Mit akarunk mit akarunk hát cserélni

Átérzem Ainge helyzetét hasonlóval küzdöttem tavaly szinte egész évben fantasyban (a'la csak erőlködsz...), felvázolom a lehetőségeinket

Cserélhető emberek:
-Rondo, sérült hiába van még így is értéke, irányítóból mindenhol van 5 db...És még úgyis rohadt nehéz vele üzletelni, hogy parádésan jó szerződése van
-Bradley, fiatal, potenciállal bíró, értékre lehetne érte kapni valamit, de őt érthető okokból nem nagyon szeretné a vezetés elengedni
-Bass, max az Albacompnak kéne

-Lee, dettó, bár ő azért hasznos emberke, meg most eléggé felfelé is van, de önmagában nem ér semmit
-Green, hiába még akár értéke is lehetne, annyira rossz a szerződése, ezzel a 4év 36 millióval hogy nem igazán "harapnak" rá
És akkor marad két név, KG aki beletud szólni hogy cseréljék vagy nem, illetve hogy hová, ergó cserélhetetlen, PP meg pont a leírtak miatt is, hogy még így is vezéregyéniség, illetve jövőre 5 millió körül van a garantált fizetése
Osztok szorzok, lehetne 3-4 játékosból meg cetliből bűvészkedni, csak hát a többiek nem vevők rá
Most olvastam egy Jordan Crawford for Fab Melot, ez meg olyan hogy alapból jó, de hát magas emberünk sincs elég
Alapból jó lenne ez a Celtics félre értés ne essék, csak az a baj, hogy annyira vékonynak érzem én is a gárdát, hogy ezt mi nem fogjuk bírni Áprilisban, mikor 2 naponta megy a meccs, s nem tudunk pihentetni, palánk alá is kéne valaki, mert ott továbbra is sebezhetőek vagyunk, meg ide is kéne meg oda is, csak hát ezeket nehéz kivitelezni

Ainge ezért van bajban, mert igazán tényleg csak PP az egyetlen kapaszkodója.
Illetve olvastam egyszer anno, hogy ő pl abban látja a 90es évekbeni Celtics hanyatlás okát, hogy mikor már a nagy generáció kiöregedett, Bird, McHale, Parrish és a többiek, a vezetés nem mert robbantani, s időben elkezdeni új csapatot építeni, s talán most ő fél ettől, hogy ideje lenne már egy újjáépülés
Én azt mondom azért már félig meddig benne vagyunk egy új Celtics korszakban (Bradley-Green-Rondo), s az idei évet még végigfuttatnám így, de ez magánvélemény, az biztos Danny nem akar soha rosszat a Celticsnek, attól függetlenül, hogy vannak hajmeresztő húzásai, csak is olyat fog meglépni, amiben akár rövid akár hosszútávon a csapatnak jót tesz, ebben biztos vagyok, még a vére is zöld
----------------------------------------------------------------------------------------------
Source: Wizards guard Jordan Crawford will be traded to the Celtics.
Ha tényleg Fab Meloért hoztuk, nagy pacsi Dannynek

Suta egy ember kell neki 20 rádobás de legalább hoztunk egy kis tűzerőt alsó posztra.Barbosa pótlására tökéletes lenne.Csak kár hogy olyan hírek jönnek, hogy nem Meloért hozzuk
Miami's nearing trade of Dexter PIttman to the Grizzlies for a second round pick, league source tells Y! Sports. Memphis CA 1st reported.
The Grizzlies will get Miami's 2013 second-round pick in the trade, which would be 59th today, a source said.
Félve kérdezem ha megüresedett egy hely, akkor JO lehet visszamegy a Heathez?? (Anno mikor nálunk volt akkor is ezerszer elmondta szívesen játszana a szuperHeatben, mondjuk melyik "kiégett" gyűrűt nyerni vágyó öregecske ne szeretne...)
Alex Kennedy @AlexKennedyNBA
Hey guys, isn't this trade deadline fun? So many big names getting moved like Dexter Pittman and Jordan Crawford. Man, this is awesome.
Celtics will send the Leandro Barbosa expiring contract to the Wizards for Jordan Crawford, league source tells Y! Sports.
Ügyes húzás, és érthető mindkét oldalról.