Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gareth Tello írta:
Amúgy vicces, hogy egy JÓ (!) Alves-beadásból született a gól.
Dehogyis, tuti Tito nyerne.miihii írta:Ha ezen múlt volna, gólkirály lenne a szezonbanVagy max Pedro után a 2.
![]()
Pick írta:Teljesen egyetértek. Szerintem is nagyon fontos tagja a csapatnak, ráadásul góljaival meccseket dönthet el. Remélem nem megy el a nyáron!B. Tamás írta:Lehet, hogy sokan meglepődnek majd, de nekem nagyon tetszik a játéka, a hozzáállása. Igazi Larsson lett belőle. Zseniális.
A Milan ellen egy nagy helyzet, egy gól, most pedig egy veszélyesebb szituáció, egy gólpassz. Egyszerűen ezek teremtik meg a különbséget, ezért is fontos, hogy Messi mellett a támadósor többi tagja is a helyén legyen.
Villa egyébként azért is nyűgöz le, mert ő azért világ- és Európa-bajnok csatár, és ennek tudatában vállalta előbb fel azt, hogy a baloldalra szorul Messi miatt. Most pedig már azt vállalja fel, hogy a játék a legtöbbször nem rá jön ki, hanem neki kell megteremteni a lehetőséget több esetben is. Szerénység és alázat. Ennyi siker után is megvan benne, ez szenzációs.
Teljesen egyetértek. Szerintem is nagyon fontos tagja a csapatnak, ráadásul góljaival meccseket dönthet el. Remélem nem megy el a nyáron!B. Tamás írta:Lehet, hogy sokan meglepődnek majd, de nekem nagyon tetszik a játéka, a hozzáállása. Igazi Larsson lett belőle. Zseniális.
A Milan ellen egy nagy helyzet, egy gól, most pedig egy veszélyesebb szituáció, egy gólpassz. Egyszerűen ezek teremtik meg a különbséget, ezért is fontos, hogy Messi mellett a támadósor többi tagja is a helyén legyen.
Villa egyébként azért is nyűgöz le, mert ő azért világ- és Európa-bajnok csatár, és ennek tudatában vállalta előbb fel azt, hogy a baloldalra szorul Messi miatt. Most pedig már azt vállalja fel, hogy a játék a legtöbbször nem rá jön ki, hanem neki kell megteremteni a lehetőséget több esetben is. Szerénység és alázat. Ennyi siker után is megvan benne, ez szenzációs.
Annyit nem ér, hogy elmenjen miatta egy csomó ember, viszont 40-et amúgy simán megér. Agüero-Messi-Alexis tökéletes lenne.Vakmacska írta:most olvasom, hogy nem Neymar a kiszemelt, hanem Agüero, akiért 40 millát kérnek. És ezért nem csak Villát adnák el, hanem más játékosokat is.
Nem ér annyit Agüero,
En is pont igy gondolom. Egy szep kis szurke szint visz a jatekba. Nagyobb csapat ellen megkozeliti a 0-t.bennike123 írta:sztem tello egyaltalan nem kene elkuldeni mert nagyon gyors es meglehetosen gol veszelyes amellett meg csak 21 eves es mikor cserekent bejon egybol szint visz a jatekba tehat sztem pedro kene eladni, villa maradjon es tello meg sanchez maradjon majd eldol kia jobb...
Neymarnak egyértelműen lenne helye. Villa a következő szezonban (idén) 32 éves lesz. Egyébként sem olyan szélvészgyors játékos, de idővel lassabb lesz, a reflexei is kopni fognak (kiugrásoknál nem utolsó szempont). Emellett viszont egy tapasztalt, gólérzékeny támadó, aki nem mellesleg a spanyol válogatott élő legendája, jól ismeri a csapatunk többi spanyol tagját. Valamit azért tudhat. A távozása csakis tőle függ majd. Ha el tudja fogadni ,hogy idővel kiszorul majd a kezdőből és az un. Larsson-szerepkörbe kerül, akkor maradni fog. Ha nem, akkor nyilván mennie kell majd.Vakmacska írta: Van egyáltalán hely ebben a csapatban Neymarnak?
Szerintem semmi szükségünk rá.
Csak azért akarják idehozni, hogy nehogy máshol csináljon karriert, pl a Realnál.