Alex Song
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Alex Song visszatérhet a nyáron az Arsenalhoz, nincs megelégedve a Barcelonában betöltött szerepével.
A Daily Express cikke szerint Alex Song nem biztos, hogy a következő idényben is maradni fog a Barcelonában.
Az Arsenal a nyáron visszavinné a védekező középpályást, mivel hiányzik a középpályáról egy olyan képességű játékos, mint Song. Pénz a hírek szerint lenne a megszerzésére, Song meg újra annyit játszhatna, mint amennyit szeretne.
A Daily Express cikke szerint Alex Song nem biztos, hogy a következő idényben is maradni fog a Barcelonában.
Az Arsenal a nyáron visszavinné a védekező középpályást, mivel hiányzik a középpályáról egy olyan képességű játékos, mint Song. Pénz a hírek szerint lenne a megszerzésére, Song meg újra annyit játszhatna, mint amennyit szeretne.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
- shutterisland
- Director del Fútbol
nem tudom miért, de neki külön szurkolok.
nem kicsit nehéz egy olyan csapatrészben maradandót alkotni, ahol yaya,cesc,busquets,xavi és hozzájuk hasonló kaliberek kergetik, kergették a labdát az utóbbi időkben.
viszont ennek ellenére az én elvárásaimnak maximálisan megfelel, lehet rá számítani, és bár néha összezavarható, és benne van a hiba, mégis megállja a helyét.
emellett meg még alapjáraton szimpatikus a pali.
nem kicsit nehéz egy olyan csapatrészben maradandót alkotni, ahol yaya,cesc,busquets,xavi és hozzájuk hasonló kaliberek kergetik, kergették a labdát az utóbbi időkben.
viszont ennek ellenére az én elvárásaimnak maximálisan megfelel, lehet rá számítani, és bár néha összezavarható, és benne van a hiba, mégis megállja a helyét.
emellett meg még alapjáraton szimpatikus a pali.
A Mundo statisztikái szerint Song tegnap egyetlen labdát veszített el, viszont 13-t szerzett vissza.
Ez igen! Jól játszott tegnap, jól szűrt, támadásban sem volt haszontalan. Nem tudja Busquets szinten irányítani a játékot, de cserébe nagyobb stabilitást ad a középpályának.
Ez igen! Jól játszott tegnap, jól szűrt, támadásban sem volt haszontalan. Nem tudja Busquets szinten irányítani a játékot, de cserébe nagyobb stabilitást ad a középpályának.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- Alexis9Sánchez
- Jugador del Barça
Nekem is tetszett,bár én egyébként is szeretem a játékát!Nem is értem, hogy miért nem játszik többet...?!Jó tudom Busquets kirobbanthatatlan a csapatból,de azért csereként akár többet simán játszhatna.vagy akár xaviék helyén is nagyon ritkán.bár arra a posztra nagyon sokan vannak.De ennyi játékperc után nem csodálkoznék ha elmenne 1-2év után!Amit én nagyon nagyon sajnálnék!!TT írta:meglepő, hogy nem említi senki; tegnap szerintem jól játszott. sok támadást akasztott meg, jókor lépett be az ellenfél passzsávjaiba és sok volt a megelőző szerelése. bár néha megijesztett a nagy lépteivel és a hosszan megtolt labdáival, de nem volt belőle gond
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
meglepő, hogy nem említi senki; tegnap szerintem jól játszott. sok támadást akasztott meg, jókor lépett be az ellenfél passzsávjaiba és sok volt a megelőző szerelése. bár néha megijesztett a nagy lépteivel és a hosszan megtolt labdáival, de nem volt belőle gond 

- shutterisland
- Director del Fútbol
ma sem okozott csalódást
ha nem lenne busquets, nyugodt szívvel játszatnám szinte bárki ellen.

- Castiel
- Capitá del Barça
kristop írta:...egyébként eddig songnak 1427 játékpercre van, busquetsnek 2422. csak azért írtam, mert ez 3x90perc nagyon erős túlás volt.

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Igen,mert a szezon elején,mikor a fél védelem dögrováson volt,rengetegszer játszott KHV-t és azért ott nem váltotta meg a világot,így gondolom feledésbe merültek az ott lejátszott meccseikristop írta:direkt nem akarom megválogatni a szavaimat, song ma fantasztikus volt. a barca színeiben most először láttam tőle olyan teljesítményt, amiért cserébe bárki ellen bemerném rakni. eddig volt sok rossz, sok jó teljesítménye, de ahogy roura mondta ma "extraordinary" volt.
egyébként eddig songnak 1427 játékpercre van, busquetsnek 2422. csak azért írtam, mert ez 3x90perc nagyon erős túlás volt.

