Erre nem tudom mit lehet mondani...

Inkább nem koptatom feleslegesen a billentyűzetet... Azt azért megjegyezném, hogy igencsak hullagyenge volt több ember is, különösen Marquez és Edmílson párosa, és Larsson is elég erősen impotens volt, valamint Ronaldinho is pihen

... És nem értem Rijkaardot, miért nem ad több lehetőséget Maxinak, tényleg nem értem... Látja, hogy hullagyenge elől a svéd, akkor meg már tökmind1, hogy melyikük nem csinál semmit, próbát megérne, ami persze nem 10-15 percekből állna...
Mind1, a sorozatra tojunk, majd talán a bajnokságban. Talán ez a vereség + a hullagyenge produkció kicsit felrázza a csapatot az álomból, hogy mégsem lehet minden meccset megnyerni.
-2-ről indulunk egy hét múlva, remélhetőleg már Puyollal, Decoval, ami azért bizakodásra ad okot - tovább kell jutni, nincs mese!! ÉS tovább is fogunk.
Ja, még mielőtt elfelejtem, muszáj megint leírnom, nemcsak e meccs alapján, hanem az ÖSSZES többi alapján is, amit valamikor régebben pedzegettem: Ezzel a védekezéssel, Puyollal - nélküle, a cselszkij Le. Fog. Rohanni. Minket. ... Nem lehet ott a félpályán az utolsó ember, ez abszurdum...
Meglátjuk....