Azt hiszem megvan, ki lesz itt a legkomolyabb riválisunk (mmint a PSG-t és önmagunkat leszámítva

Gareth Tello írta:Nem magyar, de megbízhatónak megbízható.karmac írta:Sziasztok ! Interneten hol lehet nézni a PSG-Barca meccset ? Tud valaki valami jó megbízható folyamatosan nézhető oldalt ?
Köszi
Hali
http://www.firstrow1.eu/watch/178394/1/ ... elona.html
Nem magyar, de megbízhatónak megbízható.karmac írta:Sziasztok ! Interneten hol lehet nézni a PSG-Barca meccset ? Tud valaki valami jó megbízható folyamatosan nézhető oldalt ?
Köszi
Hali
Igen, láttam, de érdekes módon a cserék között ott van, szóval lehet, hogy mégsem annyira súlyos a dolog.Castiel írta:Nem néztem utána a dolgoknak, de akkor a Giovinco sérült? Cambiassotól kapott egy elég derék bokataposást!
Nem néztem utána a dolgoknak, de akkor a Giovinco sérült? Cambiassotól kapott egy elég derék bokataposást!Gareth Tello írta:BAYERN MUNICH: Neuer, Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba, Luiz Gustavo, Schweinsteiger, Ribéry, Müller, Kroos, Mandzukic.
JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Vidal, Pirlo, Lichtsteiner, Marchisio, Peluso, Quagliarella, Matri.
(Eurosport)
Bayern-győzelmet várok, ami azért is jó lenne, mert őket raktam meg tippmixen.
Ilyenkor azért elgondolkodik az ember, hogy vajon miért rendeznek próbasorsolást a valódi sorsolás előtt. Talán le kell tesztelni, hogy mindegyik golyó rendesen rezeg és akkor amikor kell.
hát igen, érdekes h mit nyulkalt ott
Ameddig nem látom a két szememmel,hogy a bíró belefúj a sípjába ápr.2.-án 20:45-kor addig én már egy időpontnak sem hiszekvisca el barca írta:lehet h a hivatalos honlapon az van, de az rossz
kedden mi, bayern
szerdán, malaga meg a real.
a sorsolás napján is elmondták.
Déjà Vu-m van ezzel az eredménnyel kapcsolatbaCsacsMate írta:A legszebb az lenne, ha elszállna a Real-osok feje, és a lenézett Galata odahaza elkapná őket egy, vagy két idegenben lőtt góllal.
nem, idéntől már nem. nincsenek ágak, midig sorsolnak.Sanama írta:A Real kaphatott volna könnyebb ágat? Se Juve, se Bayern, se Barca.
Komolyan nem hiszem el.
UI: sry, most olvasom, hogy elődöntőket sorsolni fogják? Nem kiszokták ilyenkor már végig sorsolni az ágakat?
Jaja, két meccs lesz most egy nap. Uefa honlapján meg wikipedián is az van. Amúgy nekem is úgy rémlett, hogy egy nap egy meccs lesz, de ahogy megnéztem már tavaly is két meccset játszottak egy nap.ozsimiki írta:Ez teljesen biztos? Úgy emlékszem amióta bevezették,h nem 1 héten rendezik az összes meccset (pl előző körben is, két különböző héten játszott a 8-8csapat),azóta a legjobb 8ban jutott egy meccs keddre, egy szerdára, egy következő keddre,és következő szerdára. Így minden meccset láthatnánk élőben. Aztán lehet,h rosszul rémlik a tavalyi. Pedig így jó lenne.