direkt nem akarom megválogatni a szavaimat, song ma fantasztikus volt. a barca színeiben most először láttam tőle olyan teljesítményt, amiért cserébe bárki ellen bemerném rakni. eddig volt sok rossz, sok jó teljesítménye, de ahogy roura mondta ma "extraordinary" volt.
egyébként eddig songnak 1427 játékpercre van, busquetsnek 2422. csak azért írtam, mert ez 3x90perc nagyon erős túlás volt.
- Castiel
- Capitá del Barça
Szerintem felesleges Sergiohoz hasonlítgatni.
Busquets ebben nőtt fel, ezt tanulta, s évek óta folyamatosan kezdő.
ellentétben a Kameruni idejött, jó ha játszott 3 x 90 percet összesen (ebben sem vagyok biztos)meccsek nélkül pedig gyengébb az ember. Gondolom ez alól Sergi sem kivétel. Angliában frenetikus labdái voltak, igaz akkor amikor kevesebb volt a védőfeladata. ilyen fizikummal pedig igenis a Madrid ellen is hasznát lehet venni.
1 jó Songra mindenképp szükségünk lenne.
Busquets ebben nőtt fel, ezt tanulta, s évek óta folyamatosan kezdő.
ellentétben a Kameruni idejött, jó ha játszott 3 x 90 percet összesen (ebben sem vagyok biztos)meccsek nélkül pedig gyengébb az ember. Gondolom ez alól Sergi sem kivétel. Angliában frenetikus labdái voltak, igaz akkor amikor kevesebb volt a védőfeladata. ilyen fizikummal pedig igenis a Madrid ellen is hasznát lehet venni.
1 jó Songra mindenképp szükségünk lenne.

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Egyetértek,de azért komoly meccseken maradjon csak Busiab1daL írta:Mivel kezdődik a BL is hamarosan, remélhetőleg lesz sok meccsünk nemzetközi porondon, így hazai pályán gyengébb ellenfelek ellen mindenképp Songot kezdetném, de még idegenben is elférne bőven. Ma nagyon jól játszott, helyezkedésben még azért leshet ezt azt Busitól, de technikailag megfelelő, fizikai adottságait is jól tudja kamatoztatni. Szép volt!

- ab1daL
- Director del Fútbol
Mivel kezdődik a BL is hamarosan, remélhetőleg lesz sok meccsünk nemzetközi porondon, így hazai pályán gyengébb ellenfelek ellen mindenképp Songot kezdetném, de még idegenben is elférne bőven. Ma nagyon jól játszott, helyezkedésben még azért leshet ezt azt Busitól, de technikailag megfelelő, fizikai adottságait is jól tudja kamatoztatni. Szép volt!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Laci7
- Barça B
Több lehetőséget neki a bajnokságban! Nagyon jól játszik, nem is érezni Busi hiányát...
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ahogy szerintem a jelenlegi vkp-k közül senkinek sem. Busquets olyan szinten beton kezdő és egyértelműen nem érdemtelenül, hogy ide nem is érdemes akkora pénzeket kidobni, mint Songért. Ennyi idő után kiderült, hogy Busi bírja a terhelést és ez nála nem megy a minőség rovására mint pl Alvesnél.Gareth Tello írta:Második számú védekező középpályásként pedig nem hiszem, hogy hosszú életű lenne itteni pályafutása.
Lentebb is írtam, hogy nem látom egyelőre semmi jelét annak, hogy több lehetőséget kapjon. Tito szemmel láthatóan nem bízik benne annyira, mint ahogy Pep bízott Keitában.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- visca el barca
- Presidente del Barça
azért muszáj h legyen egy ember busi mögött. második számú játékosnak sztem teljesen megfelel. cserének usem lehet hozni yaya szintu világklasszist. sörmeccseken nyugodtan játszhat én azért sokatokkal ellentétben nem érzem annyira vészesnek. fél éve van itt, alig játszott még.ab1daL írta:Song akart jönni, mondhatta volna azt is, hogy köszi nem, kezdő vagyok a Senalban, jó ez nekem itt. Elmondása szerint nem tudott nemet mondani a Barcának. Nyilván tudta ő is, hogy nem lesz itt alapkezdő, csak kiegészítő játékos.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- ab1daL
- Director del Fútbol
Song akart jönni, mondhatta volna azt is, hogy köszi nem, kezdő vagyok a Senalban, jó ez nekem itt. Elmondása szerint nem tudott nemet mondani a Barcának. Nyilván tudta ő is, hogy nem lesz itt alapkezdő, csak kiegészítő játékos.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- davi10
- Llegenda del Barça
Persze, hogy semmi értelme nem volt megvenni.Capon írta: Már ott kezdőzött, hogy meg sem vettem volna.
Lehet kapok majd ezért hideget-meleget, de az ÉN véleményem (és még pár ismerős arcé):
Song megvétele puszta marketingfogás volt. Elment Keita, kellett egy másik afrikai játékos. Nem véletlenül harangozták be úgy, hogy "a Barca történelmében az xedik afrikai játékos". Túl sokat nem tett le az asztalra, nem is nagyon játszik, cserének se volt kötelező megvenni, mert ha Busival Bármi baj van Masch tökéletesen ellátja azt a posztot is.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
-
- Az Év fórumozója 2013
Sajnos én is ezt érzem, nem tudott egyelőre beilleszkedni, és ha nem kap több lehetőséget, nem is fog...Capon írta:Hát én meg vagyon Song nélkül is.
Már ott kezdőzött, hogy meg sem vettem volna. Ahogy elnézem ő is olyan játékos lesz aki 2 évet itt van és továbbáll.
Márpedig a vékápé posztján Busquets mindig is előtte lesz a sorban, a középhátvéd posztján pedig Piqué, Puyol, Mascherano...
Második számú védekező középpályásként pedig nem hiszem, hogy hosszú életű lenne itteni pályafutása. Mert középhátvédként inkább ne játszassuk.
Utólag okos az ember, de lehet, hogy jobb döntés lett volna Hummels.
Amúgy nincs vele bajom, kedvelem, szorgalmas, alázatos, próbálja megérteni a játékot (egyre több sikerrel), de sajnos nem Barcelonában látom a jövőjét.
- elfenomeno
- Barça C
Azért Pepe meg Essien fizikuma se kutya a túloldalon.bunyó.Ilyen fizikummal egyedül csomagolná össze a Real kezdő 11-ét.
Ezekben a bunyókban nem az a lényeg ki "üt" nagyobbat, hanem hogy ki mekkorát esik.....

