Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha ez igaz, akkor elég gáz.sörvirsli írta:Victor Valdést, a Barcelona labdarúgócsapatának kapusát eddig még egyetlen csapat sem kereste meg, amióta bejelentette, hogy a nyáron távozni szeretne a katalánoktól. Erről a játékos ügynöke, Ginés Carvajal beszélt.
Ha tényleg ennyit mondott "csak", akkor én még meg is fejeltem volna a sporit a piros lap után. Ne gondoljuk, h nem fordul elő hasonló többször egy meccsen, még elhiszem.XCsabesz11 írta:ÖÖÖ Valdes pontosan ezt ordibálta: Mit csinálsz te szégyentelen ? jól kicsesztél velünk !recrea írta: Persze, mert ezeket a nagyképű retkeket védeni kell, a játékosokat minek?! Életemben nem sokat láttam bírót eltiltva, max lefokoztak egy-két sporit orbitális hiba után (Ö barátunk, Frisk). Szerintem egyformán meg kéne becsülni játékost és bírót.
Abban meg biztos vagyok, h VV keményen szidta (esetleg anyázta), ami nem pályára való, mégis minden meccsbe benne van és ez esetben meg is értem.
Elmúlt, semmiről nem fog ez dönteni.
ÖÖÖ Valdes pontosan ezt ordibálta: Mit csinálsz te szégyentelen ? jól kicsesztél velünk !recrea írta:Persze, mert ezeket a nagyképű retkeket védeni kell, a játékosokat minek?! Életemben nem sokat láttam bírót eltiltva, max lefokoztak egy-két sporit orbitális hiba után (Ö barátunk, Frisk). Szerintem egyformán meg kéne becsülni játékost és bírót.Mihu írta:Következetesnek kéne lenni. Testi épség, karrier, életveszélyes megmozdulásokért nem szabadna kisebb büntetést adni, mint azért, hogy valakinek beleordibálok a képébe, még akkor is, ha ő a bíró...a testi épség mindennél fontosabb. Karrierek, életek mehetnek tönkre egy rossz belépő miatt. A bíró meg kb estére kiheveri azokat amiket VV neki mondott. Mindenki döntse el, hogy melyik a komolyabb...
Abban meg biztos vagyok, h VV keményen szidta (esetleg anyázta), ami nem pályára való, mégis minden meccsbe benne van és ez esetben meg is értem.
Elmúlt, semmiről nem fog ez dönteni.
Erről csak az jutott eszembe, hogy manapság szabálytalanabb az a futballista aki gólörömnél leveszi a mezét, mint aki belerúg a másikba. Előbbinél tuti a sárga, utóbbit meg lehet 3szor figyelmeztetik. Akik ezekről a szankciókról döntenek még tornaórán is felmentettek voltak...zsoltfree írta: egy meccsen akár lényegtelen szituációban (pl. felezővonalnál) akár 4-0-nál is nyugodtan rúgj szét bárkit akit szeretnél, lehet hogy megúszod, de ha 1-2-nél, vesztes állásnál nem adnak meg a csapatodnak egy tizenegyest, akkor ki ne nyisd a pofád, mert eltiltanak pár meccsre.
Persze, mert ezeket a nagyképű retkeket védeni kell, a játékosokat minek?! Életemben nem sokat láttam bírót eltiltva, max lefokoztak egy-két sporit orbitális hiba után (Ö barátunk, Frisk). Szerintem egyformán meg kéne becsülni játékost és bírót.Mihu írta:Következetesnek kéne lenni. Testi épség, karrier, életveszélyes megmozdulásokért nem szabadna kisebb büntetést adni, mint azért, hogy valakinek beleordibálok a képébe, még akkor is, ha ő a bíró...a testi épség mindennél fontosabb. Karrierek, életek mehetnek tönkre egy rossz belépő miatt. A bíró meg kb estére kiheveri azokat amiket VV neki mondott. Mindenki döntse el, hogy melyik a komolyabb...
Hát ha Valdesen múlik a bajnokság az már rég rossz. Az a havi egy bravúr amit bemutat mostanában nem fog hiányozni, messze van ő már a fénykorától amikor minden második-harmadik ziccert megfogott. Sajnos már csak elvétve láthatunk tőle parádés védéseket, teljesen beleszürkült az utóbbi egy-másfél évben. Én értékelném Pinto hűségét azzal, hogy védhessen ő, mert a minőségbeli különbség nem lenne számottevő.Yaya(07-10) írta:
igazad van, ha már bukunk legalább bukjunk mindenhol....omg...
mintha valdesen múlna bármi is a bajnokságban.Yaya(07-10) írta:igazad van, ha már bukunk legalább bukjunk mindenhol....omg...Tarsi88 írta:Kövezzetek meg, de, ha kiesünk a BLből, amire elég nagy az esély, onnantól Valdes már nem állna a kapuba nálam.
igazad van, ha már bukunk legalább bukjunk mindenhol....omg...Tarsi88 írta:Kövezzetek meg, de, ha kiesünk a BLből, amire elég nagy az esély, onnantól Valdes már nem állna a kapuba nálam.
+1Mihu írta:Következetesnek kéne lenni...
Azért nem mindegy, h meccs közben megrohazmozzák a bírót és körülveszik többen vagy egy VV féle akció, amikor már féltettem szegény bírót, mert azt hittem mindjárt leharapja a a fejét VV.visca el barca írta:[
jaj bob nem legyél már ilyen nyámnyilaszted egy meccsen hány ilyen történik? elárulom legalabb 30. minden szabadrugás előtt, szögleteknél, folyamatosan osztják a bírókat.