ktm írta:Biztos bosszant, hogy Alexis a cseréje volt, de ettől még értelmes hangnemben is megfogalmazhatnád a - nem alaptalan - kritikád, nem ilyen tapló módon.
Hát bosszant igen,mert többre mentünk vele az is biztos!Szerencse,hogy így is tovább mentünk!De mielőtt félreérted én nem azért magyarázok Pedro-ról így mert Sánchez miatta padon volt.Attól,hogy ő a nevem nem kedvencem ő mielőtt azt hinnéd,csak szimpatikus játékos és szurkolok neki.Csak a vak is látja,hogy falábú az emberkénk bárki bármit mond!Sánchez se sokat ért ebben az idényben,egyet értek ebben is,de még akkor is többet mint Pedro!és az hogy ő kirobbanthatatlan kezdő nálunk az elég nevetséges!Plusz még ha összehasonlítjuk a két játékost technikailag,testfelépítés szerint vagy bármilyen szempont szerint Pedro marad alul!Csak hát szerintem annyi előnye van neki,hogy saját nevelés,és mind a szurkolóknál, mind a stábnál nagyobb türelmük van vele szemben!
De egyébként meg szerintem ahogy leírtam abban semmi taplóság nem volt!Ez az igazság!Szebb szót nem lehet rá találni!
Varatrix írta:Egytértek hogy kilóg a sorból. Alexis is szóval egyenlőre nincs tökéletes megoldás. De nálam alapvetően a tegnapi lépett előre "gála kezdővé". Villával az élen. Alexis Pero ugyanaz a szint jelenleg. kb semmi. Én Adrianot fontolnám meg.
Hát tegnap Villa is bújócskázott eléggé!Attól,hogy rugott egy gólt!Bár ettől függetlenül nálam is kezdő lenne jelenleg,mert jobb sajnos nincs.Én tuti,hogy Villa-Messi-Alexis - el kezdenék legtöbbet!
Adriano-t én is kipróbálnám,de én inkább úgy, hogy Jordi Alba-t raknám előre,Adriano-t pedig hátra hátvédnek!Szerintem tegnap is helyet cseréltek utánna,hogy bejött!