2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
itt melyikre gondolsz? erre? elég egyértelműen test a test elleni küzdelemben alulmaradt messi. nem véletlen, hogy nem volt sípszó, ahogy az sem, hogy a többi barca játékos sem rohanta le a bírót (ahogyan az általában lenni szokott...)szszabolcs19 írta:Nevezetesen: Essien(messi faltja
Mezner2 írta:Azt a meccset amelyiken Xavi egy 00 volt,ő tudtommal egy labdarúgó,így tök jó lenne,ha inkább a teljesítményével lenne elfoglalva. Azonkívül ő volt az aki a legjobban felháborodott,amikor a madridiak szidták a játékvezetést,erre fel ő ugyanezt csinálja? Roppant szimpatikus dolog..Ja,nemszszabolcs19 írta:Szájkarate?... Nem tudom, hogy te melyik meccset nézted,Mezner2 írta: Xavi Hernández: "A Madrid az elvesztett labdáinkból élt, mi végig sokkal jobbak voltunk. A gól hibás bírói ítélet után született, egy olyan szögletet követően, ami normális esetben nem történhetne meg, hisz Cristiano szabálytalankodott, amiért sárgát kellett volna kapjon. A visszavágónak ugyanez lesz a forgatókönyve, a meccset végig uraló Barcelonával. Ma többet érdemeltünk volna." sport.es
Ezt miért kell? Miért kell lesülyednünk a Madrid szintjére? Miért kell lesülyednünk Mou szintjére? Miért nem lehet velük ellentében méltósággal viselni,ha nem sikerül győzni,szavak helyett inkább a pályán kéne megmutatni,hogy mi is a helyzet,még ha igaza is van!
Talán betetszett volna lőni üres kapura,Pedro 2m-ről kaput talál,és mindenki telibe..nem érdekelné,az a Varane gól,ehelyett megy a szájkarate !
Azt a meccset amelyiken Xavi egy 00 volt,ő tudtommal egy labdarúgó,így tök jó lenne,ha inkább a teljesítményével lenne elfoglalva. Azonkívül ő volt az aki a legjobban felháborodott,amikor a madridiak szidták a játékvezetést,erre fel ő ugyanezt csinálja? Roppant szimpatikus dolog..Ja,nemszszabolcs19 írta:Szájkarate?... Nem tudom, hogy te melyik meccset nézted,Mezner2 írta: Xavi Hernández: "A Madrid az elvesztett labdáinkból élt, mi végig sokkal jobbak voltunk. A gól hibás bírói ítélet után született, egy olyan szögletet követően, ami normális esetben nem történhetne meg, hisz Cristiano szabálytalankodott, amiért sárgát kellett volna kapjon. A visszavágónak ugyanez lesz a forgatókönyve, a meccset végig uraló Barcelonával. Ma többet érdemeltünk volna." sport.es
Ezt miért kell? Miért kell lesülyednünk a Madrid szintjére? Miért kell lesülyednünk Mou szintjére? Miért nem lehet velük ellentében méltósággal viselni,ha nem sikerül győzni,szavak helyett inkább a pályán kéne megmutatni,hogy mi is a helyzet,még ha igaza is van!
Talán betetszett volna lőni üres kapura,Pedro 2m-ről kaput talál,és mindenki telibe..nem érdekelné,az a Varane gól,ehelyett megy a szájkarate !
Szájkarate?... Nem tudom, hogy te melyik meccset nézted, de ha vmelyik értelmesebb bíró vezeti a meccset, akkor lett volna legalább 2 tiszta gólhelyzetünk, na meg a madrid 8 emberrel fejezi be a meccset. Nevezetesen: Essien(messi faltja+ alba elleni), Carvaljo(Nem biztos, hogy ő, de erről felismered: volt már egy sárgája, és a földön fekve kézzel ért bele a labdába, aztán meg vki szerelte messit); X. Alonso(Nem is tudom mit mondjak rá:S Olyan aljas egy ember, na meg azok a "szerelések").Mezner2 írta: Xavi Hernández: "A Madrid az elvesztett labdáinkból élt, mi végig sokkal jobbak voltunk. A gól hibás bírói ítélet után született, egy olyan szögletet követően, ami normális esetben nem történhetne meg, hisz Cristiano szabálytalankodott, amiért sárgát kellett volna kapjon. A visszavágónak ugyanez lesz a forgatókönyve, a meccset végig uraló Barcelonával. Ma többet érdemeltünk volna." sport.es
Hát nem tudom, én nem tudom elképzelni más csapat mezében.noname írta:Miért ne mehetne pl 36 évesen egy 2-3 éves "kirándulásra"? Henry,Beckham,Del Piero, stb is mind mentek. Ebben semmi kivetnivalót nem látok.
