Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyilván ki lehet forgatni a szavaimat, de sztem te is látod, hogy eléggé nevetséges az a hadjárat, ami éppen folyik ellene. Nincs még egy játékos, aki elég rosszul tudna teljesíteni ahhoz, hogy minden meccs után teleböfögjék a topikját azzal, hogy húzzon el a vérbe. (Ja bocs, Alves is ilyen volt, amíg rossz formában játszott, most, hogy megy neki vele sincs semmi baj érdekes módon, mint ahogy egy hete még Alexis is élete meccsét játszotta, csak mert lőtt egy gólt) És ha tegnap történetesen nem nyerünk, ezen az elven az ő hibája lett volna, pedig természetesen egy-két embert még elő lehetne venni.csababarca írta:És az,ha a többiek gyengén teljesítenek, akkor az mentség Alexisnek?
Ne haragudj, nyilván egy emberen nem mehet el meccs,de ez Alexis esetében a legkevésbé rajta múlik. ő mindent megtesz azért,hogy ne nyerjünk.
Aki nem veszi észre,hogy mennyire béna, az vak, vagy elfogult vele szemben.
Én mondjuk nagyon nehezen tudok elképzelni olyan forgatókönyvet, hogy rajta menjen el a meccs, mert akkor ez azt jelenti, hogyMihu írta:Meddig? Amíg elmegy rajta a meccs? 0-1-nél baromira nem engedheti meg magának a csapat, hogy egy csatára az 5. ziccerét is elbénázza...Nem Alexis lelki világa a legfontosabb, hanem a 3 pont begyűjtése.
jogos, nem rehabilitációs intézet vagyunk. tutujgatjuk itt hónapok óta eredmény nélkül.Mihu írta:Meddig? Amíg elmegy rajta a meccs? 0-1-nél baromira nem engedheti meg magának a csapat, hogy egy csatára az 5. ziccerét is elbénázza...Nem Alexis lelki világa a legfontosabb, hanem a 3 pont begyűjtése.Lionel85 írta:Szerintem a Getafe elleni találatával nem jött még ki a gödörből, kellenek még neki a játékpercet. Ezért is érzem azt, hogy most korán lett lekapva a pályáról, még hagyni kellett volna. Bár azt is megértem, hogy a végtelenségig sem lehet őt tolni, mert egy idő után a csapatjáték rovására is mehetnek a töketlenkedései.
Meddig? Amíg elmegy rajta a meccs? 0-1-nél baromira nem engedheti meg magának a csapat, hogy egy csatára az 5. ziccerét is elbénázza...Nem Alexis lelki világa a legfontosabb, hanem a 3 pont begyűjtése.Lionel85 írta:Szerintem a Getafe elleni találatával nem jött még ki a gödörből, kellenek még neki a játékpercet. Ezért is érzem azt, hogy most korán lett lekapva a pályáról, még hagyni kellett volna. Bár azt is megértem, hogy a végtelenségig sem lehet őt tolni, mert egy idő után a csapatjáték rovására is mehetnek a töketlenkedései.
