Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az biztos! Viszont az mondom mindig hogy csak a Barca játékának eredményességétől függ (nem csak a gólokat értem itt hanem inkább labdatartás) az El Classico. Most aztán tényleg hatványozottan igaz ez a szerdai meccsre. Ha tudjuk hozni a világverő játékot és kevés lehetőséget adunk a Realnak akkor labdanélkül hiába vannak gyors embereik. Ezzel persze újat nem mondtam de most lenne jó még megütni őket, mikor másznak kifelé a gödörbőlCastiel írta:Igen!
Azt most ezen a meccsen(is) látszik hogy egy szervezettebb jó védelem ellen szenvednek. Ha nincs kontra, akkor nagyon nehézkes a játékuk. Di Maria viszont elég jól pörgeti. Ezekben a hetekben inkább ő mint CR. húzza a csapatot. Most is ha ő nem indul be, nem csinálja meg az 1 az 1-et. állóháború van! Azért a szerdára előretekintve sem szabad következtetést levonni. Akármilyen formában vannak is, a Barcelona ellen mindig felpörögnek. S ha ne adj isten egy jó eredményt érnek el, akkor az nem kis lökést adhat nekik a szezon hátralévő részére is akár.
Igen!18Barca99 írta:A sport1-es stúdióban arról beszélgettek, hogy a Realnak ez a meccs egy felpörgető meccsnek kéne lennie a nehéz februárban, viszont eddig nagyon nem úgy tűnik, hogy ez a meccs lenne az. Pedig szerdán már ellenünk játszanak szintén otthon. Úgy érzem nem túl erős madridhoz megyünk. Nem a Getafe elleni meccsüket látva csak, de nincs bennük átütő erő szerintem. Egyedül Pinto lehet az aki miatt félek kicsit de náluk meg Adán sem életbiztosítás.
Miért? Ki mondta,hogy Adán,és nem Casillas helyére hoztacsababarca írta:Életében először beismerte hogy hibázott, igen.Mihu írta:Plusz azért Mourinho is jó nagy hátsót csinált a szájából ezzel az igazolással....elmondja itt, hogy Adán milyen jó formában van, levágja a padra a világ legjobb kapusát, erre IGAZOL, nem KÖLCSÖNÖZ, IGAZOL egy kapust 17-ig...ezzel kb beismerte, hogy személyes okokból ültette le a padra Ikert...
De hoztak egy olyan döntést, ami pénzügyileg és szakmailag is tökéletes.
Kapus üggyel csak a fórum szórakozik, a klubnál 5 éve nincs kapuskérdés, Pinto leigazolása óta ez a nyár lesz az első, amikor foglalkozni kell ezzel. Kínálat és lehetőség szerintem van bőven, kereslet oldalon mi a lehetőség és az elvárás, ez a nagy kérdés.Barcaman1993 írta:Mondjuk azért az röhej, hogy már hány éve szórakozunk itt a kapusüggyel, a Realnál meg 2 nap alatt találtak és elhoztak egy embert szinte aprópénzért, aki akár Casillast ki is szoríthatja a jövőben. Azért erre sok pénzt nem tennék, de mondjuk a mi Pintonkhoz hasonlítva, vagy akár Valdeshez... Ezen érdekes lenne elgondolkodni. Nekünk is találni kell egy normális kapust!
Életében először beismerte hogy hibázott, igen.Mihu írta:Plusz azért Mourinho is jó nagy hátsót csinált a szájából ezzel az igazolással....elmondja itt, hogy Adán milyen jó formában van, levágja a padra a világ legjobb kapusát, erre IGAZOL, nem KÖLCSÖNÖZ, IGAZOL egy kapust 17-ig...ezzel kb beismerte, hogy személyes okokból ültette le a padra Ikert...
Maximálisan egyetértek! Nálunk megvan a hagyomány, hogy a 2. számú kapus véd a spanyol kupában. Murinho nem olyan tökös, hogy ezt meg merte volna eddig húzni Adannal. Leülteti a kispadra Casillast most meg befostak mert kidőlt. Ez a Real Madrid... Pénz, pénz, pénz... Beszélnek itt legnagyobb klubról...Mihu írta:Plusz azért Mourinho is jó nagy hátsót csinált a szájából ezzel az igazolással....elmondja itt, hogy Adán milyen jó formában van, levágja a padra a világ legjobb kapusát, erre IGAZOL, nem KÖLCSÖNÖZ, IGAZOL egy kapust 17-ig...ezzel kb beismerte, hogy személyes okokból ültette le a padra Ikert...
azért nem ártana, hogy mielőtt itt tolod a lol smileykat elolvasnád normálisan, azt amit írtam és értelmeznéd is...visca el barca írta: az elkövetkezendő 5 évben kispadozzon. onnan meg aztán biztos elviszi majd vmi nagycsapat ahogy te is írtad... jah nem
Szerintem úgy voltak vele, hogy nem sikerült a nyáron elpasszolni, játszani úgysem fog, tehát rácsapták a hátára az első mezszámot, ami szembe jött. Oszt úgy esett, hogy ez a 11-es volt, amit nem sokkal korábban még Granero mester viselt...Dr.Dre írta:Nézegettem a Real oldalát, és majd kiütötte a szemem hogy Ricardo Carvalho 11-es mezszámban játszik. Madridisták, ez meg már hogy? Ő előtte ki volt a 11-es? Nem értem ezt a Carvalhot, volt ő már 2-es, 16-os, most meg 11-es. Nem épp Középhátvédnek való mezszám, de hát ő tudja
teljesen mindegy, ha a mencseszter kispadjára menne akkor is ezt írtam volna. nem a realra van kihegyezve a jelenség, hanem általánosságban. a két nagy mögötti egyik legjobb csapatnál adta fel az elsőséget csak azért h az elkövetkezendő 5 évben kispadozzon. onnan meg aztán biztos elviszi majd vmi nagycsapat ahogy te is írtad... jah nemferninho írta:hát de Real nevelés-féleség, elég sokat volt itt, haza húzza a szíve bármi áron, tudtommal ezt itten becsülik, de látom már le is lett butázva emiatt...visca el barca írta:jó nagy hülye ez a diego lopez h lecserélte a sevillai (majdnem) biztos kezdő helyét a real kispadjára.
hát de Real nevelés-féleség, elég sokat volt itt, haza húzza a szíve bármi áron, tudtommal ezt itten becsülik, de látom már le is lett butázva emiatt...visca el barca írta:jó nagy hülye ez a diego lopez h lecserélte a sevillai (majdnem) biztos kezdő helyét a real kispadjára.
Ezt hol olvastad? Csak mert kerestem spanyol lapokon, real hivatalos oldalán de mindenhol csak Coentrao és Di Mariaról írnakCsacsMate írta:Na az eltiltásokról véglegesített kép:
"Fábio Coentrao, Ángel di María, Sergio Ramos, Álvaro Arbeloa és Cristiano Ronaldo is eltiltott (utóbbi kettő egy érdekes szabály miatt: két egymást követő mérkőzésen kaptak sárga lapot…)"
Ez esetben még durvább lenne a védelmük, de sztem ezt most már csak akkor tudjuk biztosra, amikor majd szerdán elkezdődik a meccs.CsacsMate írta:Na az eltiltásokról véglegesített kép:
"Fábio Coentrao, Ángel di María, Sergio Ramos, Álvaro Arbeloa és Cristiano Ronaldo is eltiltott (utóbbi kettő egy érdekes szabály miatt: két egymást követő mérkőzésen kaptak sárga lapot…)"