Az eb eleje nehéz volt neki is, de a csapata meg szinte az egész tornán vergődött. Első két meccsen nem igazán volt formában, viszont a hollandok elleni két góljával már továbbjuttatta csapatát. A negyeddöntőben szintén ő döntötte el a párharcot. Utána meg a spanyolok jöttek ami már túl nagy falatnak bizonyult, és lehet jönni azzal, hogy nem lőtt büntetőt, de szerintem Casillas előbb tudta volna hova megy majd a lövés mint CR
Szerintem összességében jó eb-je volt, ha kellett lökni a csapaton akkor lökött, akár tovább is lökve őket a következő körbe. Az elődöntőben már túl nagy falat volt del Bosque csapata, de ezt szerintem nem kell magyarázni, hiszen a két csapat között hatalmas különbség van mind a játékosállományban, mind az összeszokottságban.
Azzal jönni felesleges, hogy pl a csehek hol vannak most. Akkor ott voltak ők voltak a soros ellenfél és egy nehéz meccsen sikerült továbbjutniuk a portugáloknak.
Messis összehasonlításba nem szeretnék belemenni, mint ahogy offolni se szeretnék a Messi topikban, csak emellett nem tudtam elmenni.