Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és nem balotelliskedné el a lehetőségetsalas9 írta:Nagy erősítés lennw ha M'Vila is érkezne...daffy írta:igazoljanak csak,az idei szereplésük a keretet figyelembe véve amúgy is hatalmas csalódás
Nagy erősítés lenne ha M'Vila is érkezne...daffy írta:igazoljanak csak,az idei szereplésük a keretet figyelembe véve amúgy is hatalmas csalódás
Tony Fernandes(48 éves) malajziai. Többek között az AirAsia igazgatója 470 millió dollárra taksálják a vagyonát...Gareth Tello írta:Amúgy itt is van valami kuvaiti milliárdos, vagy honnan lett ennyi pénzük hirtelenjében?
minek ennyi játékos a championshipbe?salas9 írta:Loic Rémy 4,5 évre aláírt a QPR-hoz. A 18-as mezt kapta, nyolcmillió fontot fizettek érte, és állítólag közel vannak M'Vila leigazolásához is...
Redknapp beindult...salas9 írta:Loic Rémy 4,5 évre aláírt a QPR-hoz. A 18-as mezt kapta és nyolcmillió fontot fizettek érte, és állítólag közel vannak M'Vila leigazolásához is...
Szerintem egyszerűen csak kiégett, mondhatni "beleunt" az olasz fociba, pláne az Inter rendkívül ötlettelen játékába, főleg mostanság. A Galata pont jó hely lesz neki, oda kerül szinte mindenki, aki kiesett az európai élfoci klasszikus pixiséből, elég ha csak Felipe Melot vagy Ujfalusit említem.Sanama írta: de mi lett vele? olasz focisok írjanak már valamit, légyszi
de mi lett vele? olasz focisok írjanak már valamit, légyszisjd írta:Az azért nem rossz, hogy 2,5 év alatt ide jutott a BL-győzelemtől és a vb-döntőtől, 28 éves korára.salas9 írta:A Galatasaray honlapja szerint nemsokára Sneijder az ő játékosuk lesz![]()
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15711.php![]()
Az azért nem rossz, hogy 2,5 év alatt ide jutott a BL-győzelemtől és a vb-döntőtől, 28 éves korára.salas9 írta:A Galatasaray honlapja szerint nemsokára Sneijder az ő játékosuk lesz![]()
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15711.php
Visszamegy oda ahol belendült a karrierje.Remélem hogy újra jól fog játszanimessideco írta:Egyet én is írjak ide:
SahinDortmund (köcsönbe)
Állítólag a Liverpoolnál sem voltak teljesen elégedettek vele, nem is marasztalták, úgy tűnik. Forrás: madridista.hu
Elvileg nyáron megy ingyen.Initom írta:lewis holtbyspurs az árakról még nem szivárogtak ki információk.
Én egy feltörekvő játékosnak sem javasolnám, hogy Chelsea-be igazoljon, nagyon sokaknak okozott törést a karrierjében a londoni kaland. Ahol jönnek-mennek az edzők, minden nyáron nagy bevásárlás van, ott a legkönnyebb eltűnni a süllyesztőben. Persze vannak akinek sikerül stabilan megvetniük a lábukat, de ők vannak kisebbségben. Szerintem a sok olyan ígéretesnek tűnő játékos - néhánynak már lehet a nevét is elfelejtettük- vihette volna jóval többre, ha anno nem a kékekhez igazol.fanbarca írta: Elég nagy hiba lenne szerintem részéről, ha egyből a Chelsea-be menne. Túl nagy falat hirtelen, szerintem előbb ki kéne magát próbálja egy Sunderland/Everton szintű csapatban. Habár már 24 éves.
Közben meg állítólag Robinho a Flamengo/Santos fele, míg Pato a Corinthians fele kacsintgat.
Thiago Silva esete azért szvsz a szabályt erősítő kivétel kategória, mert rajta kívül nem sokan tudtak az első kudarc után visszatérni Európába, és szép karriert befutni. A legtöbben ha visszatértek újra megbuktak, vagy nem is jöttek már inkább vissza. De valóban, az ő példája mutatja, hogy nem lehetetlen dolog ez, csak valószínűtlen. Kisebb összegben mernék rá fogadni, hogy Pato sosem lesz már az európai fociban jelentős tényező.Anno Thiago Silva is hazament, majd visszajött a Milanba már idősebben és azóta Európa legjobb védői közt tartják számon sokan. Ki tudja, lehet ő is így fog járni. Bár tényleg, amilyen sérülékeny..
Anno Thiago Silva is hazament, majd visszajött a Milanba már idősebben és azóta Európa legjobb védői közt tartják számon sokan. Ki tudja, lehet ő is így fog járni. Bár tényleg, amilyen sérülékeny...TT írta:szomorú. én nagyon bírom a csávót, szerencsétlennek 23 évesen annyi sérülése volt már, hogy 4-5 játékos bőven osztozkodhatott volna belőleab1daL írta:Hivatalos: Alexandre Pato a klubvilágbajnok Corinthiansban folytatja pályafutását!![]()
remélem még visszajön az elit fociba, én nálunk is szívesen elnéztem volna.
szomorú. én nagyon bírom a csávót, szerencsétlennek 23 évesen annyi sérülése volt már, hogy 4-5 játékos bőven osztozkodhatott volna belőleab1daL írta:Hivatalos: Alexandre Pato a klubvilágbajnok Corinthiansban folytatja pályafutását!
Elég nagy hiba lenne szerintem részéről, ha egyből a Chelsea-be menne. Túl nagy falat hirtelen, szerintem előbb ki kéne magát próbálja egy Sunderland/Everton szintű csapatban. Habár már 24 éves.StickyFingaz írta:Ezt a gyereket a Chelsea nagyon akarja.És mint tudjuk Abramovicsnak nem számít a pénz.messideco írta:Bemutatom Wilfried Bonyt
A gyerek a holland bajnokságban szereplő Vitesse csapatát erősíti, és azt mondják rá, hogy ő az új Drogba. Vezeti a góllövőlistát, 13 meccsen 14 gólt lőtt![]()
Itt egy videó róla, érdemes rá figyelni szerintem.
https://www.youtube.com/watch?v=m35ht2Ex9zY