Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem pedig nem lesz akkora Red Bull fölény.Lehetséges hogy idén még egy kicsit a mezőny előtt fognak járni,de arra már szerintem nincs esély hogy visszaköszönjön a 2011-es idény.JOseppe írta:A pálya széléről figyelő Gary Anderson a BBC-n arról számol be, hogy a Lotus és a Ferrari különösen jól irányíthatónak tűnik, míg a Red Bull mozgásából magas üzemanyagszintre lehet következtetni. Nem mindegy, hogy melyik autóban mennyi benzin van, mert ez a köridőkön túl a vezethetőséget is erősen befolyásolja. Anderson szerint ránézésre csökkenhettek a csapatok közötti különbségek. Forrás: f1-live
De jó lenne hogyha az idei évben, nem lenne állandó Red bull dominancia .De sajnos nagyon valószínű hogy az lesz.
Valóban nem, hogy Wéber Gabit idézzem : Ezekre az autókra még úgy kell tekinteni, mint egy születendő gyermekre!ozsimiki írta:Tesztekből sok minden nem fog kiderülni sajna. Persze a technikai hibák sosem jó jelek...
gumi keverékek megint változtak vmennyit, remélem nem lesz akkora keveredés az első pár futamon, mint tavaly. Igaz, izgalmas volt,de teljesen véletlenszerű is, amit egy profi sportban sokáig nem lehet élvezni, legalábbis nekem.
TV-csatorna biztosan nem adja, de stream mindig van és lehet nézni élőben - legalábbis az utóbbi 2 évben így voltStickyFingaz írta:Melyik csatorna fogja adni a holnapi tesztet?
Azt nem nagyon szokták közvetíteni. Magyar csatorna biztos nem adja élőben, az esti sport hírekben (m1, m2, duna tv) szokott lenni egy rövid összefoglaló a napi eseményekről.StickyFingaz írta:Melyik csatorna fogja adni a holnapi tesztet?
Nagyon ütősmiihii írta:Kimi autójának új festése
Engem is.Meglepne ha jövőre nem Vettel nyerne.
Akkor nagyon meglepett leszel BobBob_Marley írta:Meglepne ha jövőre nem Vettel nyerne.
Azért annyira nem volt az egyértelmű ám a szezon elejénS.Agüero írta:Jó, van 1-2 kivétel.
Valószínű nem azért volt most is Alo fölény, mert ő lett volna a legreálisabb, hogy megnyeri a VB-t.