Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem is tudom hány lehetőség volt a -2re is...Game90 írta:Már csak -3...
Persze tudtuk mi ezt, ha visszább olvasol írtuk is többen az esélyeket. De azért csak reménykedik az ember, hátha jól kezdünk és tudunk végig 3-4 gólon belül maradni. Hát ez hamar eldőlt, hogy nem fog működni. Pedig az elején a dánok átlövőstatisztikája is valami förtelmes volt 1/7 talán. De a mienk is 2/9 (Nagy Laci). Ők találtak rá más módot, hogy gólokat szerezzenek, mi nem.Primitive írta:Nem szeretnék ünneprontó lenni, de ez szerintem már a sorsolás után elúszott.vargaakos írta:Hát ez nem kezdődik valami jól... Támadásokat a két bal átlövőnk 80%-ban elrontotta. Nagyon hamar kellene egy feltámadás, mert már az elején elúszik...
12 perc után 7-2 oda.Ezzel a dán együttessel nem sok csapat veszi fel a versenyt. Szerintem Ők fogják megnyerni a tornát.
Harcolni kell, hogy legalább alázás ne legyen.
Nem szeretnék ünneprontó lenni, de ez szerintem már a sorsolás után elúszott.vargaakos írta:Hát ez nem kezdődik valami jól... Támadásokat a két bal átlövőnk 80%-ban elrontotta. Nagyon hamar kellene egy feltámadás, mert már az elején elúszik...
12 perc után 7-2 oda.
csak úgy ritkán játszunk.neobarca írta:Ha úgy játszunk, ahogy az előző meccsen, nem lesz itt gond. Azután a meccs után még a kommentátorok sem tudtak rosszat mondani. Külön pikantériája számomra a meccsnek, hogy a volt barátnőm dán, így már csak azért is nyernünk kell!Initom írta:sanszos hogy ma véget ér a szereplés,de azért drukkolokÚjabb fricska lenne...
Ha úgy játszunk, ahogy az előző meccsen, nem lesz itt gond. Azután a meccs után még a kommentátorok sem tudtak rosszat mondani. Külön pikantériája számomra a meccsnek, hogy a volt barátnőm dán, így már csak azért is nyernünk kell!Initom írta:sanszos hogy ma véget ér a szereplés,de azért drukkolok
döntőben nem találkozhatnak, max elődöntőt vívhatnak.FtcSikiHun írta:
nagyon minimális. Én dán-horvát döntőt várok, ők ketten vannak a legjobb formában.
nagyon minimális. Én dán-horvát döntőt várok, ők ketten vannak a legjobb formában.zola8787 írta:%-os arányba mennyi esélyünk van a dánok ellen? Szoktam nézni kézit, de sose tudom, hogy kik a királyok(izland, dán, svéd, nekem olyan egyformák
)
S.Agüero írta: Bízom legalább egy jó szoros csatában, akkor meg lehet bármi.
20 százaléknál nem adnék többet magunknak, körülbelül ötből egyszer verjük meg őket.
20:45, Sport1.
Hajrá!
LM10Lionel Messi írta:Bocsi hogy közbe szólok de Szöllősi Szabolcs MKB Veszprém nevelés,utána került kettős igazolással Keszthelyre és amikor a Csurgó Nb1-be feljutott akkor igazolták le.
A dánok nagyon jók. Szerintem rengeteg dologtól függenek az esélyeink, nagyon nehéz %-ot mondani. De szerintem jobb napunkon is kb. 40%-ot adnék magunknak. Rosszabbnál 20-at. Általánosságban szerintem 30% jön így ki.zola8787 írta:%-os arányba mennyi esélyünk van a dánok ellen? Szoktam nézni kézit, de sose tudom, hogy kik a királyok(izland, dán, svéd, nekem olyan egyformák
)
25-re tenném. egyrészt a dánok jobbak,másrészt képesek vagyunk a legnevetségesebb hibákat többször elkövetni. ha figyelmesen,okosan játszunk,akkor szoros eredmény lehet,akár még győzhetünk is. a fogadóirodák szerint minimális(1-3gólos) dán siker a papírforma.zola8787 írta:%-os arányba mennyi esélyünk van a dánok ellen? Szoktam nézni kézit, de sose tudom, hogy kik a királyok(izland, dán, svéd, nekem olyan egyformák
)