nemtom99 írta:Múlt héten még temetve volt a csapat most meg már a Bayernt meg a Juvét akarjátok...
Személy szerint a Dortmundot vagy a PSG- látnám szívesen ellenfélként.A Malagát azért nem mert szorítok nekik h minnél tovább menjenek, a törököktől egy kicsit tartok vmiért...képesek a meglepetésre+törökországba biztos félelmetes hangulatot csinálnak a törökök..
Én nem temettem,kaptam is az ívet rendesen az fb csoportban,hogy micsoda khm ökör vagyok,meg elfogult,ha minden nap nem írtam be amikor felmerült a téma,hogy továbbjutunk és még mindig mi vagyunk a világ legjobbjai,akkor soha

tanúk is vannak rá!
Minden évben volt 3-4 rossz meccsünk a szokásos éves hullámvölgy miatt,ami egyébként teljes mértékben az edzések típusától függ (mikor egy csapat magasabb fizikai terhelést kap,ergo alapozást végez,akkor mindig visszaesés van játékban,10-11évig vízilabdáztam,nálunk is ugyanez volt ) csak eddig mindig ott volt egy edző a csapat mellett,aki tudatosan úgy építette fel az edzéstervet,hogy az igazán fontos csörtéken már ennek nyoma se legyen,idén pechünk volt ezzel,de ha úgy nézzük elbuktunk egy Király-kupát emiatt és ennyi. Ez még szerintem bőven belefér,legalább dobtunk egy csontot Jo5énak is
Maxi: Én őket még nem akarom, jöhetnek a 4között vagy a döntőben,egy akkor már ereje teljében játszó Barca ellen megkockáztatom,hogy kb. sanszuk nem lenne,most még esélyesebbek lennének szerintem,így még azt mondom,hogy várjunk velük!
Bár belegondolva elmúlt 7 meccsen fordult át a mérlegük pozitívba,melyből a szuperkupán konkrétan védők nélkül játszottunk,a bajnoki tét nélküli volt,a kupa meccsen pedig az elmúlt 5év legmélyebb hullámvölgyében voltunk !