Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hány kilométerre van az a terem? 200?shutterisland írta:ezt ti onnan nem állapíthatjátok meg, hogy kinek mennyire van ideje edzeni.
nekem kapásból egy edzés 3 és fél óra, az utazgatásokkal együtt.
nyilván ha itt lenne a konditerem a sarkon, nem lettek volna ilyen problémák.
és ugyanez igaz a kajálásra is.
nagyjából betartani be lehet, de vannak olyan helyzetek, mikor rohadtul borul az egész, mert az élet keresztülhúzza.
ide-oda kell menni, nem érek haza eddig-addig, nincs itthon ami kell, bla-bla.
ezek nem kifogások, tények, örülök neki, ha ti tökéletesen be tudjátok ütemezni a kaját meg az edzést is, de van, akiknek ez nem olyan egyszerű, és vannak fontosabb dolgok is az életben, amihez ezt az egészet igazítani kell, és nem fordítva.
érdekes hogy rajtad kívül mindenki normálisan le tudta írni az érveit ezen szerek mellett, csak te álltál neki kötözködni.Zolee23 írta:Akkor viszont nem tudom minek írtad az előző hozzászólást, ha ennyire mindegy.csababarca írta:Én csak kérdeztem valamit,arra költitek amire akarjátok,nekem aztán mindegy.
meg kezdjük ott, hogy nem mindenkinek sikerül a kaját rendesen véghez vinni, még akkor sem, ha tudja betűről-betűre, mit kell.El lehet érni ezek nélkül is eredményt, csak sokkal nagyobb szenvedés árán
Érthető persze, bár ez azért semmi, ahhoz képest, amikre lehetne költeni, gondolok itt a kokszracsababarca írta:Most nem azért,de ennyi pénzt van szívetek (eszetek?) elkölteni ilyen mérgekre?
miért nem esztek inkább normálisan? fehérjét még megértem,de kreatin? megértem,hogy most divat a gyúrás, de lehet csak edzéssel is komoly eredményeket elérni, normális,átgondolt étrenddel.
persze ez az egyszerűbb út.
A 2 kiló nagy vödör?shutterisland írta:persze, de ez anyagi helyzet függvénye, meg a körülményeké.
én pl most fogok kapni egy 30.000 forintos diákmelós fizetést április elején, és inkább úgy akarok vásárolni, hogy több mindent.
egy 4kg-s kevert fehérjét, 1kg tejsavót, 500 g kreatint és 500g bcaa-t, 2kg szénhidrát mátrix, meg valami egyszerűbb vitamin.
a kevert reggelire, a tejsavó és szénhidrát csak edzés után, kreatin kúraszerűen, bcaa focihoz, a vitamin meg napi szinten.
szerintem ez többet fog hozni, dobni rajtam, mint ha vennék egy nagy vödrös tejsavót, meg hozzá még pár ezerért valamit a listából.
Csak ott van értelme meginni. Este nem alkalmas, reggel meg lassítani kell a tejsavót.shutterisland írta:most én is 4kg-s power proteint fogok venni (11k) ilyen reggeli fehérjének, nem mindenkinek van pénze whey proteinekre.
elég költség az is, hogy edzés után azt issza az ember.
Nem, mert nagy részben szója. Ez csak diétában tud hasznos lenni étkezés helyett este. Máshol szerintem semmit sem ér a gyenge minősége miatt..rivaldo94-barca írta:Erről a fehérjéről mi a véleményetek? http://shop.biotechusashop.hu/feherjek/ ... 1000_g_656
Kezdőknek megfelelne?
Ez csonthártya. Akkor szokott fájni, ha el van szokva a terheléstől, fokozatosan kell terhelni, de szerintem 5-10 alkalom után elmúlik. Gondolom, mire hazaértél már nem fájt, de másnap semmiképp. Ha igen, az gáz, mert akkor begyulladt, az pedig lassan gyógyul és pihentetni, szakaszosan jegelni kell. Cipő, talaj sokat számít.Zaen írta:Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni futni, csak az a problémám, hogy amikor legutóbb rendszeresen futottam, minden alkalommal 15-20-25 perc után fájt a sípcsontom környékén a lábam (lényegében emiatt hagytam anno abba.
hiit edzést próbáltad?MQuC írta:A diétám 8. hetét kezdtem. 7. kiló minuszban vagyok.
Tudja valaki, hogy épülnek e újabb szabadtéri "felnőtt játszóterek" és egyébként használjátok ezeket?