2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én se szívelem a madridistákat, nagyon nem. De ezek focisták, akiket hétről hétre mutat a kamera. Nem a szintjükre kell lesüllyedni, hanem a pályán a játékkal befogni a szájukat. Sajnos ezt a játékosok nem fogják fel.sörvirsli írta:Ebből is látszik,hogy a mi szurkolóink kulturáltak míg az övék pont olyan alja népség mint amilyen az egész csapatuk! (kivéve Iker)Barcelona UnityIsStrenght írta:Ja egyébként szombaton természetesen csak Jordi Albát mutatták... Most teljesen véletlenül ezt találtam: http://www.mozogj.com/foci/ronaldot-fot ... ttak-kepek
Valószínűleg ezért mutatott be. Semmi esetre sem volt szükség Jordi Alba mutatványára, de azért láthatjuk, hogy nem magától jutott eszébe.
Ebből is látszik,hogy a mi szurkolóink kulturáltak míg az övék pont olyan alja népség mint amilyen az egész csapatuk! (kivéve Iker)Barcelona UnityIsStrenght írta:Ja egyébként szombaton természetesen csak Jordi Albát mutatták... Most teljesen véletlenül ezt találtam: http://www.mozogj.com/foci/ronaldot-fot ... ttak-kepek
Valószínűleg ezért mutatott be. Semmi esetre sem volt szükség Jordi Alba mutatványára, de azért láthatjuk, hogy nem magától jutott eszébe.
az esetek többségében egy új arc ha időlegesen is de feldobja az adott csapatot,még ha a problémák meg is maradnak.visca el barca írta:pff... érdekes. gondolom majd az uj edző a milan ellen meccsig kialakitja saját taktikájátez most már késő... akkor kellett volna, mikor kiderült h tito nem két hétig lesz távol
Március 12. Kedd. Sport1 20:45ghighi írta:Hali srácok !
Akkor most hol közvetítik a keddi Barca-Milan meccset ??
A sport1 a real mu-t adja . Itt meg azt irja az oldal a következő meccsek ablakban : kedd Sport1 20.45 .
Ki tudja ???
Nem egy nap van a meccs.ghighi írta:Hali srácok !
Akkor most hol közvetítik a keddi Barca-Milan meccset ??
A sport1 a real mu-t adja . Itt meg azt irja az oldal a következő meccsek ablakban : kedd Sport1 20.45 .
Ki tudja ???
Ha továbbmennénk a Milan-on, az még adhatna egy nagy lökést a srácoknak. Valószínűleg nagyot kell küzdenünk és ha ez meg tudjuk tenni és továbbverekedjük magunkat, akkor onnét el lehetne indulni fölfelé.BritishKnight írta:És mi lenne, ha továbbjutnánk? Jönne egy másik épkézláb csapat és egyszerűen kiejtene minket. HA továbbjutnánk óriásit kellene változni a csapat játékának, hogy eredményt érjünk el a BL-ben.
De nem fogunk...
Egy tizessel lehet inkább a Milant éri megtenni.visca el barca írta:barca 2.1recrea írta:Szerintem továbbjutunk.![]()
Kíváncsi vagyok milyen oddsok lesznek, gondoltam megteszem a Barcát továbbjutóra, de eszembe jutott, h még így is lehet jobban fog fizetni a Milan továbbjutás. Nagy oddsok gondolom nem lesznek, bár nem vagyok tippmix guru.
milan 1.65
ez a madrid elleni zako előtt is ugy volt, és sztem a holnapi clasico sem fog már ezen változtatni.
Na jó, de ki a túró merte volna ezt megtenni, veszett pénznek tűnt.Alcantara írta:recrea!
Az első meccsen a következő odds is volt: Milan-Barcelona (0:1) hazai:15,5.
Sajnos nem játszottam meg!
Pep utolsó évében szuperkupát nyertük Madrid ellen majd bajnokin nyertünk Madridba , vittük a kupát is ellenük egyetlenegy meccs hozható fel az itthoni bajnoki klasszikus. Talán még a kupavisszavágó hogy nagyon kiengedtünk a második félidőre. BL-ben is helyzeteink megvoltak hogy megalázóvá tegyük a különbséget a cselzi ellen.MichaaBee írta:Egyrészt semmi sem tarthat örökké, már Guardiola utolsó évében is felfedezhető volt nagy meccseken az, ami most megy, mert valóban a MU elleni 2011-es BL-döntő óta nem nagyon volt jó meccsünk nagy csapat ellen és ez gáz... Vagyis még itt volt Pep, amikor valami elkezdett rossz irányba menni (mondták is rossz nyelvek, hogy Pep ugrik a süllyedő hajóról, bár erről most sem vagyok meggyőződve, hogy ezért ment volna el). Egyszerűen kiismerték a játékunkat és mostmár a gyakorlatban is tudják alkalmazni azt a taktikát, ami semlegesíti a tikitakát.