Azét én örülnék ha Puyol és Ő, majd később Ini és Messi sem húzna magára más mezt, még ha "kirándulni" is támad kedvük.noname írta:Miért ne mehetne pl 36 évesen egy 2-3 éves "kirándulásra"? Henry,Beckham,Del Piero, stb is mind mentek. Ebben semmi kivetnivalót nem látok.
Ez akkor nagyon nem dobja meg a gyerek számláját!miihii írta:Vicente del Bosque: "A fiam kedveli Xavit, mindig gratulál is neki [sms-ben] a góljai után. A legnagyszerűbb dolog, hogy a meccs végén Xavi azonnal válaszol!"
Apa meg cserébe berakja a kezdőbe a válogatottban
Azóta kijött a 3. része is, így teljes a sorozat. Ami tényleg nagyon ajánlós minden culé-nakszajko írta:http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... s_fenyt_I/
http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... _fenyt_II/
Érdemes elolvasni mindkettőt.
Xavinál még megemlíteném azt a hihetetlen magabiztos labdatartás amire talán csak ő és Ini képes. Messitől is hamarabb el lehet venni mint tőlük. Nagyszerűen tisztára tudja játszani magát.maister6000cm3 írta:Két alapvető különbség van Xavi és Fabregas között. Az egyik, hogy Xavi passzol, és nem vezeti a labdát, ez a stílusa, míg Cesc passzol is - pontatlanabbul, de bátrabban - és cselez, vezeti is a labdát. Néha pont az ő merészsége ami kell, néha pedig Xavi stabilitása. Azzal nem értek egyet, hogy Fabregas jobb lenne, abban meg pláne nem, hogy góllövésben jobb, hisz láthattuk számtalanszor, hogy Xavi is ugyanolyan jól érkezik kapu elé. Azt pedig senki ne felejtse el, hogy Xavi 2008/2009-ben 38 gólpasszt osztott ki. Erre ma is képes lenne, ha ugyanaz lenne még a szerepköre, csakhát időközben az ő fél munkakörét és területét átvette Messi...
Szerk: a második különbség a fiatalos lendület vs rutin...
Egyébként mostanában azt vettem észre, hogy egyre bátrabban cselez és vezeti a labdát, kb mint 4 éve. Nekem tetszik.
Cesc a klasszikus támadó kp., mint pl. a Milanban volt anno Kaká Inzaghi és Sheva mögött. Cest is ezt érzi igazán. Xavi többet robotol a kp-n, nagyon jól tartja meg a labdát, sokkal labdabiztosabb és pontosabb, mint Cesc, aki akkor érzi jól magát a pályán, ha támadhat, támadást szervezhet.sjd írta:Véletlenül Fabregasnak írtad Messit....Lionelm301 írta:Idén is lassítja. Fabregas jobb, lendületesebb.Mezner2 írta:A jó öreg Xaviszezon előtt én voltam az egyik,aki hangoztatta,hogy ki kell építeni őt a csapatból,mert lassítja a játékunkat,tavaly ez valóban így is volt,de idén teljesen magára talált,olyan tartást ad a csapatnak,amit semelyik másik játékosunk nem tudna,összeköti az egész pályát, ez így elég rufa kifejezés,de gondolom azért értitek mire gondolok
ha ő nincs,akkor a középpályánk stabilitása teljesen felborul,és a legerősebb csapatrészünkből a gyenge pontunkká válik,nem tudom,honnan szedi Xavi az energiáit,visszafelé öregszik,vagy mi lehet,de le a kalappal előtte,remélem így folytatja ...
![]()