Nagyon nem értek egyet egyes hsz-kel.
Sneijder-Galata
Ha csak azt nézem El-ből, BL, hol a probléma?

Viccet félre téve én is nagyon szeretem Wesleyt, nyilván a pénz közrejátszik, de pont hogy örülök neki, hogy más csapatok, más országok mint a megszokottak is igazolnak remek labdarúgókat.Pont hogy ez lenne hosszú távon a jó, miért kellene elmenni egy PL középcsapatba, mikor elmehet egy nagy múltú csapathoz, egy nemzetközileg elismert csapathoz, Törökországban van?És?
M'Vila
Ez meg szerintem teljesen egyértelmű igazolás, az orosz liga a 4 bajnokság mögött közvetlenül ott van, erősebb mint a francia, s várható még bőven, hogy odaigazolnak emberek.
Legdinamikusabban fejlődő bajnokság az orosz liga.Óriási piac, rengeteg pénzt ölnek bele, plusz miután ott lesz a VB, még több befektető, még több pénz, még több igazolás, így is tele vannak remek csapatokkal, nemzetközi szinten is erős csapatokkal, megkockáztatom 5-10 év (2018ra már lehet) és közvetlen elitbe fog tartozni az orosz liga Európában.S amit felhoznak de hogy hát messze van, ki nézi, megint csak tévhit (alapból az orosz ligát itt a fórumon eléggé lesajnálják, okát nem értem) a TV közvetítésekbe is rengeteget ölnek, s adják el a csomagokat itt Európában, s szinte mindenhol nyomon lehet követni az orosz ligát, nem véletlenül.
Nagyon készülnek a VB-re, s ehhez hozzájön, hogy viszik oda az embereket szép számmal.
Nyilván a pénz itt is szerepet játszott, amit nem is értek miért merül fel mint probléma, miután pénzért játszik, odamegy ami erős, s megfizetik.
Egyáltalán nem tartom rossz lépésnek tőle.
Llorente-Juve
Ez remek igazolás (sajnos) a torinói csapatnak.
A "tankok" közül, Llorente az aki szerintem a legügyesebb a labdával, s fejben is ott van, s ami nem mellékes, nagyon alázatos focistának ismertem meg.
Én speciel jobbnak tartom mint Ibrahimovicot, nagy fogás a Juvenak.