Valóban jó kis olvasmány. Viszont abban annyira nem értek egyet vele, hogy Tito taktikai újításai a Pep-szisztéma meghazudtolását jelentenék. Egyrészt semmi sem tarthat örökké, már Guardiola utolsó évében is felfedezhető volt nagy meccseken az, ami most megy, mert valóban a MU elleni 2011-es BL-döntő óta nem nagyon volt jó meccsünk nagy csapat ellen és ez gáz... Vagyis még itt volt Pep, amikor valami elkezdett rossz irányba menni (mondták is rossz nyelvek, hogy Pep ugrik a süllyedő hajóról, bár erről most sem vagyok meggyőződve, hogy ezért ment volna el). Egyszerűen kiismerték a játékunkat és mostmár a gyakorlatban is tudják alkalmazni azt a taktikát, ami semlegesíti a tikitakát. Ezért szükségszerű volt valamit újítani és nekem személy szerint tetszett az a direktebb stílus, amit Tito bevezetet. Egyszerűen a belem kifordul, amikor lehetne kontrázni, de inkább visszahúzzuk, megvárjuk míg feláll a védelem és mondjuk csatlakozik a támadáshoz még 2 emberünk, aztán megy a tilitoli, elveszítjük, lekontráznak, gól... Nem hiszem, hogy "meghazudtolnánk" önmagunkat, ha néha átadnánk minmálisan a teret, hogy több helyünk legyen lendületből megindulni. Legalább az olyan meccseken, ahol teljesen betömörülnek középre... Az egyik problémát én ebben látom, a szűkös taktikai repertoárban. Egy dolgot tudtunk 4 éven át, de azt valami veszettül jól. Ha viszont az éppen nem volt sikeres, akkor meg voltunk lőve és ment az elképzeléstelen játék...Tim írta:Olvastam egy nagyon érdekes elemzést arról hogy hogyan változott meg a csapat játéka. Link. Érdemes elolvasni,mert bizony jól látja a fickó.
Ne tedd! Az lesz a Milán a rúg egy gólt kontra/szöglet a meccs elején... a 70-80 percben egyelítünk... és ennyi. Mint tavaly a Chelsea ellen.visca el barca írta:barca 2.1recrea írta:Szerintem továbbjutunk.![]()
Kíváncsi vagyok milyen oddsok lesznek, gondoltam megteszem a Barcát továbbjutóra, de eszembe jutott, h még így is lehet jobban fog fizetni a Milan továbbjutás. Nagy oddsok gondolom nem lesznek, bár nem vagyok tippmix guru.
milan 1.65
ez a madrid elleni zako előtt is ugy volt, és sztem a holnapi clasico sem fog már ezen változtatni.
Így van, ezt favorizálom én is! Írtam pár napja pont ezt, hogy milyen jól működött, amikor Alexis9 volt elől a darálóban Ramosékkal és Messi szabadabban focizhatott Iniestáék előtt! Akkor Messi és Alexis is szenzációs volt. Messi nem kis zsugákat adott, Alexis meg nem gyenge gólokat vert be! Kell Alexis előre, hogy lekösse a védőket és harcoljon!sjd írta:Én nagyon meglepődnék, ha megpróbálná a csapat lendületből átvinni a középpályán a labdát, ilyenkor szokott az lenni, hogy a labdás ember visszafordul és bevárja a többieket. Amiben reménykedek, hogy a letámadással sikerül labdát szerezni, mert akkor szokott ez a forgatókönyv érvényesülni, és számomra ezért lenne fontos Sanchez játszatása, mert eszméletlen sok labdát szed össze a támadóharmadban.
A középcsatárhoz annyit, hogy ha Villa egyszer sem ér labdához, már akkor is nagy szolgálatot tett a csapatnak. Nagyon fontos, hogy ott legyen valaki, aki megosztja a védők figyelmét, folyamatosan nyomás alatt tartja a két középhátvédet, és amikor Messi belép a középpálya mögé, akkor Mexesék nem tudják nyugodtan szerelni, ha közben Villa elindul a kapu felé. Arról nem is beszélve, hogy Alba/Alves beadásaira végre lesz érkező, mert jó eséllyel a szélen tudjuk majd elfuttatni az akciókat. Nem tudom, hogy emlékeztek-e még tavalyi ilyenkor Sanchez milyen húsdarálóban játszott a Real ellen, de végső soron bár alig kapott labdát, a feladatát kiválóan elvégezte.