-
- Capitá del Barça
Szerintem is több játékra lenne szüksége.Még az Arsenalban szerettem meg a játékát.Ott alapember volt,kár hogy itt nem az. =/ Elismerem Busquets tudását,de a szinészkedései irritálóak.Remélem a Getafe és a Sevilla ellen végig a pályán lesz.
A Real ellen meg a meccs vége felé feltenném,mert általában akkor jön a menetrend szerinti bunyó.Ilyen fizikummal egyedül csomagolná össze a Real kezdő 11-ét.
A Real ellen meg a meccs vége felé feltenném,mert általában akkor jön a menetrend szerinti bunyó.Ilyen fizikummal egyedül csomagolná össze a Real kezdő 11-ét.
- Capon
- Llegenda del Barça
Hát én meg vagyon Song nélkül is.
Már ott kezdőzött, hogy meg sem vettem volna. Ahogy elnézem ő is olyan játékos lesz aki 2 évet itt van és továbbáll.
Nálam az egyik legutolsó ember a cseresorban.
Nálam az egyik legutolsó ember a cseresorban.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Addig nincs miről beszélni, míg egy hazai, Osasuna elleni mérkőzésen nem rakják be a kezdőbe... Azt vártam, hogy ha már kezdőbe nem rakták, úgy emberelőnyben, 3-1-es vezetés birtokában félidőben már lehetőséget kaphat. Erre fel mi történt? 75. perc után állt be valamikor...
Nagyon sajnálom Songot, többet érdemelne annál, mint amit jelenleg kap a Barcában. Busquets bármennyire jó szezont produkál idén, néha ráférne 1-2 meccs pihenő. Perceket tekintve, ha így halad a dolog, Busquets 4x annyit fog játszani ebben a szezonban.
Olyannyira kiszámítható a Barcelona, hogy a kezdő tizenegyből 10 embert simán megjósol bárki.
Nagyon sajnálom Songot, többet érdemelne annál, mint amit jelenleg kap a Barcában. Busquets bármennyire jó szezont produkál idén, néha ráférne 1-2 meccs pihenő. Perceket tekintve, ha így halad a dolog, Busquets 4x annyit fog játszani ebben a szezonban.
Olyannyira kiszámítható a Barcelona, hogy a kezdő tizenegyből 10 embert simán megjósol bárki.
- elfenomeno
- Barça C
Songgal kapcsolatban az az érdekes, hogy a legfőbb rivális Madridnak pontosan ilyen játékosra lenne szüksége. Náluk simán kezdene a legtöbb mérkőzésen, főképp Khedira helyett. Évek óta hiányposzt ott, és a képességei alapján akár betudná tölteni az űrt a Real középpályáján.
A sors iróniája, hogy ő épp itt padozik, mivel a Barca jelenlegi stílusába inkább a Busquets-szerű "szűrők" illenek. Persze megfelelő rotálással jó dolga lehet a katalán fővárosban, de eddig ahogy elnéztem csak elvétve kapott lehetőséget.
A sors iróniája, hogy ő épp itt padozik, mivel a Barca jelenlegi stílusába inkább a Busquets-szerű "szűrők" illenek. Persze megfelelő rotálással jó dolga lehet a katalán fővárosban, de eddig ahogy elnéztem csak elvétve kapott lehetőséget.
Nekem 9 pont rémlik, nehogy meglepődjünk majd.shutterisland írta:a bajnokságban 16 pontos előny van, és otthon jön a getafe...
Ettől függetlenül eddig rejtély számomra, h miért igazoltuk? Azt hittem, néha majd játszani fog.