Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennyit arról, hogy idén már tényleg megnyerik.ab1daL írta:Idén sem nyerik meg az Afrika kupát az elefántok, Nigéria kiejtette őket már a negyeddöntőben!
Nagyon nem akar ez összejönni.ab1daL írta:Idén sem nyerik meg az Afrika kupát az elefántok, Nigéria kiejtette őket!
Azért ezt nem mondanám. Bőven vannak élvezhető meccsek, és bár európai szemmel nézve nem túl színvonalas, de az az "őszinte" foci amit az afrikai csapatok be tudnak mutatni, igenis élvezhető. Az idei ANK-n ebből sajnos kevesebbet látunk.Barcaman1993 írta:Szerintem az összes ANK egy 0. Gól nincs, színvonal nincs. AKkor nincs miről beszél.
Szerintem az összes ANK egy 0. Gól nincs, színvonal nincs. AKkor nincs miről beszél.Barcaman14 írta:Az idei torna egy kissé csalódás számomra, nem is igazán követem, pedig nagy kedvvel indultam neki.
Ezzel, hogy kiesett Dél-Afrika jelentősen csökkenni fog a nézőszám az biztos. Az idei torna egy kissé csalódás számomra, nem is igazán követem, pedig nagy kedvvel indultam neki. Szerintem az elefántok idén már tényleg meg fogják nyerni.nagyiibarca írta:Kiesett Dél Afrika az Afrika Kupáról. Mali tizeneggyesekkel 3-1-re verte őket.
Keita végig a pályán volt. Szurkolok neki hogy nyerjenek mert mégiscsak
exbarcás.
Mali az elődöntőben az Elefántcsontpart-Nigéria meccs győztesével játszik míg
a másik ágon pedig Ghána találkozik a Togo-Burkina Faso párharc győztesével.[/img]
Miért is olyan logikus? az egyik csapat kap 90 percet az idegenbeli gólokra,míg a másik adott esetben még plusz 30-at... ez miért annyira logikus?ozsimiki írta:Kurdtnak igaza van.
Jó a példa is,de nem is kell ennyire messzire menni.
Teljesen logikus,h a hosszabbításban is számít az idegenbeli gól, vmit nagyon benézett az,aki nem így emlékszik.
Willie Henderson. És kihagyta.Taibi írta:A büntetőpárbajban ki lőtte a Rangers harmadik tizenegyesét?
Van!kurdt írta: Van még kérdés?
Pep úgysem fogja elengedni a világ egyik legjobb kapusát,majd pont egy V.Váldesért [aki szerintem nem éppen a legjobb képességű kapusok közé tartozik], úgyhogy ezt el is felejthetjük szépen.A helyére én szerintem inkább ők közülük fog majd választani a vezetőség mint pl :Akinfeev,Mandanda,Krul,Guaita,De Gea,Ospina,Rui Patrició.stb...stb.Gareth Tello írta:Nézzük a kapusokat.Neuer nem semmi, Valdés utódjának jó lenne, az kétségtelen.Lloris nem túl jó mutatója viszont meglepetés, a meccsek alapján jobbra számítottam.
Ügyes, de Európában nem sokan fognak megállni előtte csípőre tett kézzel és várni, legyen az a PL vagy a spanyol bajnokság.
Hányan vertek már szét ezt-azt (pl. kispadot ugye-ugye), vagy csak ütöttek, rúgtak (csukával fejbe másokat), ami épp a kezük, lábuk ügyébe került, szerintem abszolút érthető, aki sportolt valaha, annak meg magyarázni sem kell.ab1daL írta:Azért mert dühös vagyok, nem ütöm át az üveget a kezemmel. Nagyon sokáig volt sérült, most megint kihagyhat a kirohanása miatt heteket..
Hát, szerintem nem a foci tudására értette az idióta jelzőt. De szerintem nem ragadtatta el magát a cikkíró. Szerintem is hatalmas barom, ha ilyet cisnál. (hiába jó játékos, ha nincs eszénél)lui1698 írta:Ebben én annyira nem érzem a humor, és szerintem ennek az idióta oldalnak a cikkírója is megválogathatná miket irkál össze olyan gyerekekről, akik huszonévesen 100-szor többet tettek az asztalra, mint ő.
Látszik, hogy sokat volt sport közelben, átérzi mennyire gondolta át a gyerek, hogy mibe is ver bele egyet.
Ebben én annyira nem érzem a humor, és szerintem ennek az idióta oldalnak a cikkírója is megválogathatná miket irkál össze olyan gyerekekről, akik huszonévesen 100-szor többet tettek az asztalra, mint ő.