Sztem pedig igenis ő illik a Barcához, de csak azért, mert szerencsétlen a kapunál még nem jelenti azt, hogy nem illik bele a bugiba. Az más kérdés, hogy a helyzetek felét be kell vágnia...nincs mese. Persze senki se várja el, hogy termeljen 25 gólt a bajnokságban, de 10 fölé menjen már fel könyörgöm...főleg ennyi helyzetből.Facsy írta:nekem is nagyon szimpatikus Alexis bácsi de el kell fogadni, hogy nem mindenki illik bele a Barca-gépezetbe. Ez nem az ő hibája, nem akarom lehúzni mert szerintem nagyon jó focista (tekintve az olasz éveit) de sztem nem illik ide, és ezt jó lenne belátni ( jó tudom nagyobb koponyák dolgoznak a barcánál de ez az én véleményem) és elküldeni mert ezzel csak az időt veszi el mástól és az ő önbizalma romlik és ha esetleg elkerül innen akkor nagyon sokáig tarthat hogy újra össze szedje magát, de ne legyen igazam. lényeg a lényeg, nem létezik az, hogy akárkit ide hozunk az már látja,érzi, tudja a Barca-focit. Jordi Alba,Fabre nagyon jol beilleszkedtek, de hogy olyat is említsek aki nem La Masia növendék : Adriano és Mascherano. ezt én így látom. Szeretem Alexis-t de nem itt a helye. (MUTASSA MEG HOGY NINCS IGAZAM)
Remélhetőleg észhez tér, és újra formába lendül majd.Anno én szerintem szélsők közül pl. James.R vagy Hazardal (vagy esetleg Lenssel) is lehet hogy sokkal jobban jártunk volna, mert ők szinte biztosan könnyebben tudtak volna alkalmazkodni a mi játékrendszerünkhöz, mivel hogy 4-3-3-ban is elég jól muzsikálnak.Na de mindegy,majd szezon végén a vezetőség dönt.Léfe írta:Mit nem lehet azon érteni, hogy aki ennyit zerencsétlenkedki 2 év óta -sok bizalmat kapott és kap- az bebizonyitotta, hogy nem itt a helye. Persze jó fésült, helyes fiu - hát menjen filmszinésznek. Esik-kel - ennyi. Ugyan más módon de Alves is balfék lett. Na találos kérdés jön: melyik odalról jö a gól MOST IS. Nem kell Alexist senkivel sem hasonlitani, annak mi értelme ?
Alant irják "jelen pillanatban" - micsoda ???? Két év az jelen pillanat? Meg hogy mi lenne ha. Mi lenne ha a a 10. helyen állna a csapat. Gyerekség.
Görcsölt éppen eleget- szerencsétlenkedjen most már máshol. Oltári kerékkötő a hapsi. Lehet vicc, de Telló minimális tapasztalattal is jobb.
Ne haragudj, de én sem értek egyet Veled, és azokkal sem, akik azt szajkózzák, hogy a chilei kerékkötő lenne, meg nem Barca szint. Egyértelműen görcsöl, Nála jobban csak Villa görcsöl, akit nagyon szeretek, de az a csatárposzt, ahol játszania kell, élve megfeszíti. A Barca játékrendszere a Pedro, Sanchez, Villa hármasból Alexis barátunknak feküdne a legjobban, de jelen pillanatban csak próbálják vele elkapatni a fonalat, most még a gólvonalról is képes fölé emelni. Szerintem, ha a helyzetkihasználása csak 20-30 %-ot javulna, Alexis barátunk kihagyhatatlan lenne a csapat kezdőjéből, ezért én az elégedetlen hozzászólóktól türelmet kérek, mert nagyon is meghálálhatja még a bizalmat a kis "kocka".kristop írta:..De én a csapatnak szurkolok és nem Sáncheznek. A csapatnak pedig nem ő kell.
akkor valahol itt nem értjük meg egymástDe én a csapatnak szurkolok és nem Sáncheznek. A csapatnak pedig nem ő kell.
Akkor álljon át a csapat 4-4-2-re és mindjárt lesz helye Sáncheznek... rohangálhat kedvére a széleken és még gólt sem kell lőnie.kristop írta: akkor elmondom én mire gondolok a boszorkányüldözés, vagy rászállás, vagy csak megyünk a többiek után alatt. azt, hogy pedro kap néha egy ilyen áhh, megint rossz, áhh most nem olyan rossz szintű kritikát (ami oké, és szerintem nem is kell földbedöngölni egy játékosunkat se, akiben ott a lehetőség és nem egy oleguer), miközben alexis már hetek óta folyamatos kábé anyázás szintű oltásokat kap, meg hogy takarodjon semmi keresnivalója itt. mi az ok? hogy kevés gólt lő. miközben az egyik négy, a másik hét gólt lőtt eddig, úgy hogy pedro szinte kétszer annyit játszott. kicsit aránytalan nem?
