Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
SzentmiklósiakHAnonymus írta:http://www.cia.gov/cia/publications/fac ... os/as.html Ez itt Ausztrália cucca. CIA world factbook. Legfaxább dolog, még azt is meg lehet nézni hány reptér van az országban, és milyen hosszú a kifutópályájuk. Remélem nem kamuztál és télleg erősséged az angol.![]()
Ja most nézem, csak azért kapod mert mi Szentmiklósiak tartsunk össze!![]()
WinRAR-ral.jelwaz írta:Azt hogy kell? Bocs, de hülye vagyok az ilyen dolgokhoz...Enrique írta:A .rar-t tömörítsd ki.
Ez olyan lesz,hogy a 30nap helyett lesz 1231234123napos verzió, tehát egy idejig használhatod...retek írta:Nah gyerekek, itt van a NOD32-Crack! Tőcccsétek, Telepíccsétek, és legyen jó! Szórakozattok jó!!!
www.xwing.atw.hu/NOD32-FiX-v1.3.exe
Egészségetekre!!!
Silvanus írta:No, máris van, illetve úgy néz ki, hogy van megoldásom a magam, és a TI próblémátokra is!![]()
Melkor által ajánlott CounterSpy igen jó, míg a többi kereső nem talált semmit, ez máris talált 9-10 újabb férget a gépen, majd leírtotta, de ez még nem elég!
VÍRUSKERESŐNEK, CSAKIS: NOD32![]()
![]()
![]()
NEkem eddig bármi is volt, nem talált semmit, de tegnap felraktam a Nod-ot, és máris talált 152 fertőzött file-t!!! Bizony, nem semmi, mi?!... Leírtottam, azóta semmi!!! Tehát elvileg most frankó a gépem!!!
Gond csak annyi egyenlőre, hogy a Nod32 még csak egy 30 napos próbaverzióban van meg, remélem lesz rá módom, hogy ezt valahogy...![]()
Szóval HAJRÁ!!!
kössz szépen megfogom próbálniRivaldinho írta:http://www.free-codecs.com/ACE_Mega_CoD ... wnload.htm Ace mega codecks pack 6.03 nekem ez vanés mindent lejáccik...
már próbáltam úgy de akkor sem jóCharlie írta:Nem kell azt sehova telepíteni,semmire rátelepíteni,egyszerűen csak indítsd a telepítőt,és magától felrakja.krissz88 írta:Légyszi segítsetek nekem! A Media Player nem játszik le szinte semmit! Se MP3-at se Avit se Mpg-t...![]()
Letöltöttem egy kodek csomagot csak nem tom hogy hova kell telepíteni hogy működjön!
Aki tud légyszi segítsen!!
C.
Nem kell azt sehova telepíteni,semmire rátelepíteni,egyszerűen csak indítsd a telepítőt,és magától felrakja.krissz88 írta:Légyszi segítsetek nekem! A Media Player nem játszik le szinte semmit! Se MP3-at se Avit se Mpg-t...![]()
Letöltöttem egy kodek csomagot csak nem tom hogy hova kell telepíteni hogy működjön!
Aki tud légyszi segítsen!!