Nekem is kellene egy kisebb segítség!
Pár hónapja kiköltöztem Hollandiába, ahol most nincsenek haverok, így eléggé unatkozom itthon, pókeren és munkán kívül semmit nem csináltam az elmúlt pár hétben. A cigiről sikerült leszokni az újévben, szóval étvágyam is lett rendesen. A lakásunk alatt a földszinten van egy konditerem (igaz most épp felújítják, de április elején már újra megnyitják itt, addig átköltöztették kb 2 kmerrel arrébb) ide szeretnék lejárni.
Pár évvel ezelőtt jártam edzeni, de nem tartott tovább 8 hónapnál, mert megismertem ott egy csajt és utána minden szabad időm vele töltöttem. Akkor még elég gizda voltam, talán 53 kiló

fél év alatt sikerült felmennem 63-ra, az a súly azóta is megmaradt úgy nagyjából, de teljesen eltűntek a vállaim meg a hátam formája is. Nem emlékszem már teljesen a nevére, de talán volumass 35 pluszt nyomtam kb 3 hónapon keresztül.
A segítségetek azért kellene, mert nem igazán tudom, hogy milyen edzéssel kezdjem újra. Van egy alap az első 4 5 hétre, azt be is írnám ide, és jó lenne ha kiegészítenétek, vagy ha ajánlanátok helyette mást, ha nagyon ratyi.
Első nap: mell, hát
fekvenyomás 4x8
kézi súlyzóval 45-ös padon 4x8
tárogatás 4x8
áthúzás 4x8
húzódzkodás 4x?
csigán evezés ülve 4x8
egykezes evezés 4x8
nyakmögé húzás 4x8
vállvonogatás 4x8
Második nap: váll, kar
oldalemelés: 4×8
oldalemelés döntött törzzsel: 4×8
nyak mögül nyomás rúddal: 4×8
bicepsz egyenes rúddal: 4×8
scott pad: 4×8
váltott karú bicepszezés: 4×8
tricepsz letolás csigán: 4×8
tricepsz fekve franciarúddal 4x8
tolódzkodás 4x?
Harmadik nap: láb, has
Vádli ülve: 5×15
Lábnyújtás: 5×10
Lábhajlítás: 4×10
Guggolás: 5×8
Lábemelés: 5×20
Felülés: 5×20
Minden edzés előtt bemelegítés, 10 perc bicikli, kar váll és csuklókörzések.
Jelenlegi súlyom, kb 61-62 kiló, 174 centi magas, 24 éves vagyok.
Vélemények?