és hogy ennek mi az oka? az hogy alexis számtalanszor helyzetbe kerül és van lehetőségünk szidni (mert tényleg van miért). pedro meg sokkal kevesebbszer, és ezért nincs annyi alkalom szidni se, pedig ő is kihagyja őket nagyrészt. magyarul tehát itt az emberek nagy része elégedettebb azzal, ha valaki még helyzetbe se tud kerülni egy meccsen és ezért nincs mit kihagynia, mintha valaki oda-oda kerül de elrontja. szerinted ez normális? közhelyezzünk, hogy csak az hibázik, aki dolgozik, aki tesz érte? tényleg jobb az, hogy valaki nem kerül helyzetbe, ezért nem hagyja ki, mint ha valaki helyzetbe kerül, de kihagyja? mert szerintem egyértelműen nem.
mintahogy én akkor se féltem, amikor sokan temették a csapatot, hogy vége a sikeres időszaknak, mert betömörülő ellenfelek ellen összehoztunk rosszabb eredményeket. voltak helyzeteink? voltak ziccereink, kapufáink? akkor nincs baj. egészen addig nincs baj a játékkal, amíg csak kihagyjuk a helyzeteket, de van mit kihagyni. akkor kezdjünk el félni, ha nem tudunk majd az ellenfelek kapujához férkőzni. ez ide is teljesen igaz.
és ezzel amúgy pont nem azt akarom mondani, hogy pedrot és szidni kéne, hanem hogy alexist kevésbé. na, ezt még beleszerkesztem a hozzászólásomba. alexis - off the ball movements KATT. és akinek van rá ideje még egy ilyen videő KATT.ez, hogy labda nélkül milyen mozgásokat csinál. azt kell figyelni, hogy amikor nem is ő kapja a labdát, akkor is hogy csinál már csak azzal helyzetet messinek, iniestának, vagy alvesnek azzal, hogy elvisz magával egy vagy két védőt keresztbemozgással. sokat ér ez nekünk, hogy folyamatosan támadja a lescsapdát.
akkor elmondom én mire gondolok a boszorkányüldözés, vagy rászállás, vagy csak megyünk a többiek után alatt. azt, hogy pedro kap néha egy ilyen áhh, megint rossz, áhh most nem olyan rossz szintű kritikát (ami oké, és szerintem nem is kell földbedöngölni egy játékosunkat se, akiben ott a lehetőség és nem egy oleguer), miközben alexis már hetek óta folyamatos kábé anyázás szintű oltásokat kap, meg hogy takarodjon semmi keresnivalója itt. mi az ok? hogy kevés gólt lő. miközben az egyik négy, a másik hét gólt lőtt eddig, úgy hogy pedro szinte kétszer annyit játszott. kicsit aránytalan nem?connor írta:Szó sincs boszorkányüldözésről. Itt gyatra teljesítményről van szó, amit lehet csűrni-csavarni, de ez nem változtat azon, hogy 27 meccs alatt 4 gólt tudott begyötörni egy valagnyi kihagyott ziccer mellett. Más is hagyhat ki ziccert, persze, de nem ennyit és nem folyamatosan. A jó beindulásai meg stb. semmit sem érnek, ha egy akciót sem tud befejezni.
Ez szerintem azért van, mert irdatlanul egylábas. Amit ballal kéne átvenni, ballal kéne meglőni, ballal kéne passzolni, azt mind jobbal erőlteti és ráállt erre az agya. Még labdát vezetni sem tud ballal.visca el barca írta:nincs itt semmiféle bosziüldözés. látványosan 0. bár jol vedekezik ne felejtsuk elazért az viszont elég hardcore volt, hogy a védő egy szempillantás alatt utolerte vagy 3-4 m hátrányból. engem igazabol a csetlés-botlásai kergetnek az őrületbe...
nincs itt semmiféle bosziüldözés. látványosan 0. bár jol vedekezik ne felejtsuk elTarsi88 írta:Gólt pont annyit szerzett ma mint Pedro, aki jóval kevesebbet tesz hozzá a játékunkhoz idén. Kicsit boszorkány üldözés szaga van a dolognak már vele kapcsolatba.Dr.Dre írta: És mit érünk el azzal,hogy helyzetbe kerül, ha nem tudja gólra váltani![]()
A focit gólra játszák, nem helyzetekre
Gólt pont annyit szerzett ma mint Pedro, aki jóval kevesebbet tesz hozzá a játékunkhoz idén. Kicsit boszorkány üldözés szaga van a dolognak már vele kapcsolatba.Dr.Dre írta: És mit érünk el azzal,hogy helyzetbe kerül, ha nem tudja gólra váltani![]()
A focit gólra játszák, nem helyzetekre