Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A szervezetlenség nem jó szó amúgy sem,mivel ugyanaz a játék megy mint a nagyoknál,itt inkább egyéni hibákból van a sok kapott gól,és figyelmetlenségből,szerintem azért bőven be lehet lőni a csapat játékerejét az első osztályhoz képest,és meggyőződésem,hogy nem vallanának szégyentBob_Marley írta:Ami a futball alapja meg minden labdajátéké?Mezner2 írta:de simán bennmaradók lennének szerintem az első osztályban a kicsik,játékban sokkal kreatívabbak mint a LA Liga csapatainak 90%-a, csak az a fránya szervezetlenség ne lenne
Helyén kell ezt is kezelni, soha nem tudjuk meg, hogy bent maradók lennének vagy sem, de ezen azért megakadt a szemem, eléggé patetikus gondolatok ezek amiket írtál.
Örülni kell a jó teljesítményeknek, meg hogy fejlődhetnek a fiatalok de nagy következtetést nem szabad levonni.
Ami a futball alapja meg minden labdajátéké?Mezner2 írta:de simán bennmaradók lennének szerintem az első osztályban a kicsik,játékban sokkal kreatívabbak mint a LA Liga csapatainak 90%-a, csak az a fránya szervezetlenség ne lenne
Gareth Tello írta:Na, egyelőre minden a legnagyobb rendben, hamarosan vége a félidőnek, és 1-0-ra vezetünk egy Rafinha-góllal.
szerk.: 43. perc, 2-0 ide, Lobato, aztán
44. perc, 2-1.
És ez a hivatalos kezdő isGareth Tello írta:A várható kezdő: Masip - Balliu, Lombán, Planas, Grimaldo - Lobato, Luís Gustavo, Rafinha - Luis Alberto, Araujo, Deulofeu.![]()
Na ezt nem tudtam köszönöm, akkor egész gyorsan felépült.salas9 írta:Muniesa felépült és a tavaszra a B csapat keretéhez került, hogy több játéklehetőséget kapjon és visszanyerje a formáját. A 21-es mezszámot kapta meg, ha jól tudom.Bob_Marley írta:Muniesa nem sérült? (valamiről lehet lemaradtam)
Muniesa felépült és a tavaszra a B csapat keretéhez került, hogy több játéklehetőséget kapjon és visszanyerje a formáját. A 21-es mezszámot kapta meg, ha jól tudom.Bob_Marley írta:Muniesa nem sérült? (valamiről lehet lemaradtam)
Ezt így ki tudnád fejteni?sura írta:Az utolsó pillanatban lehetett csak beszélni Cuenca és Muniesa fejével, hogy makacskodásukkal ne ártsanak tovább a csapatnak. Így rendesen van hely Tellonak és van egy üres hely is, amivel lehet sakkozni. Cuenca egyébként hasonló szisztémát játszó csapat jó edzőjének a kezébe került.Ha összeszedi magát, nem csak visszaszerezheti sérülés előtti formáját, de még fejlődhet is. JDS-t meg remélem leírják. Nem egy focizseni és emberileg megbukott.
Ez meg egy jó focimenedzselés lenne.sura írta: A másik vitapont Deu derekára tett keze. Ha ez probléma, akkor éppenhogy nem kell a B.-ben aszalni. Szeretném én azt látni, hogy Messi mellett lezserkedik! Ha mégis, akkor utólag őt is kölcsön kell adni.
Szeretem olvasni ennek a fórumnak a hsz.-it, de sura ennyi hülyeséget írni komolyan, szép dolog a La Masia meg a fiatalok beépítése, de mi ez a sírás ha minden évben nem építenek be 8 fiatalt, a B csapatban van talán 3-4 játékos akikből komoly focista lehet, és ebben Grimaldo és Deu aki a legtöbb van, de azért ne hozzuk fel az utóbbit hogy derekára tett kézzel sétálgasson, mert eszem megáll ha látom, ilyen hozzáállással menjen a Man. Citybe azért nem Messi hogy ezt csinálja javascript:emoticon(':)')sura írta:
Tello Guardiola alatt sokkal többször játszott az A-ban, mint Titonál. A többiek szerződtetése nyáron, szezon előtt történt, korábbi igéret alapján. Montoya alig játszott idén többet, mint korábban. Bartra az egyetlen, akinek javult valamit a pozíciója szezonkezdet óta. Muniesa végig sérült, GDS-ről meg ne is beszéljünk. Szóval valójában Titonak semmit se köszönhetnek a fiatalok és nem is várhatnak tőle semmit.
Deuról te így gondolod, ő és a riválisok alighanem másképp. Én meg úgy, hogy ha Pep a hosszabbítás mellett döntött volna, Deunak nagyobb lenne a szerepe, mint most.
Fél szezon telt el eddig ember!!!sura írta:Tello Guardiola alatt sokkal többször játszott az A-ban, mint Titonál. A többiek szerződtetése nyáron, szezon előtt történt, korábbi igéret alapján. Montoya alig játszott idén többet, mint korábban. Bartra az egyetlen, akinek javult valamit a pozíciója szezonkezdet óta. Muniesa végig sérült, GDS-ről meg ne is beszéljünk. Szóval valójában Titonak semmit se köszönhetnek a fiatalok és nem is várhatnak tőle semmit.
Deuról te így gondolod, ő és a riválisok alighanem másképp. Én meg úgy, hogy ha Pep a hosszabbítás mellett döntött volna, Deunak nagyobb lenne a szerepe, mint most.
sura írta: E helyett van egy önmagában álló túl erős B csapat és mindenkire nyomást próbálnak gyakorolni a klubhűség állandó hangsúlyozásával. Ha VV példája átragad Tellora, Deura vagy mindkettőre, akkor nagy robajjal összeomlik az egész Barca rendszer.
A B csapatból az A csapatba került játékosok szezononként.sura írta:De ami a legfontosabb. A fiatalok. Az egész Barca rendszer akkor üzemeltethető, ha meggyőző abban a tekintetben, hogy a legtöbbet ígérők símán és időben feljutnak az A-hoz - nem csupán egy-egy semmire se kötelező edzésre. Titonál ennek nyoma sincs: az egy Sergi Roberton kívül még óvatoskodva se próbálkozott senkivel - ellentétben elődjével. Akiben meg kisebb a fantázia, azt jól menedzselve kellene irányítani kölcsönbe vagy a játékospiacra úgy, hogy a gyerek is meg a Barca is jól járjon. E helyett van egy önmagában álló túl erős B csapat és mindenkire nyomást próbálnak gyakorolni a klubhűség állandó hangsúlyozásával. Ha VV példája átragad Tellora, Deura vagy mindkettőre, akkor nagy robajjal összeomlik az egész Barca rendszer.