:Fincsi lesz :
Milan - FC Barcelona : 02/20 (szerda)
FC Barcelona - Sevilla : 02/23 (szombat)
FC Barcelona - Real Madrid : 02/26 (kedd) (kupa)
Real Madrid - FC Barcelona : 03/2 (szombat) (liga)
Szerintem azért nem ennyire drasztikus a helyzet, ami a csapat mentális állapotát illeti. Tény most becsúszott 2 gyengébb meccs, ebből a tegnapiért szerencsére nem fizetünk súlyos árat, mert sikerült kiharcolni egy jelentős előnyt. Maximum az az álmunk nem válik valóra, hogy veretlenül nyerjük meg a Ligát, de sebaj, a lényeg, hogy megnyerjük.connor írta:Szégyenteljes. Nem azért, mert most 3 ponttal csökkenhet a különbség, mert így is van bőven előnyünk, hanem azért, ahogy teljesítettünk.
Ezen a héten jó leckét kapott a csapat alázatból, küzdeni akarásból, fegyelemből.
Mindkét meccset eldönthettük volna amikor vezető pozícióban voltunk, de elszórakoztuk a helyzeteinket, egy idő után pedig megelégedtünk a sovány előnnyel.
A Málaga elleni bekapott gól, Piqué kiállítása, a védelem sorozatos rossz helyezkedése, mind a nemtörődömség, a lezserség, a fegyelmezetlenség, az önteltség jelei. Ennek ellenére mindkét meccs félidei eredménye 2-1-es vezetés volt. Borzasztó nagyképűségre vall, hogy az első félidőben letett teljesítmény után mindkét meccs második félidejében végig csak pislákolt az a bizonyos tűz a csapatban. Ráadásul mindkét meccsen utolsó pillanatokban kaptunk gólt. Az őszi teljesítményhez méltatlan produkció volt ez, ami után a minimum egy Málaga elleni jó teljesítmény lenne csütörtökön, ahol látszik, hogy tanult ebből a csapat.![]()
Ha én lennék az edző, nagyon lehordanám őket az öltözőben.
Így van de ez teljesen jogos.connor írta:Halkan jegyzem csak meg: ha az utóbbi években fele annyi trófeát szereztünk volna, akkor nem biztos, hogy ilyen jól fogadna a közönség egy bénázó játékost.Alexander Mahone írta:Azért az megint nem semmi, ahogy a Nou Camp lereagálta Alexis kihagyott helyzeteit. Több mint egy klub, több mint egy klub...
Halkan jegyzem csak meg: ha az utóbbi években fele annyi trófeát szereztünk volna, akkor nem biztos, hogy ilyen jól fogadna a közönség egy bénázó játékost.Alexander Mahone írta:Azért az megint nem semmi, ahogy a Nou Camp lereagálta Alexis kihagyott helyzeteit. Több mint egy klub, több mint egy klub...
Nem hinném, hogy le lehet. Előbb utóbb biztosan lesz egy kisebb hullámvölgy, bár egyelőre nem úgy néz ki, hogy romlana a csapat formája. Viszont most itt vannak a kupameccsek is, beindul a BL is. Több fronton vagyunk harcban, ahogy az utóbbi években mindig. Így valószínűleg idén is lesz egy kis lejtmenet, ami teljesen természetes. Amit nagyon remélek, hogy veretlenek tudunk maradni idén a Ligában.LG írta:Vajon le lehet hozni ilyen szinten egy egész szezont? Mert azért még a Pep éra két legjobb szezonjában is volt nehezebb időszaka a csapatnak, amikor nem jöttek az eredmények, nem ment úgy játék. Tehát én azért ebben a szezonban is számolnék majd egy botladozós időszakkal
Azt nem tudom, csak azt, hogy a bajnokságban a Real tavalyi 121 gólja a rekord. Mi most 18 meccs után 61 gólnál tartunk, tehát ez alapján joggal reménykedhetnénk, hogy ezt a rekordot sikerül megdönteni, de kérdéses, hogy a tavasz is ilyen lesz-e. Vajon le lehet hozni ilyen szinten egy egész szezont? Mert azért még a Pep éra két legjobb szezonjában is volt nehezebb időszaka a csapatnak, amikor nem jöttek az eredmények, nem ment úgy játék. Tehát én azért ebben a szezonban is számolnék majd egy botladozós időszakkal.shutterisland írta:srácok, 89 rúgott gólnál tartunk a szezonban.![]()
mennyi is az egy szezonban rúgott gólok rekordja egy csapattól ?