socio66 írta:hihetetlen hogy vannak emberek, akiknek még mindig nem volt elég az utálkozásból, már most el kell kezdeni nyomatni a mocskot a következő szezonra, szánalmas.
persze nem ez az igazán szomorú, hisz ők csak drukkerek, hanem hogy a két vezetés sem tesz semmit a viszony normalizálásáért, sőt.
nem tudom kinek jó ez.
Már bocs, de teljesen mellébeszélsz. Ennek nem az a lényege, hogy Real Madrid és Barcelona, fújj de utáljuk egymást. Nem

Itt arról van szó, hogy van egy José Mourinho, aki majdnem kinyomta a kollégája szemét. Majd megbüntetik 2 mecssre (ami önmagában is nevetséges), majd Villar úrék visszavonják az eltiltásokat. És itt erről van szó

Ennek semmi köze nincs a labdarúgáshoz, ez a fegyelmezetlenség hiánya portugálnál, aki ezek szerint bármikor erőszakot követhet el, megtorolatlanul. Igazából már ez is hihetetlen, de van ennél is rosszabb. A kiállított játékosok is amnesztiát kaptak. Kérdem én, miért? Talán Villa és Özil esetében érthető, de... Marcelo miért is? Az NFL-ben volt egy olyan edző, aki szándékosan arra utasította a játékosait, hogy sérülést okozzanak az ellenfél játékosainak. Örökre eltiltották érte. Na már most Ti mivel magyarázzátok Marcelo estét? Mert, hogy ez teljesen egyértelmű azt nem kell magyarázni. De ha visszatérünk az amerikai úriember példájára, akkor már sorolhatjuk Pepe taposásait, nyújtott lábát, az említett Marcelo esetet, de Arbeloaról is nyugodtan össze lehetne állítani egy csodás videót csak a klasszikusokból. Erőszaknak nincs helye a pályán! És az embereknek a töke tele van már az ilyen mocskosságok miatt és amiatt, hogy a szövetség ehhez aszisztál. És igenis, ha nem változtatnak, akkor nem vetném el egyáltalán a B csapat ötletét. Persze én is a nagycsapat mellett vagyok, hogy alázzuk péppé őket, de vannak határok amiket nem szabad átlépni, a Real Madridnál ezt már jópárszor átlépték, ráadásul büntetlenül.