Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennek azért örülökmessideco írta:A Malaganal Isco és Toulalan ezúttal is kimaradtak a hazai csapatból.
Sajnálom, és remélem hétvégén majd játszhat az Osasuna ellen.messideco írta:Malagára, Bartra, Montoya, dos Santos és Cuenca nem fog a csapattal tartani
Valamilyen gomba támadta meg a füvet, de megpróbálnak kezdeni vele valamit. A hétvégi bajnoki után Pellegrini is bosszankodott egy sort miatta.Barcaman1993 írta:Na már jön is a hír, hogy a pálya nem éppen megfelelő a labdarúgásra... Már meg sem lepődök...
Nagyon remélem hogy igazad vanshutterisland írta: fogd fel másképp.
Barcaman1993 írta:Na már jön is a hír, hogy a pálya nem éppen megfelelő a labdarúgásra... Már meg sem lepődök...
fogd fel másképp.Deus írta:Király kupa visszavágóval nálam para van. Ilyen játékkal nem tudom hogy meglesz -e a továbbjutás... Először is fejben szétestek a játékosok a második félidőben. Fáradtak voltak.
Én azért ennyire nem írnám le a Real Madridot. Nagyon nem játszanak jól idén, az Osasuna ellen már-már direkt csinálták. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy az utóbbi összecsapásokon az ő akaratuk érvényesült. A tavalyi tavaszi bajnokin eldöntötték végérvényesen a bajnoki címet, a szuperkupában a Bernabeú-ban az első fél órában eldöntötték a kupa sorsát, míg az őszi bajnokin a Camp Nou-ban sem sikerült őket legyőzni. Tehát ha az utóbbi egy évet nézzük, csak a kupában sikerült őket legyőzni (összesítésben). Nagyon nem vagyok benne biztos, hogy mi jönnénk ki jól ebből az összecsapásból. A kupavisszavágó előtti hangulat olyan volt, hogy "romokban vannak, most kell nekik egy 5öst verni", a bajnoki előtt " meg kell fogni őket, sima meccs lesz a Camp Nou-ban", a szuperkupa visszavágó előtt "mi fogjuk megszerezni a kupát,mert ennyivel meg annyival jobbak vagyunk".#David Villa# írta:Kár a tegnapi eredményért. Malagának nem sok köze volt a meccshez. Ezt bizony mi rontottuk el. Most, hogy romokban hever a Real adunk nekik ajándékba egy kupát?
Ki kell őket csapni a kupából, BL-ből meg lehet már a MU kiejti. Ezzel alázva lennének.Ehelyett hagyni akarunk nekik kupát nyerni?
NEM! Oda kell tenni magát mindenkinek és egy hasonló eredményt elérni, mint a bajnokin!
Visca el Barca!
Én konkrétan emlékszem 2 orbitális hibára Song esetében, amikből csak szerencsével nem lett nagyobb baj. Technikailag mindenképpen jó a srác, de a sebessége nagyon nagy hátrány azon a poszton és ami még nagyobb baj, hogy főleg fejben lassú. Labdaszerzésben kezdi már felvenni a ritmust, de a kis háromszögelésekbe látványosan belezavarodik sokszor, amiből vagy labdavesztés lesz, vagy a tuti hátrapasszt választja, amivel megint nem leszünk előrébb. Ami megnyugtató talán, hogy elsősorban Keita pótlására igazoltuk és azt a szintet valószínűleg el fogja érni. Bár egyelőre még ahhoz is nagyon sokat kell melózzon.Castiel írta:Egyetértek az elöttem szólóval, viszont Creus tanár úr puszta jelenléte már "pánikot" kelt az ellenfelekben -ellentétben a fiatal Brazil-Spanyollal-akitől annyira nem tartanak még. MÉG![]()
![]()
A lényeg ebben ott van, hogy amikor Xavi a pályán van a köz.pályás sor szororsabban a védők elé húzódik az ellenfélnél. S íly módon kevesebb lehetőség van a Mezner által felhozott Thiago féle passzokra. Az kétségtelen hogy Alcantara sokkal dinamikusabb. Viszont sokkal nagyobb a hibaszázalék benne.
Mezner, írtad még hogy mindenképp Sergio vissza kell kerüljön a keretbe a Rosalledában Piqué-vel egyetemben. Én azt hiszem hogy Song játékával nem volt semmi probléma. Rengeteget szerelt passzai 95 %-ban jó helyre mentek, fellépett a támadásokkal, s szinte mindig megjátszható volt. Busi annyival "jobb" tőle, hogy ő ebben a stílusban-rendszerben nőt fel, még a Kameruninak bele kell tanulnia, amire eddig nem kapott túl sok lehetőséget, élesben.
Amúgy kb 50 %-on ha pörögtek, s így is csak 2 orbitális hibából tudtak gólt szerezni. ez mond valamit! El kellett volna dönteni tegnap.
lehet csűrni csavarni így is, én nem vagyok vevő erre. félreértés ne essék: Guardiola szive joga, hogy bármi mást csináljon, minhogy a Barcelona szekerét tolja csak ne ömlengjen nekem senki a klub iránti lojalitásról, szeretetről meg otthonlétről.... mitől is lenne ez?? hogy a világ egyik legerősebb klubját a Barcelona ellen vezeti?!Cseri írta:Nem tisztem védeni a Mestert,de amennyiben végig gondolod egyáltalán nem marhaság. Pep azt mondta addig marad a Klubnál,amíg tud adni valamit,mikor a váltás mellett döntött úgy érezte most volt elég. Igen,otthon volt és azért köthetett egy éves szerződéseket mert nem akart kellemetlenséget sem magának sem a Klubnak,ha nem fut a szekér és esetleg felállítják. A bőrgatyásoknál más a helyzet, nem ismeri még behatóan a körülményeket és az is előfordulhat,hogy három éves koncepcióban gondolkodnak a bajorok(nem ismerem a szerződés részleteit).mess2009 írta:ezuttal érthető Tito kiállása a két "lúzer" mellett, na de amit Guardioláról mondott?! ".....három évre szerződött... korábban csak egy-egy évre akart mert itthon van?????!!!!!!!" ekkora marhaságot(bocs) már rég olvastam.
Nem tisztem védeni a Mestert,de amennyiben végig gondolod egyáltalán nem marhaság. Pep azt mondta addig marad a Klubnál,amíg tud adni valamit,mikor a váltás mellett döntött úgy érezte most volt elég. Igen,otthon volt és azért köthetett egy éves szerződéseket mert nem akart kellemetlenséget sem magának sem a Klubnak,ha nem fut a szekér és esetleg felállítják. A bőrgatyásoknál más a helyzet, nem ismeri még behatóan a körülményeket és az is előfordulhat,hogy három éves koncepcióban gondolkodnak a bajorok(nem ismerem a szerződés részleteit).mess2009 írta:ezuttal érthető Tito kiállása a két "lúzer" mellett, na de amit Guardioláról mondott?! ".....három évre szerződött... korábban csak egy-egy évre akart mert itthon van?????!!!!!!!" ekkora marhaságot(bocs) már rég olvastam.