herlius írta:Ugyanakkor minden elismerésem a Malaga-nak, mert fantasztikus csapatot rakott össze Pellegrini. Megkockáztatom, hogy jelenleg játékerőben semmivel sem gyengébbek, mint a Real. Elképesztően taktikusan, harcosan és ötletesen játszanak, van tartásuk és meg is merik csinálni az elképzeléseiket.
Gondolkodtam, hogy leírjam-e tegnap este, de ha már valaki elkezdte

, akkor folytatom a gondolatmenetet: a Barca és az Atletico Madrid után a harmadik legerősebb játékot a Malaga mutatja be ebben a szezonban, szerintem. Intelligens focit játszanak, rengeteg mezőnymunkával karöltve. Ha lenne egy világklasszis csatáruk, akkor jó eséllyel a közelünkben lennének, vagy legalábbis a második helyért aktívan harcban lennének.
Barca:
tegnap rengeteg szép megoldást láthattunk a játékosoktól. Vélhetően a rossz talaj miatt is kénytelenek voltunk többet a levegőben játszani, de elképesztő volt, ahogy demonstráltuk: ebben is nagyok vagyunk!
A mostani Barca talán a legerősebb, amit láttam az utóbbi években. Minden posztra van minőségi alternatíva + Messi még jobban kiteljesedett. Ha egy-egy játékos formán kívül van, bátran jöhet helyette más, akár olyan is, aki nem az adott poszton játszik. Könnyen variálható lett a csapatunk, és úgy látom, hogy nem annyira kötött a játékunk, mint az utóbbi években volt.